Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
Ahoj, potřebuji rychle poradit. Včera večer mě začalo zničeho nic píchat v podbřišku, vpravo. V noci to přestalo a ráno zase začlo. Stát můžu normálně narovnaná, to mi nedělá vůbec problém. Není to vůbec nějaka hrozná bolest, spíš takové píchání a tlačení. Děkuji za odpovědi.
Může a nemusi. Mě takto břicho pobolivalo občas dlouho než to bylo akutní.
No tak věšteckou kouli opravdu nemám. Co třeba zkusit doktora? ![]()
Co to je zas za otázku 🤦♀️. Pokud je ti blbě a hodně to bolí nebo si nejsi jistá, jeď prostě k doktorovi. Nebo ti to tu máme vyvěštit?
Když jsem měla slepák byla to taková stěhovavá bolest po celém břiše…bez teplot. Nekdo má i teplotu
Test: Seskoč ze židle na paty. Pokud se objeví bolest břicha, může to byt slepák.
To jsem někde vyčetla… ![]()
Jinak samozřejmě návštěva lékaře…
Když mě začínal slepak tak to nestipalo ale byla to tupá bolest na pravé straně na kterou nepomohl ani prášek nemohla jsem moc vstát a bylo mé blbě časem jsem zvracela. Ale jestli máš obavy tak na urgentu ti určitě poví víc než tady ![]()
Taky jsem chtěla napsat ať zkusíš skočit a dopadnout na paty. Taky jsem to někde četla ![]()
Kdz mě začínal slepak tak to nestipalo ale byla to tupá bolest na pravé straně na kterou nepomohl ani prášek nemohla jsem moc vstát a bylo mé blbě časem jsem vracela. Ale jestli máš obavy tak na urgentu ti určitě poví víc než tady ![]()
Muze i nemusí. Pediatr mi u ditete rekl, zkusit zakaslat, pri zvyseni nitrobrisniho tlaku by se bolest zhoršila.
Me dlouhou dobu pobolivalo vpravo v podbřišku pred menstruaci, po vypozorovani po bylo ob měsíc, tak jsem vydedukovala, ze je to ten vajecnik, ze ktereho se uvolnuje vajicko… Klidne 2,3 dny… Tehdy jsem byla i u doktora, taky jsem se bala slepaku., nez jsem vypozorovala souvislost s ms. Hodne stesti ![]()
No jako to asi nikdo nevíme. Může to bejt cokoliv, včetně zaraženejch prdů.
Mě u slepáku bolely jenom záda. Holčina co byla se mnou na pokoji nemohla na laparoskopii, protože špekulovala, co ji asi tak bolí a návštěvu lékaře odkládala.
Zatímco já měla tři tečky jizvičky, ona měla jizvu přes půl břicha.
Takže nešpekuluj a zajdi si ihned k lékaři.
Tak já měla teda i teplotu, neměla jsem chuť k jídlu a průjem. Břicho mi ve finále bolelo jen trochu. Tak evidentně má každej úplně jiné příznaky, bez vyšetření ti ale nikdo nic neřekne.
Jela bych spíš na chirurgii, tam jasné odpoví, než to řešit tady. To jsou nápady.
Bylo mi strašně zle, bolel hrozně jen žaludek a zvracela sem. Záchranku mi pak v noci volala mamka, prý na poslední chvíli ![]()
Ahoj, potřebuji rychle poradit. Včera večer mě začalo zničeho nic píchat v podbřišku, vpravo. V noci to přestalo a ráno zase začlo. Stát můžu normálně narovnaná, to mi nedělá vůbec problém. Není to vůbec nějaka hrozná bolest, spíš takové píchání a tlačení. Děkuji za odpovědi.