Hubnutí - je to bezpečné?

RandomAnnonymni
6.6.24 20:10

Hubnutí - je to bezpečné?

Ahoj, dnes je to měsíc, co hubnu. Sundala jsem krásných 7 kg, 5 cm v pase a 3 cm v bocích. ale napadá mě otázka, zda to je bezpečné?
Hubnu ze 110kg a 166 cm, je mi 23. Chtěla jsem dát do podzimu 30 kg. Je těch 7 ok? Byla jsem inbody měření, rovnou mi tam nastavili kalorické tabulky, které držím na 100% příjem, bílkoviny kolem 80-100%, sacharidy kolem 100%, cukry jak kdy, někdy 30%, jindy 100%, většina cukru je z ovoce. Ostatní tolik neřeším. Měla jsem i problém s dehydratací, musím víc pít. Žádné hladovky, žádné přežírání, jen KT. Sport žádný, jen se chodím projít 3-4× týdně.
Taky mi bylo řečeno, že první kila poletí dolů rychle, pak se to zpomalí. Ale věřím, že ta poradkyně ví, co dělá a že to není na nějaké úrovni nezdravého hubnutí, když se jede teprv měsíc a metabolismus byl zpomalenej.
Nikdy předtím jsem nedrzela dietu ani KT. Tohle je poprvé, co hubnu

Příspěvek upraven 06.06.24 v 20:43

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
474
6.6.24 20:37

Z takové váhy je 7kg za měsíc v pohodě :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35799
6.6.24 20:52

Ano při takové váze je to normální. Pak se to o něco spomalí. Držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18641
6.6.24 21:13

@RandomAnnonymni ano, v lednu ze 110/179cm mi šlo hned 5 ( část je odvodnění), pak 3, pak jen 1 pak 2, květen nic… ovlivňuje to cyklus, po tak dlouhé době nejsem 100% atp. Ten první měsíc nakopne a když to budeš držet tak se budeš pohybovat někde mezi 2-4 kg/ měsíc což je super. Taky jsi to nenabrala za týden. Navíc jsi mlada, nezatizena dietama, tehotenstvim a hormonama, nevyspani kvůli dětem, už jen díky mladí spalujes mnohem lépe než k před 40 ;) určitě se toho neboj a držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5241
6.6.24 21:20

Tech 7 je v pohode. Ubytek z vysoke vahy byva ze zacatku rychly. Ale do podzimu podle me neni zdrave dat 30 kilo dolu. Nevim, co presne podzimem myslis, ale mesicne by mela jit dolu 2-3 kila, aby to bylo trvale udrzitelne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
7.6.24 20:22

Ze prej kdo hubne rychle, tak pak to rychle nabere zpatky. Rikal to guru vyzivy Havlicek.
Telo si to pamatuje, tedka prepnulo do modu rychleho metabolismu, a az dosahnes sveho hubnouciho cile, prestanes s „dietou“. A v tom okamziku telo spusti odvetu, zase zacne ukladat a vracet se na oblibenou vahu 110kg, a par kilo ti prida, aby te poucilo.
edit admin: odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18641
7.6.24 20:49

@RadiatorStudeny ale u takovéhle váhy s ohledem na nastavení atp to první měsíc není hodně. Kdyby to byl čtvrtý. Tak je to spatne, ale z těch 7 budou tak 2-3 vody a až další měsíce ukáží jestli se drží správne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.6.24 21:49

@RadiatorStudeny nesúhlasím. Schudla som drasticky ( nejedla som).23 kg. Potom som začala normálne jesť a pribrala som 3 kg. To som však musela lebo už som bola na tom zle. Vahu si doteraz držím rovnakú a jem úplne normálne.

• Citovat
  • Upravit
RandomAnnonymni
8.6.24 21:49

Díky holky, věřím tedy, že to je ok. Kdyby to trvalo takhle i další měsíce, tak se znova poradím. Ale na poprvé to budu brát jako extrém, který se pak srovná.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex