Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
JESTLI NECHÁPETE TAK VÁS PLNĚ CHÁPU…SE ZEPTEJTE KONKRÉTNĚ…
TAJEMSTVÍ JE DOKUMENT PRO CELKOVÝ NÁŠ ŽIVOT…ODKRÝVÁ VNÁS SÍLU, TOUHU, PROSTĚ JE TO VELKÁ RADA JAK MÍT ŽIVOT JAKÝ CHCEME. CHCETE PORSHE? BUDETE HO MÍT..CHCETE BARÁK BUDETE HO MÍT…PROSTĚ TO MUSÍTE SHLÉDNOUT TEN DOKUMENT…ALE NE JEN JEDNOU ALE VÍCE NEŽ DVAKRÁT JA HO SHLÉDLA PO DESÁTÉ S PARTNEREM A TEĎ VÍM UPLNĚ VŠECHNO… PROTOŽE NA JEDNO SHLÉDNUTÍ TO MOC NEPOCHOPÍTE…POCHOPÍTE ALE NE DOPODROBNA… JAK ŘÍKÁ TEN CHLAP PROSTĚ: TOTO JE VELKÉ TAJEMSTVÍ ŽIVOTA…A MŮŽU ŘÍCT ŽE FUNGUJE… JEN MOU CHYBOU JE ŽE TO POUŽÍVÁM JEN MALOKRÁT…MĚLO BY SE TO POUŽÍVAT POŘÁD…POTOM OPRAVDU DOSÁHNETE TOHO ČEHO CHCETE…
JÁ SE MINULE U TOHO NOTEBOOKU ROZBREČELA…PROTOŽE PŘIŠLI DALŠÍ VĚCI KTERÉ JSEM SI TAM KRESLILA… ![]()
Znáte prostě ten den kdy si nakopnete ráno palec o nějaký roh…nebo se vám něco stane a s vámi se to pak už jen veze? Prostě ten špatný smolný den? tak takhle nějak to funguje…
@Lenicka132
docela me zajima co pises, ale nejsem schopnato pochopit
muzes mi poslat odkaz na to tve tajemstvi? taky by semi hodil novej notas,
a taky barak, hadry a tak ![]()
@blorchi áááá, to mi připomíná co mi teď říkala kadeřnice, chvilku jsem taky nechápala o čem že to mluví
, prý chodí na nějaké seance a tam se utvrzují v tom, že pokud něco chtějí, tak toho dosáhnou, jen musí myslet pozitivně a pořád na tu věc, prý se jí to zatím plní ![]()
Ja to taky moc nechapu ale ted jsem se fakt zasmala ![]()
@blorchi píše:
@Lenicka132 jakoze kdyz si skopnu palec, tak dostanu notebook_,?![]()
@blorchi píše:
@Lenicka132 jakoze kdyz si skopnu palec, tak dostanu notebook_,?![]()
http://smajlici.yw.sk/smajlici/bj.gif http://skupca.websnadno.cz/…sma/rofl.gif
@Gonyosoma a ja si rikam, proc me vzdycky ostriha jak magora. a je to tady, mysli na jakesi seance nebo co
![]()
@blorchi
Tak to já si naštěstí nemůžu stěžovat
Teď jedu v úterý, tak snad to nezakřiknu ![]()
@Lenicka132 nejsem tak blba!!! zadala jsem si ten odkaz znova a vyjelo mi uplne neco jinyho nez predtim
predtim mi vyjeli naky panelaky a na nich naky svetelny obrazy a ze alkohol za volant nepatri ![]()
Tak to jsem chytla záchvaty smíchu ![]()
nechápete to protože to je tajemství…a tajemství jje tajemství… ![]()
a u toho palce…ne to urcite ne.. ![]()
@Barca12345 píše:
Ja kupuju mamce Vykladovou hru Mapa andělských znameni, knihu, balicek s vecmi, na kterych je napis „nejlepsi maminka“, macesakovi vycpanou hlavu srnky (sberatel), macese plechovku horke cokolady a svicku ( s tou se moc nezname), tatkovi tetralogii knizek plus dobrou lahvinku…
Barčo prosímtě co to je za hru ta Mapa andělských znamení? To jsou normální vykladácí andělské karty? Nebo něco jiného? Něco takového potřebuju taky koupit, ale ty andělské karty už má..tak leda že by to bylo něco jiného..