Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
ahojky holky,prosím doporučte mi mp3 přehrávač pro dceru děkuji
do 1500 Kč
My koupili první mp3 přehrávače na vyzkoušení na dealextreme za cca $9
Jestli je to chytne, tak časem koupíme lepší - jestli je to až tak nechytne, tak to vydrží než budou mít jednou mobil s přehráváním mp3.
L.
Lesí jasně,ale jde o to,že jí to chytlo,jenže se jí porouchal tak chci koupit pořádný a ne krumpl,lterý vydrží jen 3 měsíce!!
Záleží co všechno by měl umět. Kamarád dostal před časem tenhle
http://www.alza.cz/…-d246109.htm
Je s ním velmi spokojený, má prý velmi příjemný zvuk, vyhovuje mu i velmi rychle pohotovostní nabíjení, když ztapomene nabít přes noc, použije rychlonabíjení. Občas má problém s laděním rádia, ale to jen v místech jako tunel případně hustá zástavba.
******JÉ PROMINTE OPRAVUJI SE MP4 aby to zvládlo i videa díky
,bohužel jsem amatér v tomto******
Příspěvek upraven 11.12.11 v 18:56
tumpach píše:
Lesí jasně,ale jde o to,že jí to chytlo,jenže se jí porouchal tak chci koupit pořádný a ne krumpl,lterý vydrží jen 3 měsíce!!
Nemáš metr, tak jsem tipla, že to bude první přehrávač pro prtě
Pokud ji to chytlo, co už mp4? Tj s videem? Nebo už mobil, který umí zvuk i video přehrávat?
Příspěvek upraven 11.12.11 v 18:57
mno mě to přišlo na MP3 přehrávač jako vysokej limit
ale mp4 neznám, tak neporadím ![]()
chtěla jsem jí koupit zvlášt mp4,jelikož si myslím,že mobil by měl sloužit na hovory,tak aby se někdo dovolal,a když ho požívá vydrží dva dny,a pak ho nenabije a mp4,když měla mp4,tak si ji nabila,jinak jí je 14
tumpach píše:
chtěla jsem jí koupit zvlášt mp4,jelikož si myslím,že mobil by měl sloužit na hovory,tak aby se někdo dovolal,a když ho požívá vydrží dva dny,a pak ho nenabije a mp4,když měla mp4,tak si ji nabila,jinak jí je píše: Více
No, zase ho zaručeně nabije - pokud bude chtít poslouchat. A určitě ho bude nosit u sebe ![]()
Za sebe radím mobil ![]()
L.
lesí já jsme bohužel rozhodnutá o mp4,a asi mě nikdo neodradí,mobil slouží k hovorům a mp4 na kravinky ![]()
tumpach píše:
lesí já jsme bohužel rozhodnutá o mp4,a asi mě nikdo neodradí,mobil slouží k hovorům a mp4 na kravinky
Jasně, chápu
Soudím podle sebe, na kravinky moc nejsem, ale co mám mobil s androidem, tak ho hodně využívám, tak proto ![]()
Pokud chceš Mp4, tak ti moc neporadím, ale dcera bude určitě nadšená - stejně jako doufám, že nadchnu ty svoje obyčejnou mp3 ![]()