Je tohle dobrý šicí stroj?

43035
26.7.13 15:09

Je tohle dobrý šicí stroj?

Koukněte mi tady na poslední stránku letáku http://www.lidl-pageflip.com/cz.html?… singer 2250 za 2222 kč - je to dobrý stroj a dobrá cena? nebude mě rozčilovat pomalostí nebo nepraktičností? Nejsem švadlenka, potřebuju sešít díru, vyměnit zip, olemovat závěs, ušít povlak na polštářek a pod. dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6954
26.7.13 15:14

@Pudloslava Na to, co popisuješ, ti to určitě stačit bude. Ale jestli tě to chytne jako mě, pořiď si rovnou asi lepší. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
26.7.13 15:19

No, mamka nechávala nedávno opravit cosi na svém starém šicím stroji, na kterým šije asi tak 30 let :D, a závad měl fakt poskrovnu, a jak tam byla, tak opravář nadával, že tam má asi 5 krámů z LIDLu, že by do toho kopl, jak to ty ženský můžou kupovat. Že po každý tý „akci“ se mu to tam vyrojí. :D Já myslím, že to bude šmejd a nekoupila bych to, ale třeba budeš mít kliku. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69032
26.7.13 15:33

Tak zas je to Singer a ne žádná no-name Lidl značka. Mám Singer pár let, ne sice přímo tento model a ne z Lidlu, ale na podobné úrovni, šiju na něm v podstatě asi tolik, co popisuješ, no a nemůžu si stěžovat. S cenou neporadím, ten můj byl dárek a netuším, kolik stál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69032
26.7.13 15:35

Cena bych řekla odpovídající a máš tu i recenze:
 http://sici-stroje.heureka.cz/…er-smc-2250/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
26.7.13 15:36

@Pudloslava singer jako značka je kvalita, ale koupila bych v obchodě, mají tam i levnější, než je v lidlu :palec: a nebude takový problém s případnou opravou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2811
26.7.13 15:36

http://www.lucznik.cz/…830-ola.aspx já mám tenhle, sice už se neprodává, ale kupovala mi ho tchýně, která se šitím živí, má kovový vnitřek, šije se s ním super a stál 2000,– určitě bys tam našla i jeho alternativu :)ale jinak singer je dobrá značka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
26.7.13 15:47

@mau-mau no ja 30 let stary stroj prave mam a muzu se z nej pominout, je to slozity jak velin jaderne elektrarny :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
26.7.13 15:54

@martina.se koukam ze mas pravdu, no alespon to nemusim narychlo resit. dik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.7.13 15:55

@Pudloslava Singer je dobra znacka ja mam Lidlovsky sici stroj a jsem taky spokojena :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
26.7.13 17:02

Tak po mé zkušenosti s overlockem Singer tuhle značku zrovna chvalit nemůžu. Ale třeba jsem narazila na jeden šmejd z tisíce. Koukni se tady http://www.raj-siti.cz/…er/cz/c-967/ neskutečný výběr. Jinak bych ti radila aby měl stroj steh na uplet, kdyby tě to někdy chytlo víc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
26.7.13 17:14

Singer jsou uzasne sici stroje, mam ten z odkazu doma cca 3 roky a zatim slape jako hodinky :palec: hlavne sezenes i nahradni dily a servis… Ale koupila bych radeji nekde v obchode…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
26.7.13 19:39

No ja si myslim, ze me to uz vic nechytne, kdyz me to nechytlo dotedka - mam sici stroj vlastne porad, akorat desne neprakticky. Na tohle jsem spis nesikovna, vzdycky rikam, ze jdu sit jen takove hadry, ktere by se jinak vyhodily :-)

Tak si chci koupit co nejlevnejsi stroj, ale aby byl prakticky (neprotahovala se nit 20ti ocky), dobre se ovladal, mel zpetny chod a nebyl moc pomaly, protoze jsem videla v teleshopingu nejakej stroj, kterej pichnul jehlou asi tak 2× za vterinu. kdyby umel sam zaobroubit, bylo by to super, ale to jsem pochopila, ze neni obvykle uplne zakladni vybaveni stroju.

20 druhu ozdobneho stehu nepotrebuju, ale sirku a delku stehu bych uz si rada mohla regulovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13774
26.7.13 20:32

Pudli já bych tenhle nekupovala, Singer se údajně dost zhoršil, už nemá zastoupení v ČR a moc neseženeš náhradní díly. Navíc má všechno jiné než ostatní stroje - jehly, cívky… Myslím, že i za tch 2500Kč seženeš obyčejný stroj, ale kvalitní (třeba Janome, Brother…).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
27.7.13 05:45

@AnastazieB aha, diky za varovani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie