Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Normalni nalez, jen lehce rozsireny duty system vyvodni prave ledviny. Novorozenec?
Takže - ledviny se velikostně i uložením zdají normální. Problém je v tom, že vpravo je ledvinná pánvička rozšířená na 8 mm, močový měchýř zcela normální nález, i ta levá strana je ok…
L.
Ne je to muj je mi 39 a co je to rozsireny vyvodni system? Je to hodne nebo uplne v pohode diky moc jsi hodna ze jsi napsala
Neni to vyznamne rozsireni, ale zalezi i na potizich, proc bylo delano sono atd. Vic ti povi urolog.
Sono bylo provedeno na zaklade bolesti zad a podbriska dala mi algifen a rikala ze nic ja se ji na tech 8 mm nezeptala ![]()
No hele, ja to nevyresim, ale muze to byt treba maly kaminek, ty se takto leci, samy projdou…ale tim nerikam, ze je to ono. Budes se muset zeptat u sve dr.
Ja v pondeli budu mit moc z laborky rikala ze vse mam ciste nikde kaminek ani cysta nic ale na panvicku 8 mm jsem zapomnela ![]()
Ahoj holky je tady nektera z vas lekarka? Potrebuji vysvetlit zapis sona: usg ledviny bilat v obv. Lokalizaci prim velikist i tvaru kps v levo primerene vpravo hypotonie kps panvicka 8 mm moc mechyr stredne naplnen obsah homogenni a anechogeni diky predem