Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj,
já mám tedy holčičku mladší, ale kamarádka má tříletou a kupovali panenku - miminko, vypadá jako živé a k tomu nějaké to příslušenství. Teď nevím, jestli to byla Baby Born, nebo Baby Annabell ![]()
Já bych doporučila nějaké Lego Duplo ![]()
Já mám neteř tedy o něco starší, ale tohle ji určitě potěší ![]()
http://www.babyveci.cz/detail.php?…
A od dědy dostane pračku ![]()
Ja mit triletou holcicku, tak s ni napisu Jeziskovi dopis a hned bych vedela… ![]()
74paja píše:
Ja mit triletou holcicku, tak s ni napisu Jeziskovi dopis a hned bych vedela…
Nj jenže maminka ježíšek si neví rady páč je na to sama ![]()
Holky díky za tipy,lego duplo už má…vlastně nedávno jsem jí koupila kuchynku,nj,ale co dál
Tyhle panenky má už dvě,jsou fakt super hodně si snima vyhraje
nj tak co dál…baby radte
![]()
Do kuchyňky nějaké příslušenství - mixér, myčku nebo třeba vysavač, žehlicí prkno…
Ale je pravda, že tyhle vychytávky jsou docela drahé ![]()
Dokonce jsem v hračkách viděla i zmenšeninu Dolce Gusto, to mě dostalo ![]()
My dceři, která má 3,5 roku, budeme kupovat flétnu. Moc se jí líbí od starší sestry a tahají se, tak dostane svojí.
Bubu25 píše:
Nasi je 2,5 a dostane panenku chou chou tu spici a mluvici, kocarek 3 kombinace, postylku na ni, perinky + to samy do kocarku, vanicku, nocniky, dudliky, brundacek, boticky, plinecky lahvicku na piti a jidelni setik a nejaky oblecky na ni protoze ji bavi porad prevlikat a starat se o ni vozit a čančat takže tohle ma od nasJe toho tedka fakt mrak ale staci vedet na to holcicka je estli na staveni a hrani s kostickama nebo na panenky ci neco jinciho no
Moje je taková všeho chuť,tzn.chvíli jí baví se starat o miminka a nějakou dobu jí zas drží stavění s legem u nás se využije vše. Ale právě nemám moc času chodit po krámech a vybírat ![]()
Chodí do školky? Zeptala bych se učitelek, s čím si nejvíc hraje. Jinak já koupila logico promo. Je to vzdělávací program pro děti. Nezbytné je však mít čas s dítětem „pracovat“.
Naše tříleťačka dostane z hraček dřevěnou vláčkodráhu, plastový vařič s nádobíčkem, makety potravin, dětskou pračku a puzzle. Pak ještě župan a oblečení (to ona miluje víc než hračky, pořád si něco zkouší ![]()
Od našich dostane hru Kloboučku hop a tabuli na kreslení křídami a fixami, od tchánovců nákupní košík s plastovou zeleninou.
Od prababiček a pradědečků asi budou knížky + penízky - tak za ně pak asi pořídíme Logico Primo, nějakou sadu Play-Doh a stavebnici „Dětské hřiště“. Ale to dostane s odstupem, aby toho neměla najednou moc.
Ahoj, my už druhé Vánoce praktikujeme to, že si v katalogu s hračkama kroužkuje co se jí líbí a pak se jdeme podívat do hračkářství a tam Ježíškovi radíme
musím říct že je to úspěšné. Loni když jí byly tři to bylo lepší, teď jí budou 4 a už je dost ovlivněná reklamou kterou prolínají v TV pohádky, takže nejlepší je samozřejmě to, co je v reklamě
Loni jsme kupovali jídlo do kuchyňky, kolo, lego, dřevěnou vláčkodráhu, puzzle, přišívání knoflíků, pokladnu, doktorské nářadí, kufřík s poníkama a už nevím. Od loňska si přeje nemocné štěňátko, ale dostala nemocnou chou chou tak jsem ho zavrhla. No přeje si ho celý rok dál, tak jsem ho koupila ted
Ráda si hraje s modelínou Play doh, kdybys chtěla nějakou sestavu, nedoporučuji tu zmrzlinovou, je na to potřeba strašně moc síly kterou nemá, spíš nějaká vykrajovátka, váleček a nářadíčko. Samozřejmě udělala radost knížka, hlavně ta s puzzlema, loni je měla hodně oblíbený. Jo a ještě jsme vlastně měli ve 3 letech piano a PC
sadu hubedních nástrojů od Tchiba nebo knihu, my s dcerkou hodně čteme…
lego duplo - máme už asi 5 sad, ale pořád dokupujeme…hraje se s ním hodně..zabaví to i synovce. My psaly taky seznam, dokonce tam má i foťák bílý a v TV byla reklama na ten nový NIKON 1, tak dcerka dodala, že ten foťák bílý Nikon 1…ten od Ježíška nedostane… ![]()
Ahoj, už se pomalu blíží zima a s ní i Vánoce a já už přemýšlím co k nim, tříleté dceři. Zatím mám koupený taneční koberec, chci koupit sevu, nákupní pokladnu, lékařský kufřík, asi bindeez korálky, barvy na obličej, stolek, mám objednané 3 knížky, maňásky, razítka. S panenkami si moc nehraje, ale měla půjčenou barbie mořskou pannu a líbilo se jí jak svítí ten ocas, tak přemýšlím, že i tu.Pak mě napadl od fur real, ten chodící pes, máte s ním někdo zkušenost? Co kupujete vaším tříletým dětem vy?
Ahojky holky..
Jdu si inspiraci,já vím,že toho je tady mraky,ale nějak nestíhám,mám soustu lítání tak nemám moc čas přemýšlet nad vánočníma dárkama.

Tak budu ráda za každý tip co jste koupily nebo koupíte tříletým holčičkám