Co věnovat před odletem na misi?

50
9.12.11 07:08

Co věnovat před odletem na misi?

Zdravím,
manžel odjíždí 14/12 na několikaměsíční misi a já nevím,co mu dát s sebou na památku. Společnou fotku? Kamínek podle horoskopu? Vážně nevím. Šperky jako takové bohužel nepřichází v úvahu…
Vím, že je to dost individuální, ale co Vy byste udělaly?

Děkuji za inspiraci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18223
9.12.11 07:10

Asi bych dala fotečku. Aby vydrřela, nechachala bych ji vyrýt do malé destičky - pokud mu to nebude někde v kapse vadit. Ale přecijen se nezničí vlhkem a zlámáním a pod. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joaska
9.12.11 07:13

Ahoj, ja kdyz pritel odlital na misi davala fotku a napsala jsem mu dopis, kde jsem mu napsala konkretni duvody proc ho miluju. :lol: odrazku, po odrazce, uplne konkretni veci, ktere pro me udelal a potesily me. dopis a fotku jsem mu soupla na tajnacku do batohu. mel radost a dopis ma dodnes schovany a kdyz se na nej zlobim, nebo je nejaka krizicka, tak mi z nej cituje :mrgreen:
jinak nezavidim, a preji at to rychle utika :kytka:

• Citovat
  • Upravit
andyn82
9.12.11 07:17
constanta píše:
Zdravím,
manžel odjíždí 14/12 na několikaměsíční misi a já nevím,co mu dát s sebou na památku. Společnou fotku? Kamínek podle horoskopu? Vážně nevím. Šperky jako takové bohužel nepřichází v úvahu…
Vím, že je to dost individuální, ale co Vy byste udělaly?Děkuji za inspiraci.

Ahoj,
taky jsem toto řešila, ale naštěstí už je to 2 roky ;) . Dala jsem mu větší kámínek tyrkys v ozdobným pytlíčku. Má ochraňující účinky. Měl z něj velkou radost. Když jede kamkoliv teď, tak si ho taky bere. Já jsem dostala kytku v květináči, ač nejsem žádnej pěstitel a měla jsem za úkol jí udržet a udržela jsem jí až do teď :palec: .

• Citovat
  • Upravit
7584
9.12.11 07:46

Takhle po ránu a taková diskuse na mě koukne. Až se mi chce bulet. Zakladatelko- nezávidím. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
9.12.11 08:04

dala bych fotku. Nejlíp takovou, o které víš, že ji má rád. Tu bych zalaminovala, ať se nezničí. A pak možná ještě nějakou drobnost… ale zrovna nevím co. Něco Tvého, ať má „kousek Tebe“ pořád s sebou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1779
9.12.11 08:26

ahoj můj manžel si vzal pár fotek nás a tenkrát ještě syna. Přeji ať to rychle uteče, začátek je nejhorší. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Renca127
9.12.11 08:31

ahoj můj si vzal notebook a tam má všechny fotky :lol: a každý den jsme ve spojení přes skype tak mě to ani nepříjde tak strašný,že je pryč.
Přeji at ti to uteče.

• Citovat
  • Upravit
13943
9.12.11 09:22

Koukám, že nás tady takových je… Můj je už teda naštěstí doma :-) Dala bych něco, co může schovat do kapsy, kamínek nebo maličkou fotku. Nic co by ho tlačilo nebo píchalo, jinak to s sebou nosit nebude. My jsme poslední den nafotili společné fotky, aby si měl co dát na plochu noťase. Já dostala řetízek, co nosí a musela jsem ho mít pořád u sebe, aby se mu nic nestalo. Přeju pevné nervy a ať je rychle a v pořádku zpátky. Jen si na to vzpomenu, zase mi jdou slzy do očí. Už je doma 4 měsíce, ale pořád to ještě není za námi.. Držte se oba.

P.S. Ten skype závidím, u nás to nebylo možné, volal jednou za týden, když to šlo dobře, maily psal obden, ke konci už to bylo lepší, ale přes léto to byl děs :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Holma
9.12.11 09:38

Holky, jak jsem si to přečetla, tak jsem si vzpomněla na Armagedon a na to loučení před odletem :,( :,( :,( :,( Já bych mu dala na zadek, ať nikam nejezdí :,( :,(

• Citovat
  • Upravit
Renca127
9.12.11 09:39

no holky já ze začátku,byla z toho špatná,ale ted po 4 měsících mě to ani nepříjde. :oops: :) co si udělám to mám,nemusím vařit…ale těším se na něho.akorát malý se pořád ptá kdy už bude doma.a mrzí mě ,že nebude doma na vánoce.

• Citovat
  • Upravit
andyn82
9.12.11 09:44

My jsme skype taky nemohli používat. Takže jen telefon jednou za 14 dní a emaily.Byl to děs, když si na to vzpomenu. Už je to dlouho, ale když teď ojížděl jeden ze známých a přišel se rouzloučit v tom pouštním mundůru, tak mi bylo zas úplně blbě jak jsem si na to vzpoměla.

• Citovat
  • Upravit
1779
9.12.11 09:45

Renca127 manžel byl taky tenkrát přes vánoce. Ale přišla moje mamka, tak jsme to zvládli a měli jsme hlavně icq, takže jsme měli štědrovečerní stůl a na něm noťase a já natáčela syna u večeře a u stromku a hned mu to posílala. Teď už to uteče, jsi za půlkou.
petite hlavně, že už je doma. Škoda, že jste měli tak málo konataktů, nám manžel mohl volat každý den a měli jsme spojení přes icq. Náš byl přes zimu, já bych raději léto. Uteklo by mi to rychleji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
9.12.11 09:57

No, já teda vůbec nevim co mě čeká… U nás je to na rok s možností až na rok a půl, s první dovolenou po 4 měsících. Čekám třetí miminko, babičky celkem naprd a já v podstatě bez kamarádek…

Kdyby nebylo hypotéky a stále vyšších nákladů na byt, miniaturní rodičovské, nikam by se nemuselo. Jediné, co mě těší, že až se vrátí, bude se nám žít lépe finančně a doufám, že i vztah se nám nerozpadne… Někde jsem četla, že je to až 90% manželství při takové době odloučení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Renca127
9.12.11 09:59
constanta píše:
No, já teda vůbec nevim co mě čeká… U nás je to na rok s možností až na rok a půl, s první dovolenou po 4 měsících. Čekám třetí miminko, babičky celkem naprd a já v podstatě bez kamarádek…Kdyby nebylo hypotéky a stále vyšších nákladů na byt, miniaturní rodičovské, nikam by se nemuselo. Jediné, co mě těší, že až se vrátí, bude se nám žít lépe finančně a doufám, že i vztah se nám nerozpadne… Někde jsem četla, že je to až 90% manželství při takové době odloučení…

Teda na tak dlouho - to je mazec.Tak ten můj jezdí jen na půl roku.to zvládnete držím pěsti,neboj to utíká rychle :hug:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný