Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Dobrý den,
zajímalo by mě zda je časné nějaké neurologické onemocnění (dystrofie, myopatie, ALS) typu bolesti lýtek, slabost lýtek, brnění nohou. Obcas mi i ve svalech hidne cuka ![]()
RS vyloucena, nador v oblasti mozku michy a EMG nevykazuje odchylky….
jsem uz nestastna, smutna a slabá ![]()
jestli to takhle pujdu dal ![]()
No jestli to takhle půjde dál, skončíš v blázinci, co chceš jiného slyšet? Začni se léčit, ale skutečnou nemoc, ne ty vygooglené.
@MilujicislecnaT píše:
Dobrý den,zajímalo by mě zda je časné nějaké neurologické onemocnění (dystrofie, myopatie, ALS) typu bolesti lýtek, slabost lýtek, brnění nohou. Obcas mi i ve svalech hidne cuka
RS vyloucena, nador v oblasti mozku michy a EMG nevykazuje odchylky….
jsem uz nestastna, smutna a slabá
jestli to takhle pujdu dal
Zalez už někam
neuroložky už ti dávno odpověděly.
Můj taťka by to nazval bacilus simulantus de la leharus.
Zdejší lékařky i neuroložky ti již několikrát odpověděly.
Nic ti není a naprosto zbytečně zneužíváš náš štědrý zdravotní systém. Zajímalo by mě, který Dr ti všechna ta doporučení dává?
![]()
Státu jsi už prošustrovala statisíce a pořád si nejsi schopna připustit, že máš problém s psychikou. ![]()
@Jeruve píše:
Zajímalo by mě, který Dr ti všechna ta doporučení dává?![]()
![]()
člověče ani nemusí dávat…
stačí si docestovat do hlavního města
/ a nejen tam / a začít obíhat
v min. týdnu mi dorazily dvě, oboje mladé ženy, problémy ve vztazích, podle všeho úzkostné poruchy jak vyšité
obě už si oběhaly to i tamto jen tak o své vůli a ani jedna mi nedonesla jedinou zprávu z vyšetření, obě chtěly „vyšetřit vše“
takže obě si přijdou znovu a začneme tím, že donesou zprávy z vyšetření co mají hotovo abychom to začali nějak rovnat a dávalo to trochu smysl ![]()
na tohle ten švédský stůl dobrý není…najde se i dost pracovišt, kde jedou na procenta / platí jim laborka procenta ze zisku /, a klidně odeberou mladému zdravému člověku
cokoliv včetně onkomarkrů, jen aby vyvařili prachy
a pak to nejsou schopni interpretovat, když uděláte 5 listů A4 odběrů, tak KAŽDÉMU vyjde nějaká hodnota hraničně, i když je zdráv jak řípa…strašný prostě
těm nevzdělaným vatám / často bez atestace/ co tam sedí naprosto nedochází že tímhle mohou úzkostného traumatizovat a ničit, jim je to vlastně naprosto zcela jedno
co se s ním pak bude dít dál
Příspěvek upraven 08.02.23 v 20:07
@Betty MacDonald píše:
Já bych ti to dala všechno zaplatit
no pravda je, že spoluúčast by na toto měla dokonalý, jak preventivní, tak i léčebný účinek
když mladá žena, co jí tak různé pobrnívá chvíli ano pak ne a k tomu má knedlík v krku
když jí udělají odběry za sto litrů, 20 procent spoluúčast
tak se mladá žena bude sakra ptát a zajímat, zda fakt má smysl těch 20 tisíc ze svého platit a co se vlastně dozví za své peníze… ![]()
zda jí informace že má hraničně jeden onkomarker z deseti / kuřačka / a staré protilátky na borrelii, které má polovina populace, stojí za těch 20 litrů…
@Borrealis a reka byste ze mam tez nejake uzkosti? nebo mohu mit i nejakou neurologickou vadu ktera takto graduje a na emg zatim neni vodet
![]()
Tak si říkám, jestli slečna není moje kolegyně. Ta má taky všechny nemoci světa a absolvovala milion různých vyšetření. Až se divím, že ještě neumřela. Ale spolupracovat s ní je úplný peklo
.
Zakladatelko, co ten psychiatr? Už jsi u něj byla? To je jediný lékař, který ti pomůže.
Nechápu, že to takovým lidem pojišťovna všechno proplácí.
Přitom dceři jsem nedávno musela platit blbý CRP ![]()
nemá revizáky, pojištovna to není schopna revidovat a kontrolovat
no a samozřejmě u těch velkých řetězců je to posichrováno i jinak, v podstatě tunel na zdravotní pojištění, mají to posichrováno a vědí že pojištovna po nich nepůjde
a tak si pak „alergo imuno“ velký řetězec „vede“ „nemocného s chronickou rýmou“ a s žádnou jinou diagnosou a každý půl rok jej odebírá za desítky tisíc, mladý zdravý člověk
který je spokojen že je zadarmo oedbírán na všechno, řetězec / jeho vlastník a vlastník laborky / má svůj vejvar a jedem dál
strašný
a když se do tohoto soukolí dostane nedejbože úzkostná porucha, pak jen mlátíte hlavou do zdi
ptž vidíte ty náklady a jako bonus vidíte že úzkostné poruše je z těch vyšetření jenom hůř a hůř
už jsem vám to vše napsala a dokonce opakovaně, už to nebudu psát znovu a znovu
stačí mi, když to v práci musím lidem říkat znovu a znovu dokolečka a stejně to nefunguje, dokud sami nechtějí se sebou něco doopravdy udělat