Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravím,
manžel odjíždí 14/12 na několikaměsíční misi a já nevím,co mu dát s sebou na památku. Společnou fotku? Kamínek podle horoskopu? Vážně nevím. Šperky jako takové bohužel nepřichází v úvahu…
Vím, že je to dost individuální, ale co Vy byste udělaly?
Děkuji za inspiraci.
Asi bych dala fotečku. Aby vydrřela, nechachala bych ji vyrýt do malé destičky - pokud mu to nebude někde v kapse vadit. Ale přecijen se nezničí vlhkem a zlámáním a pod. ![]()
Ahoj, ja kdyz pritel odlital na misi davala fotku a napsala jsem mu dopis, kde jsem mu napsala konkretni duvody proc ho miluju.
odrazku, po odrazce, uplne konkretni veci, ktere pro me udelal a potesily me. dopis a fotku jsem mu soupla na tajnacku do batohu. mel radost a dopis ma dodnes schovany a kdyz se na nej zlobim, nebo je nejaka krizicka, tak mi z nej cituje ![]()
jinak nezavidim, a preji at to rychle utika ![]()
constanta píše:
Zdravím,
manžel odjíždí 14/12 na několikaměsíční misi a já nevím,co mu dát s sebou na památku. Společnou fotku? Kamínek podle horoskopu? Vážně nevím. Šperky jako takové bohužel nepřichází v úvahu…
Vím, že je to dost individuální, ale co Vy byste udělaly?Děkuji za inspiraci.
Ahoj,
taky jsem toto řešila, ale naštěstí už je to 2 roky
. Dala jsem mu větší kámínek tyrkys v ozdobným pytlíčku. Má ochraňující účinky. Měl z něj velkou radost. Když jede kamkoliv teď, tak si ho taky bere. Já jsem dostala kytku v květináči, ač nejsem žádnej pěstitel a měla jsem za úkol jí udržet a udržela jsem jí až do teď
.
Takhle po ránu a taková diskuse na mě koukne. Až se mi chce bulet. Zakladatelko- nezávidím. ![]()
dala bych fotku. Nejlíp takovou, o které víš, že ji má rád. Tu bych zalaminovala, ať se nezničí. A pak možná ještě nějakou drobnost… ale zrovna nevím co. Něco Tvého, ať má „kousek Tebe“ pořád s sebou
ahoj můj manžel si vzal pár fotek nás a tenkrát ještě syna. Přeji ať to rychle uteče, začátek je nejhorší. ![]()
ahoj můj si vzal notebook a tam má všechny fotky
a každý den jsme ve spojení přes skype tak mě to ani nepříjde tak strašný,že je pryč.
Přeji at ti to uteče.
Koukám, že nás tady takových je… Můj je už teda naštěstí doma
Dala bych něco, co může schovat do kapsy, kamínek nebo maličkou fotku. Nic co by ho tlačilo nebo píchalo, jinak to s sebou nosit nebude. My jsme poslední den nafotili společné fotky, aby si měl co dát na plochu noťase. Já dostala řetízek, co nosí a musela jsem ho mít pořád u sebe, aby se mu nic nestalo. Přeju pevné nervy a ať je rychle a v pořádku zpátky. Jen si na to vzpomenu, zase mi jdou slzy do očí. Už je doma 4 měsíce, ale pořád to ještě není za námi.. Držte se oba.
P.S. Ten skype závidím, u nás to nebylo možné, volal jednou za týden, když to šlo dobře, maily psal obden, ke konci už to bylo lepší, ale přes léto to byl děs ![]()
Holky, jak jsem si to přečetla, tak jsem si vzpomněla na Armagedon a na to loučení před odletem
Já bych mu dala na zadek, ať nikam nejezdí
![]()
no holky já ze začátku,byla z toho špatná,ale ted po 4 měsících mě to ani nepříjde.
co si udělám to mám,nemusím vařit…ale těším se na něho.akorát malý se pořád ptá kdy už bude doma.a mrzí mě ,že nebude doma na vánoce.
My jsme skype taky nemohli používat. Takže jen telefon jednou za 14 dní a emaily.Byl to děs, když si na to vzpomenu. Už je to dlouho, ale když teď ojížděl jeden ze známých a přišel se rouzloučit v tom pouštním mundůru, tak mi bylo zas úplně blbě jak jsem si na to vzpoměla.
Renca127 manžel byl taky tenkrát přes vánoce. Ale přišla moje mamka, tak jsme to zvládli a měli jsme hlavně icq, takže jsme měli štědrovečerní stůl a na něm noťase a já natáčela syna u večeře a u stromku a hned mu to posílala. Teď už to uteče, jsi za půlkou.
petite hlavně, že už je doma. Škoda, že jste měli tak málo konataktů, nám manžel mohl volat každý den a měli jsme spojení přes icq. Náš byl přes zimu, já bych raději léto. Uteklo by mi to rychleji.
No, já teda vůbec nevim co mě čeká… U nás je to na rok s možností až na rok a půl, s první dovolenou po 4 měsících. Čekám třetí miminko, babičky celkem naprd a já v podstatě bez kamarádek…
Kdyby nebylo hypotéky a stále vyšších nákladů na byt, miniaturní rodičovské, nikam by se nemuselo. Jediné, co mě těší, že až se vrátí, bude se nám žít lépe finančně a doufám, že i vztah se nám nerozpadne… Někde jsem četla, že je to až 90% manželství při takové době odloučení…
constanta píše:
No, já teda vůbec nevim co mě čeká… U nás je to na rok s možností až na rok a půl, s první dovolenou po 4 měsících. Čekám třetí miminko, babičky celkem naprd a já v podstatě bez kamarádek…Kdyby nebylo hypotéky a stále vyšších nákladů na byt, miniaturní rodičovské, nikam by se nemuselo. Jediné, co mě těší, že až se vrátí, bude se nám žít lépe finančně a doufám, že i vztah se nám nerozpadne… Někde jsem četla, že je to až 90% manželství při takové době odloučení…
Teda na tak dlouho - to je mazec.Tak ten můj jezdí jen na půl roku.to zvládnete držím pěsti,neboj to utíká rychle ![]()