Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Timinka
Moc děkuji za rady.. ![]()
Jak dlouho třeba trvalo tobě, než přešlo to nejakutnější? Děje se to vůbec tak? ![]()
To je hezký se tak představit
.., že by jsme se představily všechny
..to by bylo na dlouho ![]()
tak vítej
..ne vždy jsme tak „hodné“, ikdyž záleží na úhlu pohledu ![]()
hormony jsou děs, ikdyž nejsem těhotná tak to jednou za čas stejně příjde..tak ti přeji ať to co nejlépe ustojíš a partner či e-mimi je tvou oporou ![]()
@Deninina
Děkuju i tobě! ![]()
A zároveň smekám.. minimálně na fotografii vypadáte spokojeně
…Můžu se zeptat, jak jsi to zvládala ze začátku? Plánovali jste, nebo to přišlo?
Ahoj, neboj, všechno bude v pohodě, zvládneš to
a jak už holky píšou, 21 je akorát. ![]()
@TeresaTe Děkuji
My to plánovali, ale nevěřili, že to klapne tak brzo, takže jsme podepsali smlouvu na byt a o pár dnů později jsem zjistila, že jsem těhotná. Takže jsem se stěhovala v době nejhorších nevolností. Začátky jsou vždycky těžké, měla jsem ze všeho strach a nervy. Ale pak to nakonec nějak vyplynulo a dopadlo. Teď jsem šťastná a spokojená. A hlavně vděčná za zdravého syna, který mi sice občas dává zabrat, ale neměnila bych a přítel taky ne
(nedávno jsme se o tom bavili, takže znám i jeho pohled na věc
)
@TeresaTe ja
celych 7 mesicu v kuse nekolikrat denne
..to chce klid..pomaha cerstvy vzduch, ledova kola po lzickach a kdyz uz ne to, tak torecanove cipky
Ahoj
21 je super věk, mě je 19 a čekám druhé mimčo, mám už sedmiměsíčního syna. ![]()
Mě nebylo blbě nikdy, já myslím že si to vymýšlíte aby vás každý litoval ![]()
Ja jsem byla v tehotenstvi fakt na pest a vyouchla jsem za kazdou malickost, nebo jsem se rozbrecela z niceho nic. Takze jedina rada je vydrzet a priteli naordinuj i cas straveny s klukama v hospode, na fotbale atd.at nabere silu na dalsi emocni a hormonalni bouri
![]()
@Lindsay15 píše:
Ahoj21 je super věk, mě je 19 a čekám druhé mimčo, mám už sedmiměsíčního syna.
Ty ses teda rychlik
S takovou budes mit za chvilku Klabzubovu jedenactku
Ale mas muj obdiv ![]()