Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
ZelvaVeruna píše:Sindyna píše:
Holky a ty kalendáře dětí - nvytvořili jste si na vlastním pc a potom nechali vytisknout nebo vám to udělali přímo ve fotu?No jelikoz nestiham a mam problem vubec vybrat tech 54 fotek
jinak segra loni vsem kupovala kozu (takova ta humanitarni pomoc Africe), tak kupuju tady..
www.maaya.cz
nahodou to tady jednou bylo jako reklama, tak jsem do toho sla.. Beru 4 ks tech kalendaru, takze mam mnozstevni slevu, jo, je to drazsi, cca 460 Kc za jeden, ale proste se jim to libi, tak to beru…
Davam to i svemu dedovi..
Ale treba holky u nas na diskuzi si je bud vytvari samy, jako scrap a samy i tisknou, nekdo vytvori a necha si udelat, je toho hodne moznosti…
Ta koza to je právě ten skutecnydarek.cz ![]()
Ahoj, manželovo rodiče dostanou Sodastream se lahvema a sirupama navíc, oni si na všechny novinky potrpí. A moji rodiče by tohle neoslovilo a ani žádný poukazy a za posledních pár let už od nás dostali DVD, foťák, robota, vysavač, kosmetiku, knihy, ....., ale letos jsem už fakt nevěděla, tak jsem řekla ať si něco vyberou sami. Moje mamka si přála nový kořenky a dózy do nový linky a pak už dostane jen knížku a táta taky knížku + asi kšíry na psa. Sice je to divnej dárek, ale loni si pořídil většího divočejšího psa a za rok zničil všechny obojky i vodítka, tak mu chcem dát kožený kšíry za 700, aby s ním taky mohl ven a nemusel se bát, že při procházce zabije srnku nebo zajíce
. A všichni dostanou CD s fotkama z prvního roku malý.
Naši si koupili nové auto, tak dostanou sportovní potahy do toho auta v barvě. ![]()
Tchán dostene cibuláky
(sbírá hodiny)
táta buzolu a mapu Evropy
(aby trefil domů ze služebek)
mamča nový mobil
(kupujeme napůl s tátou)
tchýně si vyžádala kosmetiku ![]()
Dávám bílé a červené víno v kameninových ozdobných džbánkách a velkou fotku v rámu mě s malou společně se ségrou a jejím synem… ![]()
Tak jsme nechali dělat kalendář s fotkama holek,k tomu dědečkové dostanou knihy a babičky pěkné ručně pletené šály (bambulkové).Holt nám snížili mateřskou a doděláváme domeček,takže není moc peněz.
No a CD s fotkama malý, to je jasný, praBabičky to dostanou v albech ![]()
Příspěvek upraven 08.12.11 v 14:36
gabi.design píše:
Mamce nechávám dělat kalendář s fotkami malýho a pro taťku pivní balíček.
Ten pivní balíčk se mi líbí a to nakoupíš různý piva a zabalíš? Nebo prodávají už hotový?
lupilka píše:gabi.design píše:Ten pivní balíčk se mi líbí a to nakoupíš různý piva a zabalíš? Nebo prodávají už hotový?
Já kupuju už hotový. Dávala jsem to i loni a mělo to úspěch: http://www.darek.cz/…lity-k23269/
lupilka píše:gabi.design píše:Ten pivní balíčk se mi líbí a to nakoupíš různý piva a zabalíš? Nebo prodávají už hotový?
Ty se u nás dávají k narozkám
.
my jsme se nechali vyfotit dohromady jako tři sourozenci i se svýma rodinama a nechali jsme z té fotky udelat obraz a zarámovat 80×60 a je to nádhera..a rodičům partnera jsme koupili ten digitální rámeček…a nahráli do něj naše fotky
Ten pivní balíček je nejspíš sada šampon,balzám, mýdlo, ručník nebo hřeben atd…je to z chmele, obilného extraktu…kupuje se to jako dárkové balení ![]()
julniki píše: Šunkovar, aby si mohli dělat šunku doma a fotky syna v rámečkušunkovar!!!!!paráda
mila2113 píše:julniki píše: Šunkovar, aby si mohli dělat šunku doma a fotky syna v rámečkušunkovar!!!!!paráda![]()
![]()
Ten chci koupit ségře
.