Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@den93 píše:
Ahoj, vím, že je nejlepší zajít k dr. ale jsem na dovolené a tak nějak mne zajímá názor a zkušenost ostatních.
Jak už napovídá název tématu, mám cca 8 dní zpoždění, zítra 9 a MS nikde. Testy jsem si delala 2*2, predevcirem a dnes a všechny ngt (vždy jsem udelala oba z baleni) negativni. Oba jsem ale dělala z večerní (kolem 18:00) moči.
Dnes jsem měla pocit že vidím čárku ale pak zmizela, nebo se mi to zdalo.
Poslední MS byla 8-11/10. cyklus mám celkem pravidelně 31 dní (max plus minus den, dva). Očekávala jsem ji tedy 8/10… pohlavní styk byl tusim 23/10… ktery by tak cca mohl byt. Vubec nevim…priznaky mi prijde ze nemám… leda snizena vykonnost, ale to muze byt i podzimem…
Ten sex byl jenom 23/10 a pak uz nic? Pokud ano, tak uz by z ranni moci mel byt test pozitivni. Musela bys byt uz aspon 5+0tt nebo i vic
@Tarena
Tak jak to u tebe vypadá? Já to stejné, zpoždění od 8/11, test negativní, sexík 31, 5, 11… No a 14 pár kapek krve, říkala jsem si kéž by nidace, ale zatím nic jiného… A na gyndě na preventivce jsem byla 9 a říkala že mám vysokou sliznici, snad 13 mm jestli si to dobře pamatuju a prý se to chystá na MS, ale pořád nic, tak už jsem zmatená ![]()
@den93
Tak jak to u tebe vypadá? Já to stejné, zpoždění od 8/11, test negativní, sexík 31, 5, 11… No a 14 pár kapek krve, říkala jsem si kéž by nidace, ale zatím nic jiného… A na gyndě na preventivce jsem byla 9 a říkala že mám vysokou sliznici, snad 13 mm jestli si to dobře pamatuju a prý se to chystá na MS, ale pořád nic, tak už jsem zmatená :nevim:
Holky tak jak jste na tom? Já stále na MS marně čekám, včera test zase negativní, včera bolest na pravě straně jakoby u vaječníku, menší chuť k jídlu a jakoby žaludek na vodě… A asi jsem i blázen a kouzelník, nevím, co to moje tělo dělá!!! ![]()