Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Rozhodně to není trapný dárek, naopak
tohle jsou věci, které vždycky potěší, takže klidně jeď ![]()
týýý jo
takovej dárek by se mě teda moc líbil a moc by mě potěšil
![]()
myslím,že to trapný není ani omylem
![]()
Anonymko, to je ale moc krásný dárek!
Mě osobně by teda to daleko víc potěšilo, než něco kupovaného co se třeba ani nemusí hodit(např. vím, že dostanu od babičky pánev, kterou absolutně vůbec nepotřebuju, ale darovanému koni..že jo)
Netrap se tím
Vánoce nejsou od toho, kdo dá víc, ale kdo daruje s láskou ![]()
Ahoj zakladatelko,
za mě - mně se třeba takové dárky líbí
Naopak mi to přijde víc milý než koupit nějako věc, pro kterou dojdu do obchodu a mám vystaráno. Dala sis s tím práci kvůli lidem, pro které jsi to připravila, a to vždycky potěší, a jestli to vypadá hezky, tak říkám, proč ne? ![]()
Jeee to by se mi libilo! Fakt!
Spousta darku je o nicem, sice to hezky vypada, ale pak se na to prasi. Dala jsi do toho kus sebe a navic je to pozivatelny, coz je jednoznacny bonus. Jdi do toho s tim, ze davas to nejlepsi a na ostatni se vykasli… ![]()
ne není to trapný je to moc hezký já bych byla ráda takový dárek dostat a cenila bych si toho že je dělaný vlastníma rukama. ![]()
Nahodou to je super darek!! A ten kdo by to neocenil,tak bych mu priste nedala vubec nic!
Manžel by byl nadšený a já taky, kdybychom dostali takovéto dárky. Jde o to obdarovat a ty to máš ještě dárky které si vyrobila sama a s láskou.
také si myslím ,že je to moc hezký dáreček a určitě se bude všem líbit .. ![]()
Konzumovateľné darčeky sú výborná vec, človeku to doma nezapadá prachom, potešia, a keď sú ešte krásne a vlastnoručne nazdobené, je to super!!! ![]()
Ospravedlňovať sa, či cítiť trápne sa rozhodne nemusíš. Ak by ti to pomohlo, tak sa skús dopredu s príbuznými dohodnúť, aby aj oni dávali len jeden darček, my to takto vedieme už roky, na Vianoce i na narodeniny. ![]()
Tak podle mě je to super dárek… My máme sice pro každého docela dost dárků letos… navíc se to sešlo i s šedesátkou tchána v lednu, kterou budeme slavit mezi Vánoci a Silvestrem, takže fakt dary… ale musím prozradit, že oba se s Luborem těšíme nejvíc na jeden dárek - každému jsme ještě vyrobili takovou „sadu“, ve které je domácí punč, pečený čaj, nakládané sýry, směs oříšků a sušeného ovoce a domácí čokoládové pralinky. Dělali jsme domácí čokoládové bonbony, sušily v sušičce a tak, já k tomu dělala štítky, zdobila dózy, láhve, balila a zdobila… a musím se přiznat, že se vážně nejvíc těším, co všichni řeknou na tyhle dárky. Bude to mít každý stejné, ale jsem si zcela jistá, že tohle tchána s tchýní nadchne mnohem víc, než dárek, co pro tchána máme - puškohled za necelých 20 tis.
Tyhle osobní dárky jsou podle mě nejlepší a ukáží, že si jich vážíš a máš je ráda, protože sis dala tu práci a něco jim udělala od srdce, s láskou… fakt…
Takže se začni těšit jako já, protože já si jsem jistá, že všem, kteří tenhle balíček dostanou, ty oči zářit budou! ![]()
Zakladatelko, trapný dárek to určitě není. Naopak je NÁDHERNÝ! (Jsem na tyhle věci zatížená., moc by se mi líbilo něco takového dostat - ale asi nebudu vyslyšená.
) Tím spíš že jsi to vyráběla sama. Směkám před Tebou a umět dělat podobné věci, taky bych tak obdarovávala.
Příspěvek upraven 17.12.11 v 11:47
Vůbec to není trapné, ba právě naopak. Já bych byla dojatá, kdyby mi někdo dal něco, co sám vlastnoručně vyrobil. Vím, že si kvůli mě dal tu práci a ještě bych si pochutnala. Zakladatelko, možná budeš hodně překvapená, jak tvé dárky všichni ocení!
![]()
Holky, dík! Já jsem všem říkala, že si vyměníme drobnosti, ale bohužel je znám a je mi jasné, jak to bude vypadat… Snad se z toho svrabu co nejdřív vyhrabu
Jen je mi prostě trapně. I když jsem si na tom dala hodně záležet.
Ahoj děvčata. Mám takový předvánoční dotaz. Jsem ve velmi špatné finanční situaci. Malý je ještě mimino, tak letos ty chudé Vánoce ani nepozná. Jen opravdu nemůžu nikomu dát pořádný dárek
I když jsem se snažila ušetřit, prostě není z čeho 
No a k dotazu, máme zítra takovou rodinnou seanci. A já jsem jako dárky připravovala už od léta takový „balíček“, kde jsou v ozdobených (barvami na sklo, pytlovinou a provázky) zavařovačkách domácí produkty, to, co má každý rád (houby, kukuřičky, okurčičky, marmelády, kompoty a pečené čaje, každý 2 sklínky.

Myslím, že se mi to docela povedlo, bylo to hezčí než co jsem viděla na farmářském trhu za 120 Kč/kus. Jenže čím víc se to blíží, tím víc je mi trapně jim to dát. Připadám si jak malá holka-dávat vlastnoručně udělaný dárek, navíc se směju sama sobě, vzpomenu si totiž na Kodeta z Pelíšků
Navíc, oni nám určitě dají plno dárků
Já vím, že o tom to není, ale je mi prostě trapně. Nemám se nějak vymluvit, omluvit? Když na to myslím, nebyla by to ani lež, protože je mi na zvracení…