Je potřeba ohřívačka lahví?

84
17.6.14 08:21

Je potřeba ohřívačka lahví?

Ahoj holčiny,

zajímal by mě váš názor a aktuální zkušenosti ohledně potřebnosti ohřívačky. Osobně mi přijde nejlepší doma připravit papkání čerstvé, na cesty používat termosky a odstříkané mléko ohřívat v horké lázni. Co si o tom myslíte, jaké jsou vaše zkušenosti?

Děkuji za názory a přeji pěkný den :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
17.6.14 08:21

Vyhozené peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4774
17.6.14 08:23

Odstříkané mléko ohřívám ve vodní lázni, ohřívačka je zbytečná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
17.6.14 08:25

Ne, vubec. Zbytecna vec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
17.6.14 08:26

Ohřívám ve vodní lázni. Za 3-4 minuty je ohřáto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27262
17.6.14 08:26

@Graind já jí dostala a tak jsem jí využila, ale jinak bych jí nepořizovala. Ono to v podstatě funguje na principu vodní lázně, bylo fajn, že jsem měla vychytaný, že když otočím kolečkem naplno, tak je to akorát na ohřátí příkrmu a do půlky bylo mlíko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1325
17.6.14 08:30

Vyhozené peníze :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
17.6.14 08:30

My dáváme od narození UM, máme ohřívačku a velká spokojenost :) nemusíme hlídat teplotu než kdyby jsme ohřívali ve vodní lázni;) dám lahvičku ohřívat a jdu přebalit, zatím se mlíčko ohřeje :) pro někoho zbytečné, pro mě užitečná věc :) je to jen na tobě jestli pořídíš nebo ne, já doporučuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
17.6.14 08:35

Záleží jak často jí budeš používat. Já jsem odsávala sedm měsíců a ohřívala mléko až 6× denně. Měla jsem dvě chicco a avent. Lepší je avent, s chiccoto déle trvá. Výhodou je, že u toho nemusíš stát, sama se vypne a nepřehřeje Ti mléko. Ale pokud to budeš používat jen občas, tak stačí vodní lázeň. Vodu na sunar i příkrmy pak ohřívám v mikrovlnce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
17.6.14 08:38

Neměli jsme a mít nebudeme. Ale záleží i na tom, jestli chceš kojit nebo používat UM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
17.6.14 08:39

Mě vyhovovala, protože víš přesně teplotu a ohřívačka jí i udržuje, samozřejmě můžeš ohřát vodu i v hrnci, ale tohle je prostě ulehčení.
Připravovat čerstvé „papkání“ je sice super, ale když ti ze začátku sní jen 2 lžíce, tak je to práce celkem na nic. Dávala jsem první měsíce ze skleniček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
17.6.14 08:45

@Graind Syn jel prakticky jen na odstříkaném a i když je to ohřívání delší než v rendlíku, je to v polospánku rozhodně bezpečnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
17.6.14 08:54

Já ji hrozně chtěla a nakonec to byly vyhozené peníze :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
17.6.14 09:01

Používala jsem ji asi týden, a pak jsem se vrátila ke své klasice. Jsem asi divná, ale oběma dětem jsem ohřívala vodu k UM v mikrovlnce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7932
17.6.14 09:18

Záleží na spoustě faktorů… já jsem obě děti plně kojila, příkrmy jsem ohřívala ve vodní lázni a když jsem starší odstavila a v noci jsem jí dávala UM, tak jsem měla u postele termosku s teplou vodou :nevim: mám varnou konvici s nastavitelnou teplotou, takže ohřát vodu na 40-50 °C nebyl problém :)
takže pro mě osobně by ohřívačka byly vyhozené peníze, nevyužila bych ji :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí