Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nemám s tím problém, ale tuším, že to důsledek je, říká se tomu hyperaktivní měchýř…zašla bych k mudr někam..resp. k urologovi
@mimal Taky bych s takovým problémem zašla k urologovi, rozhodně to není normální ![]()
Jak dlouho jsi po porodu? Děloha nemůže překážet? Podle mě ti musí spíš něco utlačovat močák nebo moč. trubici.. ovšem pokud jsi to neměla předtím… hyperaktivní měchýř podle mě není důsledkem poporodní inkontinence.. ta je důsledkem oslabení pánevního dna..poté buď zustane nebo se srovná.. u hyperaktivního měchýře by jsi vymočila víc jak cvrnknutí..dle mého…
řešila bych s gynekologem, následně s urologem..sama bych se snažila dělat Kegelovy cviky.. je to i na moč. trubici..mimojiné..
nachlazená nebo zánět mít nemůžeš…? Stačí přemnožené bakterie…
Ahoj tipujem dráždivý mechúr - ja mám stresovú inkontinenciu 2.stupňa a veľa som o tom počítala. Dnes užívam Incovenal 2× denne 1 tabletku a som po 4. týždni na tom oveľa lepšie za deň miniem o 2 vložky menej tak dúfam že to bude dalej takto zlepšovať.
Ahojte. Mám takový problém. Jsem rok a půl po porodu a stále mám takový jakýsi problém s počůráváním. Teda přesněji-pořád mám nucení na wc, i když si tam jen cvrknu.po porodu jsem měla poporodní inkontinenci…Tak nevím, jestli to není důsledek.
Máte s tím zkušenost?