Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ano při takové váze je to normální. Pak se to o něco spomalí. Držím palce
@RandomAnnonymni ano, v lednu ze 110/179cm mi šlo hned 5 ( část je odvodnění), pak 3, pak jen 1 pak 2, květen nic… ovlivňuje to cyklus, po tak dlouhé době nejsem 100% atp. Ten první měsíc nakopne a když to budeš držet tak se budeš pohybovat někde mezi 2-4 kg/ měsíc což je super. Taky jsi to nenabrala za týden. Navíc jsi mlada, nezatizena dietama, tehotenstvim a hormonama, nevyspani kvůli dětem, už jen díky mladí spalujes mnohem lépe než k před 40
určitě se toho neboj a držím palce.
Tech 7 je v pohode. Ubytek z vysoke vahy byva ze zacatku rychly. Ale do podzimu podle me neni zdrave dat 30 kilo dolu. Nevim, co presne podzimem myslis, ale mesicne by mela jit dolu 2-3 kila, aby to bylo trvale udrzitelne.
Ze prej kdo hubne rychle, tak pak to rychle nabere zpatky. Rikal to guru vyzivy Havlicek.
Telo si to pamatuje, tedka prepnulo do modu rychleho metabolismu, a az dosahnes sveho hubnouciho cile, prestanes s „dietou“. A v tom okamziku telo spusti odvetu, zase zacne ukladat a vracet se na oblibenou vahu 110kg, a par kilo ti prida, aby te poucilo.
edit admin: odkaz
@RadiatorStudeny ale u takovéhle váhy s ohledem na nastavení atp to první měsíc není hodně. Kdyby to byl čtvrtý. Tak je to spatne, ale z těch 7 budou tak 2-3 vody a až další měsíce ukáží jestli se drží správne
@RadiatorStudeny nesúhlasím. Schudla som drasticky ( nejedla som).23 kg. Potom som začala normálne jesť a pribrala som 3 kg. To som však musela lebo už som bola na tom zle. Vahu si doteraz držím rovnakú a jem úplne normálne.
Díky holky, věřím tedy, že to je ok. Kdyby to trvalo takhle i další měsíce, tak se znova poradím. Ale na poprvé to budu brát jako extrém, který se pak srovná.
Ahoj, dnes je to měsíc, co hubnu. Sundala jsem krásných 7 kg, 5 cm v pase a 3 cm v bocích. ale napadá mě otázka, zda to je bezpečné?
Hubnu ze 110kg a 166 cm, je mi 23. Chtěla jsem dát do podzimu 30 kg. Je těch 7 ok? Byla jsem inbody měření, rovnou mi tam nastavili kalorické tabulky, které držím na 100% příjem, bílkoviny kolem 80-100%, sacharidy kolem 100%, cukry jak kdy, někdy 30%, jindy 100%, většina cukru je z ovoce. Ostatní tolik neřeším. Měla jsem i problém s dehydratací, musím víc pít. Žádné hladovky, žádné přežírání, jen KT. Sport žádný, jen se chodím projít 3-4× týdně.
Taky mi bylo řečeno, že první kila poletí dolů rychle, pak se to zpomalí. Ale věřím, že ta poradkyně ví, co dělá a že to není na nějaké úrovni nezdravého hubnutí, když se jede teprv měsíc a metabolismus byl zpomalenej.
Nikdy předtím jsem nedrzela dietu ani KT. Tohle je poprvé, co hubnu
Příspěvek upraven 06.06.24 v 20:43