Je tohle angína?

Anonymní
10.5.21 16:56

Je tohle angina?

Chtěla bych se zeptat, jestli je tohle začínající angina.. Začalo mě stipat neprijemne v krku, od rána a odpoledne jsem si všimla, ze mám něco na mandlích. Jsem poměrně vyděšena jestli to nemůže být rakovina..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ou
24138
10.5.21 17:26

1. ano, je to angína a ty věci jsou klasicé čepy. Ne, fakt to nejsou tumory. Ty konec konců nenarostou přes noc.

2. ano máš velký problem s úzkostí a čím později to začneš řešit, tím déle v péči psychiatra budeš.

ad 1. zavolej praktickemu lekaři a nech si napsat antibiotika, klidně mužeš poslat fotku. Nebo si tam zejtra zajdi.

ad 2.
začni tím, že porozumíš tomu, jak úzkost funguje, Na to je dobrá tahle kniha, je tam i celkem použitelný návod pro situace, kdy to jde zvládnout vlastními silami.

https://obchod.portal.cz/…e-z-uzkosti/

když to nezabere, vstup do psychoterapie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4152
10.5.21 17:28

Jsou to cepy, ale ja bych nasadila kloktadlo tantum verde a vyckala jestli bude teplota a jestli se to za 2dny nezlepsi. Ne kazde cepy jsou bakterialniho puvodu. Kolikrat jsem mela pak vyter negativni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.5.21 17:41
@Ou píše:
1. ano, je to angína a ty věci jsou klasicé čepy. Ne, fakt to nejsou tumory. Ty konec konců nenarostou přes noc.

2. ano máš velký problem s úzkostí a čím později to začneš řešit, tím déle v péči psychiatra budeš.

ad 1. zavolej praktickemu lekaři a nech si napsat antibiotika, klidně mužeš poslat fotku. Nebo si tam zejtra zajdi.

ad 2.
začni tím, že porozumíš tomu, jak úzkost funguje, Na to je dobrá tahle kniha, je tam i celkem použitelný návod pro situace, kdy to jde zvládnout vlastními silami.

https://obchod.portal.cz/…e-z-uzkosti/

když to nezabere, vstup do psychoterapie.

Děkuji za rady, ale bohužel už jsem na psychických lécích. Trpím úzkostí a léčím se.. Jinak děkuju za odpověď.. Jen jsem potřebovala slyšet od jiných, že to nemůže být nic vážnějšího

• Citovat
  • Upravit
2690
10.5.21 17:45

Je to angína a tyhle čepy se mi dělají též když ji mám 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.5.21 17:46
@tini píše:
Jsou to cepy, ale ja bych nasadila kloktadlo tantum verde a vyckala jestli bude teplota a jestli se to za 2dny nezlepsi. Ne kazde cepy jsou bakterialniho puvodu. Kolikrat jsem mela pak vyter negativni

Dobře, děkuji moc.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí