Malvik - zkušenost

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1780
12.6.14 22:44

Malvik - zkušenost

Kočárek je doma!! Resp. u tchánovců, manžel ho kvůli pověře mít doma nechce. Je krásnej a jsem z něho nadšená. Akorát z toho vyzvednutí v obchodě jsem nadšená nebyla! :-( Máme ho z Malvika a teda prodavačky děs!! Měli jsme v papírech z objednání napsáno, že si přejeme kočárek na prodejně vidět, to jste neviděly jaký to byl problém a jak se prodavačka tvářila. Já nevím, že tu práci dělá když je tak nepříjemná a tak jí to obtěžuje!! :-( Zkazila mi celou radost z nákupu. Já vím, že jí je jedno jestli prodá kočár za 15tis. nebo dudlík za 150kc, ale měla by se chovat líp. Mě Vás to tak naprdlo, si neumíte představit. :-( Krávy, už tam nikdy nepojedu!! :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21353
12.6.14 22:48

S prodavačkami z Malvíka mám stejné zkušenosti, jsou dost neochotné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
277
12.6.14 22:54

Achjo, my tam chceme jet v sobotu vybirat kocar… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1318
12.6.14 22:56

Mne nepripadaji ani tak neochotne, ale spis neschopne, drobnosti typu dudlik, flaska apod radsi koupim o dvacku draz v lekarne nez tam, to je vylet na pul dne, i kdyz to mam za rohem, je jich tam vzdy hodne, ale pripada mi, ze je to jak v tom vtipu s policajtama - jeden umi psat a ten druhy zase cist :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
12.6.14 22:57

8o Mám opačnou zkušenost, asi dva roky starou, kdy jsme tam přijeli v sobotu půl hodiny před zavíračkou, a odcházeli asi půl hodiny PO zavíračce, jako jedni z prvních - paní ani náznakem nedaly najevo, že by snad sledovaly čas.. O víkendu po šesté hodině večerní - obdivuhodné :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
12.6.14 22:58

To já mám dobrou zkušenost ještě ze starého Malvíka před 4 lety. Tehdá byl v jiné, menší provozovně. Prodavačka se nám věnovala asi hodinu, všechno ukazovala a vysvětlovala. Super.
Ale když jsem reklamovala nepromokavou tašku na kočárek, která se promáčela a ještě zbarvovala obsah do černa, tak to byla děsná neochota.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
12.6.14 23:01

Jo to známe, já si tam byla vybrat sedačku. Naivně jsem si myslela, že mi tam poradí. narazila jsem na prodavačku, která vůbec nevěděla jaký sedačky tam prodávají a ani jestli se dá napolohovat. A podruhé jsem jela vyzvednout objednaný chůvičky a strávila jsem tam půl hodiny, než byl někdo vůbec ochotný se mi věnovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12072
12.6.14 23:05

Do Malvíka už nikdy! Ale zrovna prodavačky mi přišly milé. Za to jejich eshop, to by bylo na román!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
277
12.6.14 23:15

Takze ani z eshopu neobjednavat? Radeji jinde? Abych se toho kocaru do porodu taky dockala… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
12.6.14 23:20

My tam byli jednou, v těhu. Obdhlídnout situaci. Odešla jsem jen s jedním dudlíkem, vybavení jsme nakonec koupili v Ikea a přes různý eshopy, zbytek popůjčovali. Prodavačky si nevybavuju, ale málem jsem jim při čekání u kasy zaklepala bačkorama, jak tam bylo děsný vedro a větrák nebo klima nikde. :twisted:
Jinak sortiment nic moc, tak jsme tam pak už znova nejeli. Radši mám Dětský dům v Kunraticích nebo Špuntík v Radotíně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
12.6.14 23:21

@Pavlína36
Což o to, dodaný byl rychle, ale to ostatní hrůza a to před 14 dny, kdy jsme se jeli tam na kočárek poprvé podívat a objednat, tak prodavačka, co nám ho ukazovala, taky nebyla z nejmilejších, ale ta ze dneška mě rozsekala. A to ani nepíšu, že jsem stála takovou dobu u kasy a čekala, jak pipka, než si mě vůbec nějaká všimne! :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17521
12.6.14 23:29

Jsou tam desny a na to jak to maji predrazeny se vubec neumi chovat k zakaznikum. Ja tam byla 3 x avzdy des bes. Pak jsme byli v Babiez, tam sice potetovana prodavacka s lesbo rozcuchem na hlave, oblecena jak do fitka ale ochotna, vse nastudovany, kocarky predvadela, lezla do regalu atd. No proste uplne bomba obsluha. Ale kdyz prisla, tak jsem seji lekla:-) ale je to uz vic nez rok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
12.6.14 23:58

Tak ja mam dobrou zkusenost. Sice jsem objednavala kocar pres e-shop, takze prodavacky jsem resit nemusela. Ale menila jsem v prubehu objednavku, 1. kocar uz byl pripraven k odeslani a ja si to rozmyslela a brala jinej. Vse bez problemu. Pruzni, rychli. A jeste jako bonus byl za supr cenu, oproti jinym e-shopum. A jeste jsme dostali darek. Je to teda 2,5 roku zpatky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1117
13.6.14 07:11

Už jsem si říkala, jestli nejsem moc pintlich, že mi prodavačky v Malvíku přijdou, jak kdyby tam byly za trest. Jeli jsme se podívat na konkrétní značku počárků, strávili u toho typu přes pul hodiny a ony max prošly kolem a za hodinu, co jsme tam dohromady stravili si nás nikdo nevšimnul :nevim: Bych řekla, když někdo jezdí půl hodiny s kočárem a koumá podvozky a korbičky, tak má možná o to zboží zájem :mrgreen: Takže kočár jsme vybrali, ale v Malvíku jim necháme stejně peněz, jako oni s námi strávili času… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2777
13.6.14 07:29

Tak my tam kupovali věci před 4 lety. Prodavačka nám docela ochotně poradila. Ale než se nám uráčil někdo věnovat, taky by mi praskla voda :D. Po vybrání jsme šli objednávat a to zase dělala jiná a taky trvalo než byla volná. Když jsme tam byli v poslední době pro pár drobností, tak už jsme poradit nepotřebovali, ale ty doby čekání u pokladny. Motají se tam 4, ale jen 1 umí zacházet s pokladnou :zed: Tak jsme jim to tam po 15-ti minutách nechali a šli. S e-schopem jsme problém neměli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí