Je tu veterinář/ka? Boulička na pacce

27
29.12.13 11:17

je tu veterinář/ka? Prosím

Prosím o rychlou radu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12748
29.12.13 11:18

Jakou? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
29.12.13 11:29

Děkuju za reakci. Mému westíkovi se asi před měsícem udělala na obou předních tlapkách taková boulička, po pár dnech zmizely, než jsem je stihla ukázat našemu veterináři. Teď se mu ale před Vánoce dost brutálně vrátily. Zvětšily se mu jakoby prsty, má je nateklé a přijde mi, že mu to hnisá. Volala jsem včera našemu veterináři co s tím a on mi řekl, že to bude chtít vzít pod kudlu, ale že za nohu dám asi dva tisíce. No a tak se chci zeptat na názor, jestli je operace opravdu nejnutnější a co by to vůbec mohlo být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1318
29.12.13 12:00

Jestli ti veterinar stanovil takovou „diagnozu“ jen po telefonu, aniz by psika videl, tak honem rychle hledej jineho :roll:
Zadny zodpovedny veterinar ti s takovym problemem neporadi podle fotky nebo po telefonu, bez vysetreni to proste nejde :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
29.12.13 12:03

A nevíte aspoň o co by se mohlo jednat? To jeho diagnostikování po telefonu se mi taky nezdálo, ale jelikož je neděle, nikam s ním dneska nemůžu. A jak to vyšetření proběhne? On si na to pejsek moc nenechá sáhnout ani ode mě a doktorů se bojí jak čert kříže :-( Nikdy jsme s ničím problém neměli, chodili jsme jen na očkování, jinak byl zdravý jako řípa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
29.12.13 12:13

A nesoli vám třeba cesty a chodníky? třeba to má od toho rozleptane..chce to po procházce umyvat a mazat nejlip modrou indulonou! ale určitě najít nového lékaře! poslední dobou mi přijde že se chtějí všichni napakovat! už jsem řešila i stížnost na vet. spravu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
29.12.13 12:16

No určitě to chce, aby to vet viděl naživo a pořádně určil diagnozu, po telefonu je to fakt blbost. Může to být od soli, nějaká bakterie v kůži (to je na seškrab a pod mikroskop), alergie na nějakou potravinu, podrážděné od chemikálie třeba na chodníku, autoimunitní onemocnění, prostě určitě s tím zajděte a to co nejdřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
29.12.13 12:20

Podle toho jak má dlouhé drápy, tak ven sním asi moc nechodíte, od soli to nebude…na nic bych nečekala a jela..může to být blbost ale i vážná věc, kterou bych být Vámi nerada zanedbala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
29.12.13 12:48

@juji a nemá to třeba od těch drápků :think:?
Má je dost dlouhý a zanedbaný…mohl by to být nějaký zánět těch drápků zevnitř. Musí se mu i špatně chodit z toho jak je má dlouhé…vždyť už se mu uplně kroutí :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
29.12.13 13:03

@juji Já teda nejsem veterinář, ale co ty drápy 8o Chudák pes teda… může mít zánět z toho jak je má zanedbané… vždyť to jak chodí tak to pro něj musí být bolestivé, asi si je nemá kde obrousit tak je nutné je stříhat, snad ne? :zed:

Jinak veterinář je dobrej teda, hned po telefonu určí, že pes musí pod kudlu :roll: každopádně bych ho vzala jinak na veterinu i když je neděle tak na veterinách obvykle někde jsou jukni na net co máš poblíž…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
29.12.13 13:03

Děkuju. Mě spíš zarazilo to vyhodnocování mého veterináře po telefonu. Vždycky se nám přes vánoce něco pokazí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
29.12.13 13:05

A drápky nám stříhavá vždy doktor a říkal, že je to takto v pořádku. Do boku to má až teď jak mu „nabobtnaly“ ty prsty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
29.12.13 13:09

@juji Najdi si veterinární pohotovost jinde než je tento „skvělý“ veterinář… sbal pejska a vyraž.. Musí ho to hodně bolet tak ho takhle nenechej trápit dlouho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
29.12.13 13:11

Pohotovost si nemůžu dovolit připlácet. Do zítřka musí vydržet. Taky mě to trápí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1998
29.12.13 13:13

Tak kup ve zveraci za 50 kc kleste a ty drapy mu alespon pristrihni ne? Ja bezne doma striham cube drapy..chudak pes..to bude od tech drapu, bude tam mit zanet jak prase, to bych vyholila (vystrihala), ostrihala drapky a mazala vazelinou nebo delala koupele v dubovy kure..(nejsem veterinar, pisu podle toho, co vidim na obrazku a co bych udelala jako prvni)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný