Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Kočárek je doma!! Resp. u tchánovců, manžel ho kvůli pověře mít doma nechce. Je krásnej a jsem z něho nadšená. Akorát z toho vyzvednutí v obchodě jsem nadšená nebyla!
Máme ho z Malvika a teda prodavačky děs!! Měli jsme v papírech z objednání napsáno, že si přejeme kočárek na prodejně vidět, to jste neviděly jaký to byl problém a jak se prodavačka tvářila. Já nevím, že tu práci dělá když je tak nepříjemná a tak jí to obtěžuje!!
Zkazila mi celou radost z nákupu. Já vím, že jí je jedno jestli prodá kočár za 15tis. nebo dudlík za 150kc, ale měla by se chovat líp. Mě Vás to tak naprdlo, si neumíte představit.
Krávy, už tam nikdy nepojedu!! ![]()
S prodavačkami z Malvíka mám stejné zkušenosti, jsou dost neochotné.
Mne nepripadaji ani tak neochotne, ale spis neschopne, drobnosti typu dudlik, flaska apod radsi koupim o dvacku draz v lekarne nez tam, to je vylet na pul dne, i kdyz to mam za rohem, je jich tam vzdy hodne, ale pripada mi, ze je to jak v tom vtipu s policajtama - jeden umi psat a ten druhy zase cist ![]()
Mám opačnou zkušenost, asi dva roky starou, kdy jsme tam přijeli v sobotu půl hodiny před zavíračkou, a odcházeli asi půl hodiny PO zavíračce, jako jedni z prvních - paní ani náznakem nedaly najevo, že by snad sledovaly čas.. O víkendu po šesté hodině večerní - obdivuhodné ![]()
To já mám dobrou zkušenost ještě ze starého Malvíka před 4 lety. Tehdá byl v jiné, menší provozovně. Prodavačka se nám věnovala asi hodinu, všechno ukazovala a vysvětlovala. Super.
Ale když jsem reklamovala nepromokavou tašku na kočárek, která se promáčela a ještě zbarvovala obsah do černa, tak to byla děsná neochota.
Jo to známe, já si tam byla vybrat sedačku. Naivně jsem si myslela, že mi tam poradí. narazila jsem na prodavačku, která vůbec nevěděla jaký sedačky tam prodávají a ani jestli se dá napolohovat. A podruhé jsem jela vyzvednout objednaný chůvičky a strávila jsem tam půl hodiny, než byl někdo vůbec ochotný se mi věnovat.
Do Malvíka už nikdy! Ale zrovna prodavačky mi přišly milé. Za to jejich eshop, to by bylo na román!
Takze ani z eshopu neobjednavat? Radeji jinde? Abych se toho kocaru do porodu taky dockala… ![]()
My tam byli jednou, v těhu. Obdhlídnout situaci. Odešla jsem jen s jedním dudlíkem, vybavení jsme nakonec koupili v Ikea a přes různý eshopy, zbytek popůjčovali. Prodavačky si nevybavuju, ale málem jsem jim při čekání u kasy zaklepala bačkorama, jak tam bylo děsný vedro a větrák nebo klima nikde. ![]()
Jinak sortiment nic moc, tak jsme tam pak už znova nejeli. Radši mám Dětský dům v Kunraticích nebo Špuntík v Radotíně.
@Pavlína36
Což o to, dodaný byl rychle, ale to ostatní hrůza a to před 14 dny, kdy jsme se jeli tam na kočárek poprvé podívat a objednat, tak prodavačka, co nám ho ukazovala, taky nebyla z nejmilejších, ale ta ze dneška mě rozsekala. A to ani nepíšu, že jsem stála takovou dobu u kasy a čekala, jak pipka, než si mě vůbec nějaká všimne! ![]()
Jsou tam desny a na to jak to maji predrazeny se vubec neumi chovat k zakaznikum. Ja tam byla 3 x avzdy des bes. Pak jsme byli v Babiez, tam sice potetovana prodavacka s lesbo rozcuchem na hlave, oblecena jak do fitka ale ochotna, vse nastudovany, kocarky predvadela, lezla do regalu atd. No proste uplne bomba obsluha. Ale kdyz prisla, tak jsem seji lekla:-) ale je to uz vic nez rok
Tak ja mam dobrou zkusenost. Sice jsem objednavala kocar pres e-shop, takze prodavacky jsem resit nemusela. Ale menila jsem v prubehu objednavku, 1. kocar uz byl pripraven k odeslani a ja si to rozmyslela a brala jinej. Vse bez problemu. Pruzni, rychli. A jeste jako bonus byl za supr cenu, oproti jinym e-shopum. A jeste jsme dostali darek. Je to teda 2,5 roku zpatky.
Už jsem si říkala, jestli nejsem moc pintlich, že mi prodavačky v Malvíku přijdou, jak kdyby tam byly za trest. Jeli jsme se podívat na konkrétní značku počárků, strávili u toho typu přes pul hodiny a ony max prošly kolem a za hodinu, co jsme tam dohromady stravili si nás nikdo nevšimnul
Bych řekla, když někdo jezdí půl hodiny s kočárem a koumá podvozky a korbičky, tak má možná o to zboží zájem
Takže kočár jsme vybrali, ale v Malvíku jim necháme stejně peněz, jako oni s námi strávili času… ![]()
Tak my tam kupovali věci před 4 lety. Prodavačka nám docela ochotně poradila. Ale než se nám uráčil někdo věnovat, taky by mi praskla voda
. Po vybrání jsme šli objednávat a to zase dělala jiná a taky trvalo než byla volná. Když jsme tam byli v poslední době pro pár drobností, tak už jsme poradit nepotřebovali, ale ty doby čekání u pokladny. Motají se tam 4, ale jen 1 umí zacházet s pokladnou
Tak jsme jim to tam po 15-ti minutách nechali a šli. S e-schopem jsme problém neměli.