Narozky 10leté Rózky

201
11.12.11 19:40

Narozky 10ti leté Rózky

Maminy prosím o radu, naše Viktorka má zátra 10. narozeniny, domluva byla, že se to oslaví až v sobotu po narozkách, kdy budou moc dorazit babičky atd, akorát já pořád nevím co jí koupit. Např. mobil má takový starší, ale myslím, že v 10ti letech na to, abych se jí dovolala to stačí, navíc si ani nestěžuje že by chtěla nový. Nemyslím si, že by jí něco chybělo, navíc dostane dost věcí na Vánoce. Jen ji prostě chci dát něco, co by jí udělalo radost. Když ona se taky o ničem nezmíní. Třeba psala strašně moc věcí ježíškovi, ale nic z toho jí přece nemůžu dát k narozkám. Maminky co máte doma stejně starý Rozárky, poraďte mi prosím :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25
11.12.11 19:47

nechapu, proc bys ji nemohla dat neco z toho, co psala jeziskovi.....?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
11.12.11 19:52
lucidek píše:

Protože ještě věří na Ježíška, ne? :)

PajaDee, co něco jen tak pro radost? Jaké má záliby?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
11.12.11 19:54
lucidek píše:

protože to ji přinese Ježíšek, ne? :roll: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
11.12.11 19:54

Knížku..
A klidně bych jí něco od Ježíška už dala..myslím ,že radost se tím nezkazí.

Příspěvek upraven 11.12.11 v 19:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
11.12.11 19:55

co nějaká barbína? Holčičí parfém, pěkné tričko, plyšák :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
11.12.11 20:00
Lesina píše:
lucidek píše:

V deseti letech??? 8o :mrgreen: No možné je všechno.
Tak něco kompatibilního k tomu, co jí přinese jéžíšek. Např. napsala si k vánocům mobil, k narozkám jí dej pěkné pouzdro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
11.12.11 20:05
Gina108 píše:
Lesina píše:
lucidek píše:

V deseti letech??? 8o :mrgreen: No možné je všechno.
Tak něco kompatibilního k tomu, co jí přinese jéžíšek. Např. napsala si k vánocům mobil, k narozkám jí dej pěkné pouzdro.

U naší nestarší ve třídě ještě na Ježíška věří všichni - malá vesnická škola, ve třídě jich je osm, z toho tuším tři už mají deset (A. nastupovala o rok dříve, naopak tihle kluci jsou podzimní a mají odklad). A věří i čtvrťáci.
Dceřina nej kámoška má devět a čtvrt a věří - sice už tam malinké pochyby jsou, ale ne takové, aby nepsala dopis a netěšila se…

Máme kliku, že u nás není žádný protřelý spolužák, který by poučil všechny okolo.

U nás dokonce do adventních kapsářů nosí dobrotky skřítci (tam mají pochyby, ale my říkáme, že ne, že to skřítci - a děti hrají tuhle hru s námi).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
11.12.11 20:16

no ja mam taky 10 ti letou dceru a vi, ze rozhodne vsechno nenosi jezisek ;), a nektery deti s tim prisly uz v prvni tride, ze darky kupujou rodice, nam se podarilo udrzet ji na pochybach doted, ale vi, ze proste neco nakupujem, holky, sorry, ale 10 ti lety dite uz je dost velky a tezko nebude nevnimat spoustu provoznich veci okolo jako malinky deti. A barbie me pobavila, nedovedu si predstavit, ze by si dcera s kamoskama hraly s barbie :) .
Proste podle myho nazoru se nic nezkazi darkem ze seznamu pro jeziska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9904
11.12.11 20:34

tak pokud ježíšek nepřinese vše o co si napsala, pak bych klidně něco koupila k narozkám a jinak nepotřebuje třeba něco na lyže, nebo tak? Nebo nějakou super společenskou hru? Nebo poukaz někam kde to má ráda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
11.12.11 20:37

Ona je ještě na Ježíška hodně zafixovaná, nikdy nepřišla třeba s dotazem, jestli fakt chodí Ježíšek. Dokonce to děláme tak, že dopis nedáváme za okno, ale napíšeme adresu a dáme ho paní pošťačce (která je mojí kamarádkou), která ho Ježíškovi dá.. Takže maminka by ani pořádně neměla vědět, co tam vlastně má - tutíž by bylo divný, kdyby napsala, že chce např novej mobil a dostala ho k narozkám :(. Já si třeba s panenkami hrála myslím že do 14 let, Viki si ve svých deseti pořád hraje, ale možná je to tím, že má mladší ségru :). Na Vánoce si obě přály kočárky a kočárky pro dvě panenky, to budu muset ještě nějak promyslet. Napadlo mě ji koupit třeba pěknou šálu, čepici a rukavice, ale to bude chtít i ta mladší slečna :D. Chce to prostě něco, co ta mladší chtít nebude no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
11.12.11 20:42

Něco ze seznamu Ježíškovi klidně, pak by prostě napsala další dopis, že tohle už si může Ježíšek škrtnout, no:-) A rodiče by dělali blbý jak se zrovna trefili!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
11.12.11 20:48

Nejstarší má narozky na konci září, v té době jsme už měli představu co bude pod stromkem - dostala dospělácké spodní prádlo - z H&M trenýrkové kalhotky s dívčí podprsenkou (lambada) - mělas vidět jak zářila, pak knížky a sadu na malování - to ona miluje, neustále maluje. A v papírnictví ujíždím já, miluji různé serepetičky z papírnictví.

Jo a teď si strašně přeje panenku Moxie - http://www.rumburak.cz/…0902-3ex.jpg :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
11.12.11 20:56

Já narozky jako že nikdy moc nehrotím, ale 10 mi příjde takový kulatý, významný číslo, tak bych chtěla trošku lepší dáreček :). Za rok už to tak hrotit nebudu, ani roky před tím jsem to nijak nehrotila :) a třeba ta mladší dostala v létě nějaký šatičky, plavky na dovču a nějaký oblečení pro panenku, který si tak moc přála :). Manžel pro ni už dárek má, ale nechce mi říct jakej, dacan jeden :D.. Třeba jsem si ale všimla, že když někam vyrážíme, hodně po mně kouká a snaží se mě napodobit, tak že ji přeci jen koupit nějaký ten dětský parfém a třeba nějakou pěknou dětskou kabelku? Sakrblé ty děti jsou náročný :zed: :P :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
11.12.11 20:59
Lesina píše:
Nejstarší má narozky na konci září, v té době jsme už měli představu co bude pod stromkem - dostala dospělácké spodní prádlo - z H&M trenýrkové kalhotky s dívčí podprsenkou (lambada) - mělas vidět jak zářila, pak knížky a sadu na malování - to ona miluje, neustále maluje. A v papírnictví ujíždím já, miluji různé serepetičky z papírnictví.Jo a teď si strašně přeje panenku Moxie - http://www.rumburak.cz/…0902-3ex.jpg :)

No to je nápad! Dospělácké spodní prádlo by ji mohlo udělat radost, v létě na dovolený mi vyčítala, že už je velká holka a chtěla plavky jedině i s podprdou, takže to spodní prádlo je fakt dobrej nápad :palec: a aspoň by byla ráda, že napodobila mamku :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný