Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
1. ano, je to angína a ty věci jsou klasicé čepy. Ne, fakt to nejsou tumory. Ty konec konců nenarostou přes noc.
2. ano máš velký problem s úzkostí a čím později to začneš řešit, tím déle v péči psychiatra budeš.
ad 1. zavolej praktickemu lekaři a nech si napsat antibiotika, klidně mužeš poslat fotku. Nebo si tam zejtra zajdi.
ad 2.
začni tím, že porozumíš tomu, jak úzkost funguje, Na to je dobrá tahle kniha, je tam i celkem použitelný návod pro situace, kdy to jde zvládnout vlastními silami.
https://obchod.portal.cz/…e-z-uzkosti/
když to nezabere, vstup do psychoterapie.
Jsou to cepy, ale ja bych nasadila kloktadlo tantum verde a vyckala jestli bude teplota a jestli se to za 2dny nezlepsi. Ne kazde cepy jsou bakterialniho puvodu. Kolikrat jsem mela pak vyter negativni
@Ou píše:
1. ano, je to angína a ty věci jsou klasicé čepy. Ne, fakt to nejsou tumory. Ty konec konců nenarostou přes noc.2. ano máš velký problem s úzkostí a čím později to začneš řešit, tím déle v péči psychiatra budeš.
ad 1. zavolej praktickemu lekaři a nech si napsat antibiotika, klidně mužeš poslat fotku. Nebo si tam zejtra zajdi.
ad 2.
když to nezabere, vstup do psychoterapie.
začni tím, že porozumíš tomu, jak úzkost funguje, Na to je dobrá tahle kniha, je tam i celkem použitelný návod pro situace, kdy to jde zvládnout vlastními silami.
Děkuji za rady, ale bohužel už jsem na psychických lécích. Trpím úzkostí a léčím se.. Jinak děkuju za odpověď.. Jen jsem potřebovala slyšet od jiných, že to nemůže být nic vážnějšího
@tini píše:
Jsou to cepy, ale ja bych nasadila kloktadlo tantum verde a vyckala jestli bude teplota a jestli se to za 2dny nezlepsi. Ne kazde cepy jsou bakterialniho puvodu. Kolikrat jsem mela pak vyter negativni
Dobře, děkuji moc.
Chtěla bych se zeptat, jestli je tohle začínající angina.. Začalo mě stipat neprijemne v krku, od rána a odpoledne jsem si všimla, ze mám něco na mandlích. Jsem poměrně vyděšena jestli to nemůže být rakovina..