Co koupit pro tříletou holčičku k Vánocům?

Rose-k
10.12.11 14:42

Co koupit pro tříletou holčičku k vánocům??

Ahojky holky..

Jdu si inspiraci,já vím,že toho je tady mraky,ale nějak nestíhám,mám soustu lítání tak nemám moc čas přemýšlet nad vánočníma dárkama. :?
Tak budu ráda za každý tip co jste koupily nebo koupíte tříletým holčičkám :kytka: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5436
10.12.11 14:47

Ahoj,
já mám tedy holčičku mladší, ale kamarádka má tříletou a kupovali panenku - miminko, vypadá jako živé a k tomu nějaké to příslušenství. Teď nevím, jestli to byla Baby Born, nebo Baby Annabell ;)
Já bych doporučila nějaké Lego Duplo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
10.12.11 14:51

Já mám neteř tedy o něco starší, ale tohle ji určitě potěší :D
http://www.babyveci.cz/detail.php?…
A od dědy dostane pračku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
10.12.11 14:54

Kamarádka má 3letou holčičku a kupujou jí kolo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
10.12.11 14:56

Ja mit triletou holcicku, tak s ni napisu Jeziskovi dopis a hned bych vedela… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
10.12.11 15:03
74paja píše:
Ja mit triletou holcicku, tak s ni napisu Jeziskovi dopis a hned bych vedela… :lol:

Nj jenže maminka ježíšek si neví rady páč je na to sama 8)
Holky díky za tipy,lego duplo už má…vlastně nedávno jsem jí koupila kuchynku,nj,ale co dál :think: Tyhle panenky má už dvě,jsou fakt super hodně si snima vyhraje :palec: nj tak co dál…baby radte :lol: :think:

• Citovat
  • Upravit
46669
10.12.11 15:07

Do kuchyňky nějaké příslušenství - mixér, myčku nebo třeba vysavač, žehlicí prkno…
Ale je pravda, že tyhle vychytávky jsou docela drahé :zed:
Dokonce jsem v hračkách viděla i zmenšeninu Dolce Gusto, to mě dostalo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58838
10.12.11 15:12

My dceři, která má 3,5 roku, budeme kupovat flétnu. Moc se jí líbí od starší sestry a tahají se, tak dostane svojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
10.12.11 15:12
Bubu25 píše:
Nasi je 2,5 a dostane panenku chou chou tu spici a mluvici, kocarek 3 kombinace, postylku na ni, perinky + to samy do kocarku, vanicku, nocniky, dudliky, brundacek, boticky, plinecky lahvicku na piti a jidelni setik a nejaky oblecky na ni protoze ji bavi porad prevlikat a starat se o ni vozit a čančat takže tohle ma od nas :kytka: Je toho tedka fakt mrak ale staci vedet na to holcicka je estli na staveni a hrani s kostickama nebo na panenky ci neco jinciho no :nevim:

Moje je taková všeho chuť,tzn.chvíli jí baví se starat o miminka a nějakou dobu jí zas drží stavění s legem u nás se využije vše. Ale právě nemám moc času chodit po krámech a vybírat :?

• Citovat
  • Upravit
4476
10.12.11 15:15

A co princeznovske saty ? Nebo vili kridla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aluše
10.12.11 15:20

Chodí do školky? Zeptala bych se učitelek, s čím si nejvíc hraje. Jinak já koupila logico promo. Je to vzdělávací program pro děti. Nezbytné je však mít čas s dítětem „pracovat“.

• Citovat
  • Upravit
5862
10.12.11 15:23

Naše tříleťačka dostane z hraček dřevěnou vláčkodráhu, plastový vařič s nádobíčkem, makety potravin, dětskou pračku a puzzle. Pak ještě župan a oblečení (to ona miluje víc než hračky, pořád si něco zkouší :)
Od našich dostane hru Kloboučku hop a tabuli na kreslení křídami a fixami, od tchánovců nákupní košík s plastovou zeleninou.
Od prababiček a pradědečků asi budou knížky + penízky - tak za ně pak asi pořídíme Logico Primo, nějakou sadu Play-Doh a stavebnici „Dětské hřiště“. Ale to dostane s odstupem, aby toho neměla najednou moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
10.12.11 15:40

Ahoj, my už druhé Vánoce praktikujeme to, že si v katalogu s hračkama kroužkuje co se jí líbí a pak se jdeme podívat do hračkářství a tam Ježíškovi radíme :lol: musím říct že je to úspěšné. Loni když jí byly tři to bylo lepší, teď jí budou 4 a už je dost ovlivněná reklamou kterou prolínají v TV pohádky, takže nejlepší je samozřejmě to, co je v reklamě :evil: Loni jsme kupovali jídlo do kuchyňky, kolo, lego, dřevěnou vláčkodráhu, puzzle, přišívání knoflíků, pokladnu, doktorské nářadí, kufřík s poníkama a už nevím. Od loňska si přeje nemocné štěňátko, ale dostala nemocnou chou chou tak jsem ho zavrhla. No přeje si ho celý rok dál, tak jsem ho koupila ted :D Ráda si hraje s modelínou Play doh, kdybys chtěla nějakou sestavu, nedoporučuji tu zmrzlinovou, je na to potřeba strašně moc síly kterou nemá, spíš nějaká vykrajovátka, váleček a nářadíčko. Samozřejmě udělala radost knížka, hlavně ta s puzzlema, loni je měla hodně oblíbený. Jo a ještě jsme vlastně měli ve 3 letech piano a PC

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
10.12.11 17:06

sadu hubedních nástrojů od Tchiba nebo knihu, my s dcerkou hodně čteme… :) lego duplo - máme už asi 5 sad, ale pořád dokupujeme…hraje se s ním hodně..zabaví to i synovce. My psaly taky seznam, dokonce tam má i foťák bílý a v TV byla reklama na ten nový NIKON 1, tak dcerka dodala, že ten foťák bílý Nikon 1…ten od Ježíška nedostane… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
22.9.13 12:15

Ahoj, už se pomalu blíží zima a s ní i Vánoce a já už přemýšlím co k nim, tříleté dceři. Zatím mám koupený taneční koberec, chci koupit sevu, nákupní pokladnu, lékařský kufřík, asi bindeez korálky, barvy na obličej, stolek, mám objednané 3 knížky, maňásky, razítka. S panenkami si moc nehraje, ale měla půjčenou barbie mořskou pannu a líbilo se jí jak svítí ten ocas, tak přemýšlím, že i tu.Pak mě napadl od fur real, ten chodící pes, máte s ním někdo zkušenost? Co kupujete vaším tříletým dětem vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný