Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Policie je od čeho? Hasiče bych tím neotravovala.
Pokud nehoří.
Že někdo krade něco/cokoli. Tak to těžko prokážeš bez důkazů. Pokud ho nelapnou za ruku při činu.
@Kelsey Tak hasiči nakládají s těkavýma látkama, tak vědí víc než PČR. Vědí předpisy, jak to má být skladováné, dokáží to zajistit atd. Kdežto PČR s tímto nepracuje. Dle toho, co jsem se dočetla.
Ohledne té krádeže. Jsou tak drzý, že cucaji z auta před domem, takže to tu vidíme všichni. ![]()
@Emanama zaměstnavatele kontaktuji osobně. Řeknu mu, ať si to hlídá. Vím že už ho vyhodili totiž z několika prací kvůli krádeži. A vymáhaji to z něj.
Takže s vím, že mu nebudu křivdit a beruu jako slušnost zajít za tím zaměstnavatelem osobne. Je mi jedno, že to budou vědět. Krást se nemá, měli by se stydět. ![]()
Zaměstnavatel musí být snad úplně tupý, když si nechá opakovaně krást pohonné hmoty. A nehlídá si to sám.
Pochopila bych jednou. Ale znovu?
@Anonymní píše:
@Kelsey Tak hasiči nakládají s těkavýma látkama, tak vědí víc než PČR. Vědí předpisy, jak to má být skladováné, dokáží to zajistit atd. Kdežto PČR s tímto nepracuje. Dle toho, co jsem se dočetla.Ohledne té krádeže. Jsou tak drzý, že cucaji z auta před domem, takže to tu vidíme všichni.
@Emanama zaměstnavatele kontaktuji osobně. Řeknu mu, ať si to hlídá. Vím že už ho vyhodili totiž z několika prací kvůli krádeži. A vymáhaji to z něj.
Takže s vím, že mu nebudu křivdit a beruu jako slušnost zajít za tím zaměstnavatelem osobne. Je mi jedno, že to budou vědět. Krást se nemá, měli by se stydět.
Krádež natočit ať máš důkaz a policii.
Hasiči sice vědí více než policie ohledně těkavých látek, ale policie má větší pravomoc než hasiči
@Anonymní píše:
Dobrý večer, potřebujeme radu. Na vesnici s námi žije rodinka, která svým chováním a jednáním obtěžuje sousedy.
Nebudu zacházet do detailu, proč díky nim nemůžeme větrat, proč nás jejich životní styl omezuje ve spánku a dobrém žití. Domluva s nima nemá smysl.Vždy jen náprava na týden nebo dva a pak je to opět stejne.
A teď o co jde. Což už je asi poslední kapka. Zjistili jsme, že kradou naftu zaměstnavateli (jezdí kamionem) a tu si uskladnuji v sudech a kanystrech. Je z toho neskutečný závan, když to nezavrou nebo špatně zavřou a nebo to rozlejvaji. Kanystry se válí po zahradě a je jim to jedno. Nemluvě o tom, že když zaprselo, tak se táhla vytékla nebo vytekajici nafta po silnici az na konec silnice.Už nás to logicky přestává bavit, jelikož koho by bavilo čichát naftu pod okny a nemluvě o tom, bát se toho, kolik vlastně toho mají uskladněno a jak.
Otázka času, kdy se něco stane.
Máme tedy dotaz. Kam toto hlásit? Volat na hasiče nebo kam? Mohou garáže zkontrolovat a zabezpečit nebo jak to udělat? Garáž je otevřena 24 hodin denně a je vidět a hlavně cítit smrad z těch sudu, kam to volně lejou.
Předem děkuji za rady co s tím dělat.
Případný rady, jak se máme starat o své atd. si rypalky ušetřete. Snažili jsme se domluvit několikrát a není možné. Takže pokud někdo nemá slušne chování, tak ani my nemůžeme mít už slušne chování.
Vkládám anonymne, jelikož můj Nick zná jejich známá a chodí sem a nechci aby jim dala echo co se chystá.
Mohl by tu být i hasič dobrovolný?
@Anonymní píše:
@Kelsey Tak hasiči nakládají s těkavýma látkama, tak vědí víc než PČR. Vědí předpisy, jak to má být skladováné, dokáží to zajistit atd. Kdežto PČR s tímto nepracuje. Dle toho, co jsem se dočetla.Ohledne té krádeže. Jsou tak drzý, že cucaji z auta před domem, takže to tu vidíme všichni.
Takže s vím, že mu nebudu křivdit a beruu jako slušnost zajít za tím zaměstnavatelem osobne. Je mi jedno, že to budou vědět. Krást se nemá, měli by se stydět.
Tak to je for! ![]()
@Kelsey Nevím jak to dělá.
Fakt ne.
Ale u každého zaměstnavatele vydrží tak rok. Pak ho vyhodí. Dle jeho slov odejde sám. Ha ha ha. U tohoto zaměstnavatele pracuje půl roku.
Jinak nemluvím o jiných večer které kradli, jenže to jsme zjistili až když byl vyhozen. ![]()
Ale bývalý manžel me kolegyně jezdil pro pekárny a kradl take každý den. Jezdil nějak jinak nebo já nevím a vždy si odebral trochu nafty každý den. ![]()
@smajlik345 Dekuji za radu. Dobrý nápad to natočit. Já spoléhala na to, že mi to dosvědči sousedi, ale tohle je lepší. Moc děkuji
Tak já zavolám první PČR. ![]()
@Takco Ano, může to být i dobrovolný hasic.
Ja právě nevěděla, jestli dobrovolny hasič musi znát předpisy jako profi. Tak jsem to napsala asi diskriminacne. ![]()
Jinak mám fotky ohledně týrání zvířat. Ale zatím se nic neděje.
Což mě docela zaráží a mrzí. Jelikož nevim kolik zvířat má ještě zemřít, než se něco stane.
Proto se už na řešení další situace ptám zde, abych si připravila dopis se vším všudy. ![]()
Moc děkuji za jakékoliv rady.
@Anonymní píše:
@Kelsey Nevím jak to dělá.Fakt ne.
Ale u každého zaměstnavatele vydrží tak rok. Pak ho vyhodí. Dle jeho slov odejde sám. Ha ha ha. U tohoto zaměstnavatele pracuje půl roku.
Jinak nemluvím o jiných večer které kradli, jenže to jsme zjistili až když byl vyhozen.
Ale bývalý manžel me kolegyně jezdil pro pekárny a kradl take každý den. Jezdil nějak jinak nebo já nevím a vždy si odebral trochu nafty každý den.
@smajlik345 Dekuji za radu. Dobrý nápad to natočit. Já spoléhala na to, že mi to dosvědči sousedi, ale tohle je lepší. Moc děkujiTak já zavolám první PČR.
@Takco Ano, může to být i dobrovolný hasic.Ja právě nevěděla, jestli dobrovolny hasič musi znát předpisy jako profi. Tak jsem to napsala asi diskriminacne.
Jinak mám fotky ohledně týrání zvířat. Ale zatím se nic neděje.
![]()
Což mě docela zaráží a mrzí. Jelikož nevim kolik zvířat má ještě zemřít, než se něco stane.
Proto se už na řešení další situace ptám zde, abych si připravila dopis se vším všudy.
Moc děkuji za jakékoliv rady.
Došla nafta, pá pá, zaměstnavateli! ![]()
Fotky? To snad radši video.
Tak zkus na ty hasiče zavolat a zeptat se ohledně těch barelů. Nemyslím na 150, ale na obvod kam spadate.
Pokud volně teče nafta po silnici, tak kontaktujte Životní prostředí na městským úřadu. Ti už si s tím poradí. Hasiči nic řešit nebudou, ti řeší havárie.
@Takco Pravda. Video bude lepší.
Doopravdy vystřídal dost zaměstnavatelu. Vždy ho ale vyrazili za krádeže zboží.
Jsou to děsný zloději. Kradou naftu, zboží, palety. Krabice od zboží opalili večer. A palety…
To jsou tak drzý, že mají z nich postavené kóje pro drůbež. ![]()
@JancaS84 Děkuji. Zítra tam zavolám a zeptám se. Tam by mi měli říct co a jak.
a možná i to vyřešit ![]()
@Janli Řešili jsme to se starostou a místostarostu te naší vesnice. A nic
![]()
Takže zajít na město, kam spadáme a tam to řešit. A budou to řešit i bez foto důkazů? Asi ano, že?!
Moc děkuji.
@Anonymní píše:
@Takco Pravda. Video bude lepší.Doopravdy vystřídal dost zaměstnavatelu. Vždy ho ale vyrazili za krádeže zboží.
Jsou to děsný zloději. Kradou naftu, zboží, palety. Krabice od zboží opalili večer. A palety…
To jsou tak drzý, že mají z nich postavené kóje pro drůbež.
@JancaS84 Děkuji. Zítra tam zavolám a zeptám se. Tam by mi měli říct co a jak.a možná i to vyřešit
@Janli Řešili jsme to se starostou a místostarostu te naší vesnice. A nic![]()
Takže zajít na město, kam spadáme a tam to řešit. A budou to řešit i bez foto důkazů? Asi ano, že?!Moc děkuji.
Fotky barelů a nafty na silnici snad udělat můžeš, ne?
Dobrý večer, potřebujeme radu. Na vesnici s námi žije rodinka, která svým chováním a jednáním obtěžuje sousedy.
Vždy jen náprava na týden nebo dva a pak je to opět stejne. 
Už nás to logicky přestává bavit, jelikož koho by bavilo čichát naftu pod okny a nemluvě o tom, bát se toho, kolik vlastně toho mají uskladněno a jak.
Otázka času, kdy se něco stane.

Nebudu zacházet do detailu, proč díky nim nemůžeme větrat, proč nás jejich životní styl omezuje ve spánku a dobrém žití. Domluva s nima nemá smysl.
A teď o co jde. Což už je asi poslední kapka. Zjistili jsme, že kradou naftu zaměstnavateli (jezdí kamionem) a tu si uskladnuji v sudech a kanystrech. Je z toho neskutečný závan, když to nezavrou nebo špatně zavřou a nebo to rozlejvaji. Kanystry se válí po zahradě a je jim to jedno. Nemluvě o tom, že když zaprselo, tak se táhla vytékla nebo vytekajici nafta po silnici az na konec silnice.
Máme tedy dotaz. Kam toto hlásit? Volat na hasiče nebo kam? Mohou garáže zkontrolovat a zabezpečit nebo jak to udělat? Garáž je otevřena 24 hodin denně a je vidět a hlavně cítit smrad z těch sudu, kam to volně lejou.
Předem děkuji za rady co s tím dělat.
Případný rady, jak se máme starat o své atd. si rypalky ušetřete. Snažili jsme se domluvit několikrát a není možné. Takže pokud někdo nemá slušne chování, tak ani my nemůžeme mít už slušne chování.
Vkládám anonymne, jelikož můj Nick zná jejich známá a chodí sem a nechci aby jim dala echo co se chystá.