Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Sindyna píše:
Holky a ty kalendáře dětí - nvytvořili jste si na vlastním pc a potom nechali vytisknout nebo vám to udělali přímo ve fotu?
No jelikoz nestiham a mam problem vubec vybrat tech 54 fotek
, tak kupuju tady..
www.maaya.cz
nahodou to tady jednou bylo jako reklama, tak jsem do toho sla.. Beru 4 ks tech kalendaru, takze mam mnozstevni slevu, jo, je to drazsi, cca 460 Kc za jeden, ale proste se jim to libi, tak to beru…
Davam to i svemu dedovi..
Ale treba holky u nas na diskuzi si je bud vytvari samy, jako scrap a samy i tisknou, nekdo vytvori a necha si udelat, je toho hodne moznosti…
jinak segra loni vsem kupovala kozu (takova ta humanitarni pomoc Africe) ![]()
Tchánům nic ![]()
A mojí mámě jsem platila stavební práce, tak už dostane jen nějaký sprcháč ![]()
ZelvaVeruna píše:
My uz jsme trapny a davame poctvrte kalendarale jelikoz to nasi i tchanovci vyzadujou, tak mame radost, ze se to libi
Nechavame delat normalne tydenni stolni A5, takze tam maji 54 fotek nebo kolik a jsou uneseny
Pak jeste tchanovci predplatne Epochy, hlavne teda pro tchana a jeste dalsi uvidime..
Mamce moji jsem vyrobila broz-kytku a uzlikove korale a jeste dostane peknou tasku z Envirosax at netaha nakupy v igelitceNo a tata dostane knizku, ktera mi omylem prisla 2×
ale to je spis takova sranda, jeste mu neco musim vymyslet
A ty stolní kalendáře dělají kde? Jde to i přes internet nebo můsím do nějakého obchodu?
Tchánovcům kupujeme víkendový pobyt. Pro mojí mamku mám svetr, co si vybrala, parfém a kosmetickou sadu a tátovi noční košili a balík dobrot. Pro něj je to těžký ![]()
Ahoj, my dělali taky fotokalendáře. Děláme nástěnný A3. n každé straně si můžeš zvolit kolik chceš fotek ,stojí do 500kč max.
Pak ktomu tchánům pánve+ utěrky a mojí mamině prací prášek, šálu a kosmetiku ![]()
S tátou si dárek nedáváme, kupujeme dětem. On malému a já mojí nové sestřičce ![]()
AHoj,jako většina zde přítomných dáváme už podruhé mým rodičům kalendář s fotkami syna(13listů, závěsný, A4). Mojí mámě jsme s bráchou koupili meteostanici, a ještě dodáme každý drobnost - já rukavice na lyže, brácha kosmetiku. Tátovi jsme s bráchou koupili stolní lupu se světlem na drobné práce, já dodám gely na holení, brácha něco k PC ![]()
Tchánům taky dáme kalendář, tchýně má batoh na nákupy a roční předpolatné časopisu o vaření. tchán dostane zase vybavení na sbírání známek ![]()
Není to originální, ale s dětmi už se tyto dárky pro dospělé řeší jinak ![]()
lupilka píše:ZelvaVeruna píše:A ty stolní kalendáře dělají kde? Jde to i přes internet nebo můsím do nějakého obchodu?
My uz jsme trapny a davame poctvrte kalendarale jelikoz to nasi i tchanovci vyzadujou, tak mame radost, ze se to libi
Nechavame delat normalne tydenni stolni A5, takze tam maji 54 fotek nebo kolik a jsou uneseny
Pak jeste tchanovci predplatne Epochy, hlavne teda pro tchana a jeste dalsi uvidime..
Mamce moji jsem vyrobila broz-kytku a uzlikove korale a jeste dostane peknou tasku z Envirosax at netaha nakupy v igelitceNo a tata dostane knizku, ktera mi omylem prisla 2×
vytvoříš si ho na netu, Dm drogerie, rossmann, fotolab,happy foto.....je toho plno. V klidu domova si to uděláš a pak vyzvedneš, nebo ti to pošlou
hkac píše:Sindyna píše:Mám stejný „problém“, ale naštěstí rozumného bráchu, který to neřeší. Letos dostane vtipné tričko, doufám, že bude mít radost.
Já třeba řešila bráchu, on je v úplně jiné soc.vrstvě než já, tak co mu dát, když on si kupuje jen vše luxusní? Pak jsem narazila na skutecnydarek.cz a vybrala mu! Oba dva máme vztah k dobrovolnictví a humanitární pomoci, takže supr, k tomu taoletku a deo adidas, myslím, že se mu bude kíbit ta originalita
Presne toto resim u mamky a jejiho pritele, co nemaji, to si koupi a nad cenou se mi vzdy protoci panenky…
Jako ze treba triko za ctyri tisece a ja se muzu zblaznit, protoze jsou mesice, kdy to mame treba na jidlo… ![]()
Loni jsme pro ne meli drevenou borovicovou truhlici, letos si oteviraji hospudku v mysliveckem a mame vycpanou kanci hlavu… ![]()
Udělali jsme si kalendář na PC a pak doneslii vytisknout do tiskárny. Chtěli tam asi 350,– za jeden i s vázáním.
Když byla Anežka malinká, koupili jsme tohle a manžel vyrobil kalendář z fotek - vybral 12 fotek na šířku a na každou přidal kalendář (už nevím, v jakém programu, ale vypadalo to moc hezky).
Šunkovar, aby si mohli dělat šunku doma a fotky syna v rámečku
lupilka píše:ZelvaVeruna píše:A ty stolní kalendáře dělají kde? Jde to i přes internet nebo můsím do nějakého obchodu?
Jak jsem psala, delam pres www.maaya.cz
stolni kalendare, velikost A5, tydenni (chci na kazdy tyden stranku, at je tam poradna kolonka na zapis, piseme si tam vzdy co delame, at to vime
)
http://www.maaya.cz/eshop.php?…
julniki píše: Šunkovar, aby si mohli dělat šunku doma a fotky syna v rámečku
Ty jo, to nezni zle!!! Otcim by za sunku zabil ![]()
Mamina (53 let) dostane závěsnou kuchyňskou váhu a táta nějaký speciální stěrače (přál si je), dohromady dostanou všechny DVD Okresního přeboru a kafíčkový kapsle Dolce Gusto. A ještě dáme v rámečku fotku malinký. Myslím, že budou spokojeni.
lupilka píše:
Ahojky, potřebovala bych nějaký typ na vánoční dárek pro mé rodiče (kolem 50ti let). Vloni jsem to řešila tak, že jsem koupila kosmetické dárkové balíčky, ale letos mi to je blbý jim dát zas drogerii.
ahoj takže pro moje rodiče kupujeme s bráchama - vysavač, zastříhavač a rychlovarnou konvici - tyhle vci u našich melou z posledního
a tchán s tchýní - dostanou plátno na zeď s honzíkem + domácí pekárnu na chalupu