Jak jste se cítili po fyzioterapii

83
7.6.24 15:50

Jak jste se cítili po fyzioterapii

Zdravim, vcera jsem byla poprve na fyzioterapii ohledne blokady hrudni patere - neustale problemy s dusnosti, nedodechnutim, bolesti hrudniku a tocenim hlavy.
Chci se zeptat, jak jste na tom byli po fyziu? Me se nekolikanasobne dnes pritizilo, neskutecne me reze na hrudniku, jak by mi tam projizdel nekdo nozem, vzdycky jsem mela jen svirani, nebo paleni, ale takove rezani ne, nemuzu se vubec nadechnout, boli me ramena, silene mi busi srdce od rana. Muze to byt reakce na vcerejsi fyzio? Fyzioterapeut mi nic takoveho nerekl, ze se mi pritizi, tak me zajima nazor, jak to probihalo u vas. Popripade jaka rada, jak si pomoct? Cvicim to, co mi ukazoval, plus mam v sobe ibalgin, ale zatim zadna uleva. A to buseni muze byt take od toho?
Moc dekuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
874
7.6.24 15:59
@tereza248 píše: Více

Ano, může. Mívala jsem to při nejhorších blokádách taky tak. Řekni to na další fyzioterapii, trošku se tomu přizpůsobí, ale bude se to zlepšovat. Dneska to ještě nech, zítra se začni trošku procvičovat sama.
A děkuju za dotaz, já jsem měla teď jen narovnanou kostrč a jak mi jen ta kostrč rozjela hrudní páteř, včetně toho bušení a bimbání srdce někde pod žebry (ale spíš vpravo a na břichu), to mě taky po dlouhý době vyděsilo. Tak asi něco skřípnýtýho zas, nebo nevim.

Neděs se, je to normální. Ale kdyby to nechtělo odejít, nebo bylo horší, tak tam radši zavolej a poptej se. Jestli se náhodou třeba něco ještě víc neskříplo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joanjoan
7.6.24 16:15

Nejsem odborník, ale také bych čekala nějaké zlepšení, aspoň chvilkové uvolnění, pokud to udělala správně. Jako cítíš se ještě hůř, než sis tam došla?

• Citovat
  • Upravit
83
7.6.24 16:18

@joanjoan jojo hure. Tak prave nevim, jestli to je reakce a bude to ustupovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zrzecka007
7.6.24 16:35

Na počátku bylo zhoršení, pak cvičením se to lepšilo… ale mě na to upozornila před odchodem domů

• Citovat
  • Upravit
688
7.6.24 16:58

Ahojky, momentálně také chodím k fyzioterapeutce s krční páteří a hned po i lekci mě upozorňovala, že mi může být zle, můžu být unavená i spavá a proto velmi nerada slyší, když někdo po tom jde ještě do práce. Chodi nás tam najednou vícero, jeden je na magnetu, druhý cviči, další bere parafín a neustál ji slyším rikat tohle dookola, že mají s tím počítat, že se problémy dočasně zhorší a že by měl člověk jít potom domu a odpočívat. Ja to včera nedodržela a jela nakoupit a myslela si, že tam padnu, jak mi bylo špatně a zgumovatěly mi nohy. Takze ano, je to v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
7.6.24 17:36

@tereza248 Byla jsem nedávno na fyzio kvůli staženým trapézům a dva dny po ošetření jsem byla jak přejetá válcem a bolest byla horší. Až tak 3-4 dny poté jsem začala pociťovat úlevu a mohla jsem začít i cvičit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18048
7.6.24 17:53

@woušinka to me nedes, chci zacit chodit kvuli krcni pateri a tech stavu se bojim jak cert krize :cert: To snad radsi nepujdu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
7.6.24 18:47
@Eliška píše: Více

První den po první fyzio mě bolela večer hlava, ale fakt mazec, normálně na bolesti hlavy netrpim vůbec. Ale říkám si, asi z fyzio, vždy to říkala. No vstala jsem a hlava jak střep. Na další fyzio už hlava ne, ale v obchodě děsne motáky a nevolnost.Tal říkala, že to též bylo z toho.No popisuji jen svoje problémy po fyzio, třeba to u tebe nebude. Navic já tam chodím právě kvůli dlouhodobým motakum v hlavě a slabosti, kdy nikde na nic jiného nepřišli, tak jak už nevěděli kam se mnou, tak šup na fyzioterapii.Mas také problémy s krkem? Protože mě třeba za krkem vůbec nebolí, přitom fyzioterapeutka řekla, že jsem děsně zablokována. Nevim o tom :? Nebýt motolic :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
7.6.24 18:51

…mám cvičení, elektriku, parafín, pak trošku měkké techniky, ale to fakt jen chvíli, no a nakonec mi to i zatejpovala.Ona sama říkala, že si to lidi neuvědomí, že jako co se mnou je, však jsem tam jen ležela, případně chvíli cvičila, ale že se to zkrátka projeví. Nekdo prej po tom doma na pár hodin i vytuhne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
7.6.24 19:47

@SaxaL a to buseni jsi mela dlouho po tom? Jakoze rychly tep i silne udery? Me bije jak o zavod a kazdy uder je silny a intenzivni 8o jak jsi to pak spravila, jestli se muzu zeptat?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18048
7.6.24 22:19

@woušinka mam migreny od krcni patere. Jakmile mi na krk nekdo sahne, mam zaruceno par dni mimo provoz.
Kdysi jsem chodila k jedne uzasne fyzioterapeutce, ktera mi umela pomoct, ale uz nedela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13998
7.6.24 22:22

Doporucuju extrémně hodně pít. To pomůže.
Jinak je to dobře, nejdřív se musí tělo zhoršit, pak se zlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
8.6.24 09:30
@Eliška píše: Více

No a já dostala fyzioterapie kvůli dlouhodobému motání hlavy, nic extrémního, spíše to otravuje. Prosla jsem vším možným vyšetřením a na nic nepřišli. Akorat jak už jsem psala, mě nebolí ani hlava, ani krční páteř a fyzioterapeutka po prvním shlédnutí říkala, že krční páteř jakože mazec. A po první terapii, l mě večer hlava rozbolela, ale šla jsem pak spat a ráno bylo po. Prave že jsem myslela, že jak má někdo něco s krční páteří, buď ho tam někde bolí, nebo má omezenou hybnost, nebo ho bolí hlava. U mě ani jedno z toho.Mate to taky někdo tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13998
8.6.24 09:50

@woušinka tak motani hlavy bude z uskrinuti nervu. Navíc fyzio to pak pohledem a pohmatem pozná🤷‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí