Je můj syn normální?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
58
25.4.16 16:02

Je to boj i doma, asi je to tím, že je to kluk a ještě k tomu býk :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
25.4.16 16:15

Krouzky nedává ani muj čtyřletý :mrgreen:,proste ho to v tu chvili nebavi, tak to delat nebude, kazde ditko je jine ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
25.4.16 16:17
@LuckaPicka píše:
Je to boj i doma, asi je to tím, že je to kluk a ještě k tomu býk :)

Jo býci bývají tvrdohlavci. Mám jich pár v rodině

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
25.4.16 16:21

Mám čtyři děti, ani jedno NIKDY nezvládalo sedět s ostatními (maminkami plus dětmi) v kroužku a dělat nějaké tleskání a říkat básničky. Takže se prostě nezapojujeme. Ostatní ať si jdou tleskat a my si zůstáváme hrát po svém.
Oni jsou radši, než aby jim to tam mé dítě celé narušovalo :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
25.4.16 16:22

Ale je fakt, že většinou jsme jediní, kteří se k těmto aktivitám nepřipojují, ostatní děti vzorně sedí a tleskají, tak nevím :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
25.4.16 16:44

Jo, syn je naprosto normální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
25.4.16 16:48

Chodíme s dcerkou cvičit od půl roku. Teď jí jsou dva a půl a už pár měsíců si na cvičení dělá zásadně co chce a kdy chce. Učitelce to nevadí, sice se snaží děti motivovat ale když nechtějí tak to neřeší. Taky ji baví spíš lozit přes překážky, jak má něco dělat na říkanky tak zdrhá :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
25.4.16 17:51

@lupilka.cz Jinak syn chodil od 14 měsíců do dvou a čtvrt na cvičení. Na začátku nějaké ukazovací básničky, pak nějaká „organizovaná“ aktivita typu tanečky nebo sbírání míčků, posledních cca 15-20 minut opičí dráha. Ty říkačky na začátku ho nebaviliyu ostatního vcelku spolupracoval, opičí dráha fajn. Jiné děti měli rády ukazovačky, ale „úkolové“ akce nebo klouzačku třeba nedávaly. Pak chodil na pásmo organizovanějších aktivit s úkoly, to ho bavilo. Zkusili jsme tvořivé dílny, ale to pro něj nebylo vůbec.
Myslím, že to je o tom odhadnout, o co by dítě mohlo mít zájem, vyzkoušet to a nemít nějaké ambice. A vyhnout se lektorkám, co touží mít v tělocvičně 10 cvičených opiček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
25.4.16 17:55

Já mám doma pětiletou a jediný kroužek, co vzala na milost, byla gymnastika - baví ji pohyb. Nějaké sezení a básničky přetrpí ve školce v rámci výuky, ale vím, že víc by nedala, nikdy na tyhle opičárny nebyla a nebude. Zakladatelko, tvůj syn je úplně normoš. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí