Co dáte rodičům k Vánocům?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
473
29.11.12 14:05

@Terrad Hele, v mém „tajemství“ nic o dělení není, holt si musíš vsadit jindy… :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
29.11.12 14:07

@Lenicka132 Pomohlo mu to někdy? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
29.11.12 14:14

hlaváčci

Jo proto píšu že řval několikrat jooo…protože mu to vycházelo…ale když zase sázel…tak mu to nevyšlo..pak zase udělal to tajemstvi…a vyšlo nakonec zase sázel a nevyšlo…protože to tajemství používal jen když mu docházely peníze na tom tipsportu…a já jednou sem se dívala a řekla sem u basketbalu že to vyhraje ten druhy..a to byl kurz 17…a partner mi rekl na to nesazej to je blbost…no a nakonec to fakt vyhral ten druhy… kdybych to vedela vsadila bych… klidně i tisíc…vyneslo by mi to přes 20 tisíc možná i několiksetkrát více… a o tom to je…když víš…že prostě víš tak to udělej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
29.11.12 14:16

hlaváčci

A můj partner spoléha hlavne na mou intuici..hral minule ping pong a ptal se..jedna nebo dve? a ja mu vzdy odpovidala..nakonec rekl..kdybych to vsechno vsadil podle tebe tak jsem mohl mit 3 000.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
29.11.12 14:19

Jsem si ted vzpomela, v lete jsem porad chtela k mori, ale fakt moc. koukala jsem na zajedzy atd. ale nebyli penize, na konci srpna prisla babicka a jestli by jsme s malym sni neleteli do tunisu ze nam to zaplati :dance: no a za 14 dni jsem se valela u more. mozna jen nahoda ale kdyz ted koukam na ten film :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
29.11.12 14:24

market

Žádná náhoda…žádný osud..chtěla si to máš to…
to vše nad čem přemýšlíš to vše se ti stává v budoucnu… :potlesk: i když to jsou pocity…když máš štastny pocit..máš v ten den štěstí..jednou se mi stalo že sem byla šťastná uplně..a byla v autobuse a pani něco spadlo ja ji to podala a ona mi děkovala… čtyřikrát se na mě otočila a říkala děkuji opravdu, jste fakt moc hodná opravdu…a to byla mladá baba… takže jsem přitáhla člověka který mi můj pocit podporoval

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
29.11.12 14:26

Já nevim :nevim: ale nikdy jsem ten film neviděla, ale uvědomila jsem si, že jsem si vždycky řikala, že si nemám to co chvi představovat v přítomném čase, protože přesně to se nestalo. Vždycky když mi o něco hodně, ale hodně šlo a čekala jsem na výsledek a řikala jsem si, že je to dobrý a představovala si jak se dozvím dobrý výsledek a co komu řeknu a tak tak se to nikdy nestalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
29.11.12 14:26
Tak a všici: „Hlaváčci vyhráááli sportku, Hlaváčci vyhráááli sportku, jóóóóóóóó!!!“ :mrgreen:
@Lenicka132 píše:
Jo proto píšu že řval několikrat jooo…protože mu to vycházelo…ale když zase sázel…tak mu to nevyšlo..pak zase udělal to tajemstvi…a vyšlo nakonec zase sázel a nevyšlo…protože to tajemství používal jen když mu docházely peníze na tom tipsportu…a já jednou sem se dívala a řekla sem u basketbalu že to vyhraje ten druhy..a to byl kurz 17…a partner mi rekl na to nesazej to je blbost…no a nakonec to fakt vyhral ten druhy… kdybych to vedela vsadila bych… klidně i tisíc…vyneslo by mi to přes 20 tisíc možná i několiksetkrát více… a o tom to je…když víš…že prostě víš tak to udělej…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
29.11.12 14:28

:jazyk: @Hlaváčci
já teda skanduju něco jinýho :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
29.11.12 14:28

Hihi, ja kdyz jsem se ted do toho tak zazrala :) kazdej rok mam ke konci roku nakej osklivej zanet v puse. kazdej rok si rikam, ze stejne zas neco bude atd. atd. samozrejmne me to neminulo ani letos a opet jsem mela hooodne osklivy zanet v kanalku. tak si rikam ze si to snad taky privolavam sama, kdyz si rikam zas budou vanoce, zas me capne nakej zanet spojenej se zubama. mozna kdybych si to porad nerikala tak to ani nemam. uz to zacinam chapat, vid?? :mrgreen: nejsem uplne blba, kdyz mam to spravny video :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
29.11.12 14:32

Market

Není to nějaký nevyléčitelný zánět? Měla by si ho opravdu přeléčit. jo ano je to tak…jinak tajemství (přitažlivost) funguje neustále..:o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
29.11.12 14:33

Andýsek

Budoucnost je pořád jen budoucnost…chápeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
29.11.12 14:36

@Lenicka132 nene, ja mam kazdej rok jinej zanet v puse :mrgreen: predtim dva roky zanet okostnice, letos jen zanet kanalku, ale byl stokrat horsi nez okostnice teda. ja to myslela spis tak ze si kazdej rok ke konci rikam: „no zas konec roku, to budu zas mit naky trapeni se zubama“ no a ubehne par dni, tydnu a je to tady, zanete, rezani, ATB. kdybych si rikala ze mam krasny, zdravy zuby tak bych treba ani zadnej zanet nemela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
29.11.12 14:37

@Terrad No teda, teď by jsi mě jako virtuální kamarádka měla podpořit v mém snění :( :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
29.11.12 14:39

MARKET

A nebude se jednat o nějaký zánět v těle? třeba takové kvasinky taky zasahujou všude… zánět je zánět…který se neustále rozšiřuje..
jo ano je to tak, nebo vůbec nejev nějaké pomyšleni nad zubama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný