Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
neprihlasena.majdina píše:
A co, prosím, koupit tchánovcům, kteří bydlí na malé vesničce, s nikým se nevídají, do divadla nechodí, nikam nejezdí, knihy nečtou…tak do 5 tis? Krom jídelního balíčku letos nemáme nápad, vše, s čím přijdu, manžel odmávne jako že je to pro ně blbost…
Rychlovarnou konvice nebo nějaký hrnec/pánev nebo něco do kuchyně.
A co, prosím, koupit tchánovcům, kteří bydlí na malé vesničce, s nikým se nevídají, do divadla nechodí, nikam nejezdí, knihy nečtou…tak do 5 tis? Krom jídelního balíčku letos nemáme nápad, vše, s čím přijdu, manžel odmávne jako že je to pro ně blbost…
Nový nádobí, hrnce, sodastream, pekárnu, něco na zahradu, bazén
.
ten už od nás, bohužel, kdysi dostali
Tak v tom případě kuchyňský multikráječ. Když jen sedí doma tak si určitě aspoň vyvařujou, tak se pomocník do kuchyně bude určitě hodit , pokud už něco takového nemají ![]()
http://digiprofi.cz/…-multikrajec
DĚKUJI ZA RADY. Oni moc nevaří, kuchyň mají malou, nic se jim tak nevejde. Ale už jsme objednali předplatné časopisu.
My dali loni rodičům lyžovačku, letos se chystáme na prodloužený víkend v lázních ![]()
Tak já letos budu kupovat mamce permanentku do pražské botanické zahrady a miniorchidej v květináči (tu si přeje). A tátovi jsem objednala „párátkového asistenta“, neb pořád někde nacházíme jeho odhozená párátka
Ale potřebuji ještě něco a docela jste mě nahlodaly s tím šunkovarem ![]()
Nevím co mám dát rodičům k vánocům, minulí rok jsem dala tatovi popelník a mamce andělíčka protože je sbírá, prosím mohly bys temi někdo pomoc, děkuji
![]()
Já jim kupuju dárek společný. Minulý rok jsem jim koupila DVD přehrávač a letos dostanou digi foták. A tchánovcům jsme koupily pobyt na horách 4-denní s polopenzí.
NIC
Protože jim chci dát to nejcenější a to je film Tajemství the secret… ale taťka u toho usl..a to mě štve jak lidé myslí že nic lepšího v životě není a myslí si že jsou jen oni..a jejich dluhy…a přitom se tolik mýlí…to tajemství mám vyzkoušeno jak CIP (Pardon)
funguje prostě
Já každému knížku a společnej dárek do jejich novýho domu - takový kovový vývěsní štít, můžou si pak na něj nechat cokoli vyrýt ![]()
@Lenicka132 ty chceš dát tátovi film, který už viděl? a jak to myslíš, že si lidi myslí, že nic lepšího než oni neni?
Ne já to plánovala původně, nakonec jsem mu to ukázala… No lidé si někteří myslí že jsou jen oni, že za své dluhy můžou oni, nebo že to je osud nebo tak…ale přitom ta přitažlivost funguje ať už o tom vědí nebo ne..pokud víš co je to tajemství…
@Lenicka132 jsem asi fakt blondyna
ale nak jsem to nepochopila ![]()
ten už od nás, bohužel, kdysi dostali