Je pekárna zbytečná?

677
12.4.12 13:59

Je pekarna zbytecna?

Ahoj maminky chci se zeptat jestli nekdo pecete chleba (nebo jine pecivo) v troube nebo v pekarne? Ja uvazovala o pekarne ale nemame moc velkou kuchyn a prijde mi ze zabere moc mista..na dzemy a takovy vecicky co to umi mimo peciva bych nebyla - mame domaci od babicky. Dekuji za vase nazory :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9867
12.4.12 14:01

Já peču v troubě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
12.4.12 14:01

Já pekárnu hrozně chtěla,tak jsem ji dostala.Občas v ní něco udělám,ale spíš mi jen leží na kuchyni.Byla jsem z ní tak nadšená a nějak to vyprchalo :nevim: Takže teď vím,že bych se bez ní vklidu obešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
12.4.12 14:03

Já pekárnu využívám hodně, hlavně proto, že máme debilní plynovou troubu, co peče z každé strany jinak :)) peču od chleba, po perník, makovník, bábovku atd..výhoda je, že naházíš, zapneš a nemusíš nic hlídat, já peču v noci :) nechávám si tam kynout i těsto na koláče, knedlík..sem moc ráda, že ji mám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
12.4.12 14:04

Také mě to pořád láká, ale pak s chladnou hlavou si říkám, že ty moje výtvory upeču v troubě, mám menší kombinovanou /lze tam dělat i na páře/, takže se vždy „usadím“. Marmeládu jsem dělala normálně na plynu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677

ja si taky myslim ze bych se bez ni obesla ale domaci pecivo miluju..zvlast s tou moji malou kuchyni musim spoustu veci ozelet..
prosimte napsala bys mi recept co delas v troube? a v jaky forme to delas? diky

Příspěvek upraven 12.04.12 v 14:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635

Tak ja mam pekarnu cca 2 mesice a zatim pecu chleba jen v ni.Uz nekupuji pecivo.Spise hledam nove a nove recepty.ja si nemuzu stezovat.CHleba je vyborny a vydrzi i 3dny,ze si na nem pochutnam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
12.4.12 14:05

holky a jake mate pekarny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
12.4.12 14:06
@aničkakytička píše:
Já pekárnu využívám hodně, hlavně proto, že máme debilní plynovou troubu, co peče z každé strany jinak :)) peču od chleba, po perník, makovník, bábovku atd..výhoda je, že naházíš, zapneš a nemusíš nic hlídat, já peču v noci :) nechávám si tam kynout i těsto na koláče, knedlík..sem moc ráda, že ji mám :)

A jsou k tomu nějaké recepty nebo návody,taky bych si ji chtěla koupit,jen nevím jak bych to zvládla,myslím konkrétně ten chleba a pečivo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
12.4.12 14:07

já mám pekárnu eta delica a na recepty chodím sem :http://domacipekarny.dama.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
12.4.12 14:09

Mám pekárnu Eta Duplica Vital a můžu jenom doporučit - tedy pekárnu jako takovou :mrgreen: Já ji používám hodně často - peču chleba (pečivo kupujeme už jenom fakt vyjímečně), zadělávám veškerá kynutá těsta (na knedlíky, pizzu, mazance atd.). Někdy zadělám a hned upeču v pekárně, někdy přendám do trouby.. těsto z pekárny je bezkonkurenční, takové se v ruce neudělá. Na marmelády tedy nevyužívám, ty doma nejíme, ale pekla jsem v ní sekanou a zapékala těstoviny :mrgreen: Velká výhoda je v tom, že se tam věci nahází a o nic se nemusím starat, samo se to vypne, nic se nepřipálí.. ale jako je to bedna velká, zabere dost místa 8)

pro recepty a návody chodím taky na dámu a někdy kouknu i na MMB do sekce domácí pekárny… ta dáma má velkou výhodu v tom, že recepty jsou tam ohodnocené, takže peču jen ty se čtyřmi nebo pěti hvězdičkami ;)

Příspěvek upraven 12.04.12 v 14:10

• Citovat
  • Upravit
1288
12.4.12 14:09
@aničkakytička píše:
já mám pekárnu eta delica a na recepty chodím sem :http://domacipekarny.dama.cz

Už mám uloženo! Díky za odkaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
12.4.12 14:10

mám domo již několik let,dřív jsem pekla chleba dost často,teď využívám pokud jsem v práci a nestihnu nakoupit zapínám pekárnu a je upečeno,hodně v ní zadělávám kynutá těsta to mne hrozně nebaví si mazat ruce :-) tak to dělá pekárna…udělám těsto a šup s tím do trouby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
12.4.12 14:11

Pekárnu mám a bez ní bych nepekla. nede o vlastní pečení, ale o přípravu těsta, míchání, hětení, kynutí.. ušetří čas, nahážu ingredience, zmáčku 3 tlačítka a mizim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
12.4.12 14:12
@Alpaka píše:
Pekárnu mám a bez ní bych nepekla. nede o vlastní pečení, ale o přípravu těsta, míchání, hětení, kynutí.. ušetří čas, nahážu ingredience, zmáčku 3 tlačítka a mizim.

přesně tak, ještě zapnu myčku, pračku a sem superžena :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Party Time spotřebiče

• (4.8) + 30 recenzí

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí