Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Lenicka132 hele leni ty mi přijdeš úplně mimozní.. http://smajlici.yw.sk/smajlici/bm.gif vždyt tady povídáš úplně mimo mísu.. http://smajlici.yw.sk/smajlici/ap.gif
@market.s.87 @Denis11 jsem ráda, že nejsem sama, ale já fakt nevim co tim chtěl básník říct…
No asi nechápeš ..to tajemství…to je jako největší dar v životě…ja kdybych mohla dala bych kdysi tomu jednomu známému na ruku 50 000,– za ten odkaz… ale ze začátku jsem tomu nevěnovala pozornost nakonec jsem to ukazala partnerovi a pak jeho mamce a nakonec jsme se dotoho uplne chytli… stalo se mi tolik věcí..jednou jsem se rozbrečela když sem zjistila že fakt to tajemství funguje…
Ja kupuju mamce Vykladovou hru Mapa andělských znameni, knihu, balicek s vecmi, na kterych je napis „nejlepsi maminka“, macesakovi vycpanou hlavu srnky (sberatel), macese plechovku horke cokolady a svicku ( s tou se moc nezname), tatkovi tetralogii knizek plus dobrou lahvinku… ![]()
Ja to tu nahodou rozklikla a to co pise @Lenicka132 me teda zaujalo, ale nerozumim ani slovo ![]()
jinak k tematu, ja dava, m darek jen tatovi, pac nikdo jinej uz neni a vetsinou mu prispivam na neco po cem touzi - notebook, fotak, ted jakasi pila.
jednou jsem mu koupila let vetronem, ale mam pocit, ze to propadlo ![]()
@Lenicka132 jsem asi uplne blba
nechapu, jaky tajemstvi, jakej odkaz. jsem totalne dona mimoza
nevadí, asi mi dnes v ty chumelenici zmrznul mozek
@market.s.87 Kde mate chumelenici??? U nas 13 stupnu a azurova obloha!
Já mám pocit, že to není jen film, ale nějaký životní návod.. ![]()
Ježiši to ne… zadarmo… ale prostě teď bych mu tich 50 000 klidně dala… protože je to velice užitečné.. ten dokument A jak možná vidíš všude…osobní rozvoj a tak… to vše se odvíjí od toho filmu ![]()
Tatka jezdi na kole a chybela mu takova ta mala brasnicka tak jsem poridila tu, mamce luxusni telovy krem, dohromady dostanou noveho poradneho budika a pro mamku mam jeste darek z keramiky. Drahe veci si kupujou sami a vetsinou hodne vybiraji takze to se u nas kupovat nevyplati. V nouzi bych to resila nejakou poukazkou do elektra nebo sportu ať si jdou vybrat sami ![]()
Já kupuju letos nový friťák, vloni blueray a před tím GPSku ![]()
@Barca12345 fakt?? tak u nas je konec sveta
krusný hory, foceno cca v deset, ted uz je tam toho zase o pár cisel vic ![]()
@Lenicka132 takže známý ti dal odkaz na dokumend zdarma, ale ted když už víš co v něm je bys mu za něj dala 50 000kč. V tom dokumentu je rozluštěný tajemství podle kterého když se řídíš, začneš se osobnostně rozvíjet?