Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Já byla v Malviku asi před 4měsíci vybírat kočárek. Měla jsem asi štěstí, protože jsem narazila na opravdu odborníci. jen jsem řekla co od kočárku očekávám a co chci a v podstatě ho vybrala za mne. Jsem velmi spokojena s výběrem.
Jenže - nechala jsem si asi 1měsíc na rozmyšlenou a zkusila vybrat i jiný (je celkem drahý), ale nakonec jsem zůstala u toho co mi doporučila prodavačka v Malviku. Po 1měsíci jsem ho šla objednat, to už u kasy byly jiné prodavačky, které už od pohledu daly hodně najevo, že jsem jim na obtíž. Vzhledem k tomu, že jsem pro kočárek byla rozhodnuta, vyckala jsem a zatnula zuby. Věnovaly se mi sice obě prodavačky, ale naprosto nevěděly jak kočár objednat v dané barvě natož když jsem chtěla doplňky. Koukaly na mě jak kdybych byla z Marsu a já si připadala, že o tom kocaru vím víc než oni dvě dohromady. Po cca 1hodině jsme nakonec objednávku daly společně dohromady a já teď už třetí měsíc čekám na dodání.
Termín porodu mám v srpnu, tak doufám, že do té doby se kocaru dockam
.
Ještě jsem se tu dočetla, že maji problém s tím, aby kočár ukázaly předtím, než si ho odvezu. To je pro mě samozřejmost, tak tam budu stát do té doby dokud mi ho neslozi, či případně manžel. Ale vidět ho, že je v poradku a vše funguje vidět předem chci.
@Erkata neobjednala sis Hartan? Tam mají dodávku 12 týdnů… ![]()
Já to trochu asi nechápu, kde jinde by měl být vyškolený a ochotný personál než v obchodě s potřebama pro maminy a těhule… ![]()
Jj, hartana. Ta první ok prodavačka mi říkala, že dodání je cca 2-3mesice, takže s tím jsem počítala. Člověk se holt někdy musí obrnit a vydržet
. Je to smutné zrovna v takovém obchodě.
@Erkata a kterou kombinaci si vybrala? Pak určitě napiš, jak jsi s ním spokojena
My ho chcem taky, ale koupíme ho v Nemnecku, nemíním v Malvíku nechat ani korunu… Ještě je prý dobrá Daniela( Danea) v kolíně… Máte zkušenost?
Vybrala jsem skater gt xl.http://www.malvik.cz/Kocarky/trojkombinace/Hartan-Skater-GT-XL-s-rucni-brzdou-2014
Jak jsem spokojena, dám vědět. Četla jsem hodně recenzi a většinou kladně. Na to, že je to trojkolka tak super do terénu a na me oblíbené brusle díky ruční brzde.
Já kupovala v Hostivici u Prahy. Jinde v Malviku jsem nebyla.
Vyšel kočárek draho, protože součástí není fusak, prebalovaci taška atd. Takže mě nakonec vyšel na 37tis. Ještě jsem si samozřejmě vybrala barvu, která je dražší než standard ![]()
Mám zkušenost s eshopem a ne moc dobrou.. Objednala jsem si nějakou výbavičku a byla jsem zklamaná, jak dlouho jsem musela čekat.. Nevím no, proč píšou, že mají vše skladem a pak na to musíte čekat..
Vidím, že teda emimino je diskuze o malviku plné
Reakce jsou různorodé, jsem ráda, že já patřím mezi ty nadšené. Teď jsem tam dokonce i našla akci, tak se to chystám využít
My kupovali nedávno celou výbavu, kočarek, matraci, monitor, autosedačku a byli jsme spokojeni. Byi jsme tam asi 2×, vše si vybrali a když byli dny mamimka sleva 20% tak vše koupili. Jinak nejdříve jsme si vybrali 2 kočárky co se nám líbili a pak s prodavačkou probrali. A nejhorší byla matrace, chtěla jsem kokos a pohanku nebot o jiné jsem neslyšela. Ale pani prodavačka mi doporučila jinou a spokojenost. A když tam nebyla prodavačka došla jsem k pultu zda mi někdo poradí a vždy bez problemů nebo řekli at chvilinku počkám. Jinak zda tam budete kupovat neco víc udělejte si kartu celkem se to vyplatí. Za 50 bodů je sleva 200 Kc ![]()
Já tam tedy byla jen jednou a to v roce 2014, když jsem si šla pro podložku na koupání - zdarma za razítko do průkazky. Bylo mi trapné a tak jsem přemýšlela co k tomu, abych nebrala jen zdarma a naopak prodavačky byly milé a smály se, že nejsem první a ani poslední, kdo jde pro něco zdarma a když je to zdarma, tak zdarma nic nemusím kupovat.
Ale je pravda, že je hodně reakcí, že pokud člověk není celebrita a netáhne s sebou fotografa, tak personál milý není. ![]()
Přidávám se, chtěli jsme tam pořídit většinu výbavy, jako sedačku, kočár, postýlku, matraci atd a neochota lidí, kdy hodinu jezdíte s kočárkem, taháte tam sedačky, jestli jdou nacvaknout, jak vypadají atd, nikdo si nás ani nevšiml… Malvíka nebrat!!! Nakonec jsme skončili v TrendyBaby a nesrovnatelné, slečny mi volají komunikují a na rozdíl od Malvíka jsi jsou vědomé konkurence, která po Praze je… ještě jedna věc… některé věci má Malvík levnější na internetu než na prodejně, tak pozor na to ![]()
My v Malvíku byli před pár měsíci a až na dlouhé čekání na někoho, kdo by nám ukázal kočárky, jsme byli s prodavači spokojení. Byli jsme tam o víkendu, asi je lepší vyrazit v týdnu. Věnoval se nám pán a vysvětlil, jaký kočárek se hodí do terénu apod. Nakonec jsme teda většinu věcí koupili jinde přes e-shopy a kočárek máme objednaný v Kolíně, ale na neochotu si stěžovat nemůžu.
Jestli jste z Prahy, tak je mnohem lepší si do Malvíku pro tady ty věci zajít. Já si nedovedu představit, že bych si kočárek nechávala poslat poštou a nevyzkouzšela ho
hlavně v Malvíku mají perfektní servis a prodavačky se opravdu vyznají. Navíc se teď ppřestěhovali a to prostředí se mi mnohem víc líbí, mají to tam monem přehlednější než to bylo v Hostivicích