Co dáte rodičům k Vánocům?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14535
8.12.11 16:11
Lejlinka píše:
roomci píše:
Letos jsme našim předplatili víkend ve 4* hotelu v Krumlově (mají v tom luxusní jídla + nějaké akce, které samozřejmě nemusí využít)… Mamce jsem ještě dokoupila peněženku Guess a taťkovi upeču medovník-zbožňuje ho :mrgreen:
Vloni jsme jim dali poukaz do Kiky v hodnotě 6000,–
A na příští rok je asi pošleme na večeři do Café Imperial :mrgreen:
Nápadů je :lol:
nápady by byli s takovouhle možností utrácet :D :D škoda že nejsem tvoje maminka :D :D

To jo, kdyby bylo víc financí, tak bych měla dárků milion :lol: . Zvlášť na zahradu nebo o do zážitků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
8.12.11 16:12

ahoj,letos jsem našim koupila vstupenky do ND na činohru Zkrocení zlé ženy,chtěla jsem Sluha dvou pánů,ale to je vyprodané snad až do konce příštího roku.Tak jsem jim ještě alespoň koupila dvou DVD Sluha d.p.Ještě mamce šálu z Nextu a tátovi nové CD Koláře. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
8.12.11 16:13

normálně sem si na netu musela ten šunkovar najít.. slyšela a viděla jsem to poprvé a vypadá to skvěle… tak to dáme mamce asi hned v březnu k narozkám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
8.12.11 16:19

Táta dostane sadu na fondue, máma nějaký světr nebo tričko a pak dohromady fotoknihu 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
8.12.11 16:24
Lejlinka píše:
roomci píše:
Letos jsme našim předplatili víkend ve 4* hotelu v Krumlově (mají v tom luxusní jídla + nějaké akce, které samozřejmě nemusí využít)… Mamce jsem ještě dokoupila peněženku Guess a taťkovi upeču medovník-zbožňuje ho :mrgreen:
Vloni jsme jim dali poukaz do Kiky v hodnotě 6000,–
A na příští rok je asi pošleme na večeři do Café Imperial :mrgreen:
Nápadů je :lol:
nápady by byli s takovouhle možností utrácet :D :D škoda že nejsem tvoje maminka :D :D

A já třeba různé pobyty a věci kupuji přes ty slevomaty a ještě ušetřím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
8.12.11 16:40

Zatím máme jen pro maminky. Každý rok dostane jedna lepší dáreček a další rok se to prostřídá. Nerada dávám blbiny a na 2 dárky podle představ nejsou finance. Tak jsme to vyřešili takhle. Loni dostala tchýně kabát a moje mamka malé balení parfému co si přála. Letos dostane tchýně hodinovou masáž dle svého výběru (zakoupen poukaz na slevotelu) a moje maminka nádhernou šperkovnici. Přála jsem si ji já pod stromeček a přišlo mi jako super nápad koupit i pro ni protože má šperky různě po dózičkách ve skříni a v nočním stolku. Mým 2 tatínkům a tchánovi ještě nemáme vymyšleno, ale bude to nejspíš nenáročná drogerie. Všem 3 jsou víceméně vánoce ukradené, „lepší“ dárky nikdy neocenili (hm pěkný a šup s tím do kouta - ikdyž byly dárky promyšlené a hodili se jim) tak dostávají spíše maličkosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2551
8.12.11 18:18
katulka.k píše:
cimbík píše:
Ahoj nástěnné fotokalendáře (poskládali jsme si sami z našich vlastních fotek) ;)
A na kolik vyjde zhruba ten roční kalendář, když si ho necháváš dělat? Chtěla bych ho taky udělat tchánovcům a našim :pankac:

Ahoj dělali jsme to přes FOTOLAB formát A4 za 499,– (je to dražší, ale kvalitní fotopapír) a formát A3 za 699,–. Na některou stránku jsme si dali 2fotky, na některou 3, jinam jednu, dnes jsem to dodělávala a objednávala a myslím, že budou spokojeni. Pošlo nám to k nám do fotolabu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
9.12.11 10:31
Junkyska píše:
lupilka píše:
gabi.design píše:
Mamce nechávám dělat kalendář s fotkami malýho a pro taťku pivní balíček. :D
Ten pivní balíčk se mi líbí a to nakoupíš různý piva a zabalíš? Nebo prodávají už hotový?
Ten pivní balíček je nejspíš sada šampon,balzám, mýdlo, ručník nebo hřeben atd…je to z chmele, obilného extraktu…kupuje se to jako dárkové balení :dance:

Kdepak. Jsou to různá cizí, zahraniční piva. Osm různých kousků za 700KČ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
9.12.11 10:51
cimbík píše:
katulka.k píše:
cimbík píše:
Ahoj nástěnné fotokalendáře (poskládali jsme si sami z našich vlastních fotek) ;)
A na kolik vyjde zhruba ten roční kalendář, když si ho necháváš dělat? Chtěla bych ho taky udělat tchánovcům a našim :pankac:
Ahoj dělali jsme to přes FOTOLAB formát A4 za 499,– (je to dražší, ale kvalitní fotopapír) a formát A3 za 699,–. Na některou stránku jsme si dali 2fotky, na některou 3, jinam jednu, dnes jsem to dodělávala a objednávala a myslím, že budou spokojeni. Pošlo nám to k nám do fotolabu :pankac:

My jsme si nechali dělat v drogerii Teta A4 a platili jsme 429,– za jeden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
9.12.11 10:57

Holky a kde kupujete prosím ty šunkovary ? V nějakém elektru ? Nebo domácích potřebách ? :think: Dívala jsem se na Datart a nic takového to nenašlo.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
9.12.11 10:59
Kallkapa píše:
Holky a kde kupujete prosím ty šunkovary ? V nějakém elektru ? Nebo domácích potřebách ? :think: Dívala jsem se na Datart a nic takového to nenašlo.. :?

U nás je v domácích potřebách a třeba v Orionu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
9.12.11 11:01
Terrad píše:
Kallkapa píše:
Holky a kde kupujete prosím ty šunkovary ? V nějakém elektru ? Nebo domácích potřebách ? :think: Dívala jsem se na Datart a nic takového to nenašlo.. :?
U nás je v domácích potřebách a třeba v Orionu.

Děkuji :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
9.12.11 11:25
gabi.design píše:
cimbík píše:
katulka.k píše:
cimbík píše:
Ahoj dělali jsme to přes FOTOLAB formát A4 za 499,– (je to dražší, ale kvalitní fotopapír) a formát A3 za 699,–. Na některou stránku jsme si dali 2fotky, na některou 3, jinam jednu, dnes jsem to dodělávala a objednávala a myslím, že budou spokojeni. Pošlo nám to k nám do fotolabu :pankac:
My jsme si nechali dělat v drogerii Teta A4 a platili jsme 429,– za jeden.

Tady je ted na ně sleva:
http://www.slevomat.cz/…stnich-fotek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neprihlasena.majdina
9.12.11 20:40

A co, prosím, koupit tchánovcům, kteří bydlí na malé vesničce, s nikým se nevídají, do divadla nechodí, nikam nejezdí, knihy nečtou…tak do 5 tis? Krom jídelního balíčku letos nemáme nápad, vše, s čím přijdu, manžel odmávne jako že je to pro ně blbost…

• Citovat
  • Upravit
8566
9.12.11 20:59
neprihlasena.majdina píše:
A co, prosím, koupit tchánovcům, kteří bydlí na malé vesničce, s nikým se nevídají, do divadla nechodí, nikam nejezdí, knihy nečtou…tak do 5 tis? Krom jídelního balíčku letos nemáme nápad, vše, s čím přijdu, manžel odmávne jako že je to pro ně blbost…

Masážní lavor na nohy ? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný