Je to zarostlý nehet?

8
9.6.24 15:10

Je to zarostly nehet?

Ahoj vsem, prosim poradite mi, zda je toto zarostly nehet a jak to pripadne resit? Zda na chirurgii, kozni nebo by to zvladla i pedikerka? Cetla jsem, ze se muze kapat tea tree olej, ten doma mam, ale za 14 dni odletam k mori a bojim se, aby s tim nezacal byt nejaky problem tam, proto bych to chtela mit vyresene.. Vubec to neboli, ale je mi jasne, ze bych to mela resit. Moc dekuji za rady a nazory, krasny den vsem! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9025
9.6.24 15:52

Nemáš to ukoplé, tohle jsem měla, když jsem se kopla v ložnici o postel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
599
9.6.24 15:52

To vypadá ošklivě. Šla bych s tím na chirurgii co nejdřív ať máš šanci, že se ti to zaleci než pojedeš na dovolenou. Bála bych se infekce. Pokud je to takhle hnusně zarostlý tak to budou možná trhat. Mě trápí zarůstání nehtů deset let a takhle ošklivý jsem to teda nikdy neměla :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
9.6.24 16:29

@alisekR nevim o tom ze bych se kopla vubec :( vsimla jsem si toho asi pred mesicem, ale vubec to neboli prave

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
9.6.24 16:30

@KiliSmells dekuji, pro jistotu zajdu, rikam si ale, jestli neni lepsi kozni nez chirurgie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
9.6.24 19:06

@Denca773 rovnou na chirurgii ;) a jestli to bude nehet, tak se nebát, není to tak hrozný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
599
9.6.24 19:36

@Denca773 já bych šla na chirurgii, při nejhorším tě přepošlou. Dala bych tak 80:20 že to je na chiru. Hlavně jim řekni i o té dovolené. Aby pak případně nevadilo to namáčení a nebylo třeba lepší to nějak chirurgicky řešit až po.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1894
9.6.24 20:14

Dcera měla něco podobného před pár dny a šli jsme chiru. Umrtvili ji to a kůži stříhali, žádný nehet ji nestrhli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
9.6.24 20:38

@Diggy dekuji moc, to se mi strasne ulevilo! :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie