Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Psychiatrovi to řekni, předpokládám, že on nemá touhu někoho cizího na ulici osahávat, přestože je to chlap. On je tam od toho, aby ti pomohl a zrovna takovou podstatnou věc potřebuje znát. Pokud k němu nemáš důvěru, bylo by dobré psychiatra změnit.
Jinak tě naprosto chápu. Na tvém místě bych zavolala policii. Sice by s ním nic asi nedělali, ale stejně.
Tak mne přijde divný, že by máma nezakročila razantně. Tomu co jsi napsala, nevěřím..
@Anonymní píše: Více
S psychiatrem neporadím, to musíš sama, ale pořid si paralyzér do kabelky.
Někteří chlapi jsou dobytci a pomoct si musíš hlavně sama, taky doporučuju rozmyslet si, kam si ve vlaku sedneš, než poblíž takové party je lepší přejít do jiného vagonu, sednout si třeba k rodině s dětmi atd.
Tvoje vyprávění má trochu trhliny. Nebo proč by tvojí mamce mělo přijít vtipné že tě někdo obtěžuje? Kolik je ti let?
Mamka nějaká divná ne? Co ti bránilo se zvednout a odejít? Nedovolili ti to? Potom je na místě volat o pomoc apod. Je to celé divné.
Tve mame prislo vtipne, ze te ve vlaku obira nejaky cikan?
to uz jsou prazdniny nebo co?
@lucije28 já to asi napsala špatně, bránila mě a vyjela po něm, ať toho nechá, on hned další stanici vystupoval..jen říkala, že jsem hezká holka (což já si nemyslím, ale to je vedlejší), tak on bude teď borec, že se bavil a dotkl blondýny, ona mě tím chtěla jakoby uklidnit, ale moc to nepomohlo, s mamkou mám krásnej vztah
@markytka3 já to asi napsala špatně, bránila mě a vyjela po něm, ať toho nechá, on hned další stanici vystupoval..jen říkala, že jsem hezká holka (což já si nemyslím, ale to je vedlejší), tak on bude teď borec, že se bavil a dotkl blondýny, ona mě tím chtěla jakoby uklidnit, ale moc to nepomohlo, s mamkou mám krásnej vztah
@Kfětoslava já to asi napsala špatně, bránila mě a vyjela po něm, ať toho nechá, on hned další stanici vystupoval..jen říkala, že jsem hezká holka (což já si nemyslím, ale to je vedlejší), tak on bude teď borec, že se bavil a dotkl blondýny, ona mě tím chtěla jakoby uklidnit, ale moc to nepomohlo, s mamkou mám krásnej vztah..jinak mi je už 22, ale já sama se tolik bránit neumím, jsem strašně plachá
@lucije28 píše: Více
Zavání to trollingem jako prase. Snad jedině duševně vyšinutá matka by podobné situaci byla schopná přihlížet. Navíc jde o téma, ze kterého se legrácky fakt nedělají.
Holky, stala se mi hrozná věc, jeden borec (byl to rom, nemám nic proti tomu) mě ve vlaku začal osahávat, jeho banda k tomu přihlížela a tlemili se..byla u toho aji moje mamka, bránila mě, ale nakonec jí to přišlo vlastně “vtipný”, že on bude mezi svou partou teď za kinga, že sahal na hezkou holku..cítím se tak nějak špinavá, znechucená a je mi z toho zle
, celkově mám trauma z mužů..mám to vůbec řešit se svým psychiatrem, když on je taky chlap?