Co dáte rodičům k Vánocům?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
235
8.12.11 14:23
ZelvaVeruna píše:
Sindyna píše:
Holky a ty kalendáře dětí - nvytvořili jste si na vlastním pc a potom nechali vytisknout nebo vám to udělali přímo ve fotu?

No jelikoz nestiham a mam problem vubec vybrat tech 54 fotek :oops: , tak kupuju tady..
www.maaya.cz
nahodou to tady jednou bylo jako reklama, tak jsem do toho sla.. Beru 4 ks tech kalendaru, takze mam mnozstevni slevu, jo, je to drazsi, cca 460 Kc za jeden, ale proste se jim to libi, tak to beru…
Davam to i svemu dedovi..
Ale treba holky u nas na diskuzi si je bud vytvari samy, jako scrap a samy i tisknou, nekdo vytvori a necha si udelat, je toho hodne moznosti…

jinak segra loni vsem kupovala kozu (takova ta humanitarni pomoc Africe) 8)

Ta koza to je právě ten skutecnydarek.cz :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
8.12.11 14:25

…

Příspěvek upraven 09.05.16 v 13:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
8.12.11 14:28

Ahoj, manželovo rodiče dostanou Sodastream se lahvema a sirupama navíc, oni si na všechny novinky potrpí. A moji rodiče by tohle neoslovilo a ani žádný poukazy a za posledních pár let už od nás dostali DVD, foťák, robota, vysavač, kosmetiku, knihy, ....., ale letos jsem už fakt nevěděla, tak jsem řekla ať si něco vyberou sami. Moje mamka si přála nový kořenky a dózy do nový linky a pak už dostane jen knížku a táta taky knížku + asi kšíry na psa. Sice je to divnej dárek, ale loni si pořídil většího divočejšího psa a za rok zničil všechny obojky i vodítka, tak mu chcem dát kožený kšíry za 700, aby s ním taky mohl ven a nemusel se bát, že při procházce zabije srnku nebo zajíce :roll: . A všichni dostanou CD s fotkama z prvního roku malý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30236
8.12.11 14:30

Naši si koupili nové auto, tak dostanou sportovní potahy do toho auta v barvě. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
8.12.11 14:33

Tchán dostene cibuláky :mrgreen: (sbírá hodiny)
táta buzolu a mapu Evropy :mrgreen: :mrgreen: (aby trefil domů ze služebek)
mamča nový mobil ;) (kupujeme napůl s tátou)
tchýně si vyžádala kosmetiku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
8.12.11 14:34

Dávám bílé a červené víno v kameninových ozdobných džbánkách a velkou fotku v rámu mě s malou společně se ségrou a jejím synem… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
8.12.11 14:34

Tak jsme nechali dělat kalendář s fotkama holek,k tomu dědečkové dostanou knihy a babičky pěkné ručně pletené šály (bambulkové).Holt nám snížili mateřskou a doděláváme domeček,takže není moc peněz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
8.12.11 14:35

No a CD s fotkama malý, to je jasný, praBabičky to dostanou v albech :srdce:

Příspěvek upraven 08.12.11 v 14:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1149
8.12.11 14:35
gabi.design píše:
Mamce nechávám dělat kalendář s fotkami malýho a pro taťku pivní balíček. :D

Ten pivní balíčk se mi líbí a to nakoupíš různý piva a zabalíš? Nebo prodávají už hotový?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
8.12.11 14:37
lupilka píše:
gabi.design píše:
Ten pivní balíčk se mi líbí a to nakoupíš různý piva a zabalíš? Nebo prodávají už hotový?

Já kupuju už hotový. Dávala jsem to i loni a mělo to úspěch: http://www.darek.cz/…lity-k23269/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
8.12.11 14:38
lupilka píše:
gabi.design píše:

Ty se u nás dávají k narozkám :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
8.12.11 14:40

my jsme se nechali vyfotit dohromady jako tři sourozenci i se svýma rodinama a nechali jsme z té fotky udelat obraz a zarámovat 80×60 a je to nádhera..a rodičům partnera jsme koupili ten digitální rámeček…a nahráli do něj naše fotky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
8.12.11 14:40
lupilka píše:
gabi.design píše:

Ten pivní balíček je nejspíš sada šampon,balzám, mýdlo, ručník nebo hřeben atd…je to z chmele, obilného extraktu…kupuje se to jako dárkové balení :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1114
8.12.11 14:43
julniki píše: Šunkovar, aby si mohli dělat šunku doma a fotky syna v rámečku
šunkovar!!!!!paráda :dance: :potlesk: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
8.12.11 14:45