Co dáte rodičům k Vánocům?

1149
8.12.11 14:00

Co dáte rodičům k vánocům?

Ahojky, potřebovala bych nějaký typ na vánoční dárek pro mé rodiče (kolem 50ti let). Vloni jsem to řešila tak, že jsem koupila kosmetické dárkové balíčky, ale letos mi to je blbý jim dát zas drogerii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
28414
8.12.11 14:01

Mojí mámě kalendář s fotkou nejstaršího syna a bezdrátový zvonek. A tchánům lístky na nějaké představení do ND v Praze ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
8.12.11 14:04

Ahoj, ja to tak mam se zaramovanyma fotkama deti - davala jsem uz 2× :oops: , letos je toho usetrim :lol: . Tak co treba to ? Delaji se ruzne kalendare z vlastnich fotek apod., tak jestli maji radi vnouce/vnoucata a maminka si da rada nejakou tu cetku do bytu :) , dala bych jim tohle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
8.12.11 14:04

Ahojky :mavam:
Bohužel letos nejsou vůbec penízky, jsem na RD a dovybavujeme byt, takže tátovi a jeho manželce moc hezký kalendář na pověšení a kosmetické balíčky :oops: holt mě nic jiného nenapadá, oni všechno mají a já nesnáším, když mi někdo dává nějaké blbosti, takže dostanou to, co určitě užijí. No a mačce parfém z avonu, co si vybrala, je k tomu i náhrdelník a moc pěkný diář do kabelky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1749
8.12.11 14:05

Dáváme letos rodičům zvětšenou fotku našeho Kubíka na plátně ( jako obraz ). Loni jsme udělali kalendáře s fotkama. Nevyjde to na moc a měli z kalendáře radost ( jestli to teda nepředstírali, abysme se neurazili :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2551
8.12.11 14:05

Ahoj nástěnné fotokalendáře (poskládali jsme si sami z našich vlastních fotek) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
8.12.11 14:08

Já třeba řešila bráchu, on je v úplně jiné soc.vrstvě než já, tak co mu dát, když on si kupuje jen vše luxusní? Pak jsem narazila na skutecnydarek.cz a vybrala mu! Oba dva máme vztah k dobrovolnictví a humanitární pomoci, takže supr, k tomu taoletku a deo adidas, myslím, že se mu bude kíbit ta originalita ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
8.12.11 14:09

My uz jsme trapny a davame poctvrte kalendar :mrgreen: ale jelikoz to nasi i tchanovci vyzadujou, tak mame radost, ze se to libi ;) Nechavame delat normalne tydenni stolni A5, takze tam maji 54 fotek nebo kolik a jsou uneseny :mrgreen:
Pak jeste tchanovci predplatne Epochy, hlavne teda pro tchana a jeste dalsi uvidime..
Mamce moji jsem vyrobila broz-kytku a uzlikove korale a jeste dostane peknou tasku z Envirosax at netaha nakupy v igelitce :mrgreen: No a tata dostane knizku, ktera mi omylem prisla 2× :lol: ale to je spis takova sranda, jeste mu neco musim vymyslet :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
8.12.11 14:09

Ahoj. My si už několikátým rokem píšem dopis Ježíškovi (mailem :mrgreen: ), takže kupuju mj položky ze seznamu. Letošní Vánoce jsem pojala z velké časti tričkově, tátovi jsem koupila vtipné tričko a něco z lékárny, co chtěl. Mamce zázračný kelímek (ten chtěla) a pak skleněné dozy od Tescomy (ona si potrpí na takovémhle krásném uchovávání těstovin atp a tohle by si sama nekoupila). Tchánovi dárky vymýšlí manžel, většinou je to něco k PC, letos jsme mu koupili světlo do předsíně a manžel vymyslel ještě něco, ale to už nevím, co je :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
8.12.11 14:10

Holky a ty kalendáře dětí - nvytvořili jste si na vlastním pc a potom nechali vytisknout nebo vám to udělali přímo ve fotu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
632

květinu v květináči, knihu, kosm. balíček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
Sindyna píše:
Já třeba řešila bráchu, on je v úplně jiné soc.vrstvě než já, tak co mu dát, když on si kupuje jen vše luxusní? Pak jsem narazila na skutecnydarek.cz a vybrala mu! Oba dva máme vztah k dobrovolnictví a humanitární pomoci, takže supr, k tomu taoletku a deo adidas, myslím, že se mu bude kíbit ta originalita ;)

Mám stejný „problém“, ale naštěstí rozumného bráchu, který to neřeší. Letos dostane vtipné tričko, doufám, že bude mít radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
8.12.11 14:12

Táta chce nordic walkingové hole, mámince netuším. Možná koupím nějaký poukaz na masáž lávovými kameny nebo tak něco.

• Citovat
  • Upravit
1219
cimbík píše:
Ahoj nástěnné fotokalendáře (poskládali jsme si sami z našich vlastních fotek) ;)

A na kolik vyjde zhruba ten roční kalendář, když si ho necháváš dělat? Chtěla bych ho taky udělat tchánovcům a našim :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
Sindyna píše:
Holky a ty kalendáře dětí - nvytvořili jste si na vlastním pc a potom nechali vytisknout nebo vám to udělali přímo ve fotu?

My dostáváme ve školce sadu, většinou kalendář + fotky pro babičky. Nechápu, jak toho fotograf docílí, ale Anežka se ve školce nechá vyfotit bez šklebů a různých grimas (což mně se doma povede jen v nestřeženém okamžiku a velmi zřídka). Jinak pak dělávám koláž z fotek za poslední rok, dělám jí na fotopapír A4 a fotek tam bývá asi 12.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný