Menstruace po Escapelle

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7
29.8.14 11:46

MS po Escapelle

Ahoj ženy!
užila jsem pilulku Escapelle :think:, asi po 5 dnech se objevilo krvácení, které trvá již 3. dnem. Chtěla jsem se zeptat, která z vás to tak také měla, jestli se poté dostavila MS v termínu nebo se to posunulo, nebo jste musely na nějaké vyvolávačky apod. a jestli jste měly komplikace i další měsíce, popř. za jak dlouho se to dalo do normálu.
Vím, že je to hodně individuální, přecejen by mě to zajímalo a snad třeba i uklidnilo.

Děkuji za všechny odpovědi, krásný den :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12.10.15 18:38

Escapelle bez MS

Ahoj, sice se tady neobjevila žádná reakce, ale budu doufat, že teď třeba někdo odpoví. :) Já jsem měla nechráněný styk v úterý před 2 týdny (29.9.), ale přítel se udělal ven s dostatečným časovým předstihem. I tak jsem z toho ale byla celá nesvá, pro pilulku po jsem si ale nešla, protože jsem hned potom lehla s chřipkou a přes horečku a spánek jsem si na to ani nevzpomněla. No, každopádně minulé úterý (6.10.) jsme se chránili, jenže kondom praskl. (Mimochodem, toto mi přijde jako hrozná ironie osudu… :zed: ). A tak jsem šla pro Escapelle a užila tabletku po 10 hodinách. MS mám hodně nepravidelnou, ale většinou v rozmezí 28 - 39 dní. K dnešnímu dni má můj poslední cyklus 40 dní. Odhadem jsem čekala MS už začátkem minulého týdne, ale nic. Překvapuje mě, že i po Escapelle nic. Když jsem kdysi před lety užila Postinor, dostavila se MS do dvou dnů…
Zajímalo by mě, jestli některá z vás taky po Escapelle nedostala MS. Jsem z toho taková rozhozená, zítra ráno si budu dělat test, ale fakt se toho bojím. Nemám pocit, že bych byla těhotná - necítím na sobě nic zvláštního, ale teda ten stres… :( :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
12.4.16 13:57

@nerozvážná Ahoj, jak ti to dopadlo?? Momentálně mám stejný problém.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
12.4.16 13:57

@nerozvážná Ahoj, jak ti to dopadlo?? Momentálně mám stejný problém.. :roll: