Je vás tu nových více? : )

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27
19.11.13 17:59

@Timinka
Moc děkuji za rady.. :srdce:
Jak dlouho třeba trvalo tobě, než přešlo to nejakutnější? Děje se to vůbec tak? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
19.11.13 18:01

To je hezký se tak představit :andel:.., že by jsme se představily všechny :idea:..to by bylo na dlouho :mrgreen:

tak vítej :kytka:..ne vždy jsme tak „hodné“, ikdyž záleží na úhlu pohledu ;)

hormony jsou děs, ikdyž nejsem těhotná tak to jednou za čas stejně příjde..tak ti přeji ať to co nejlépe ustojíš a partner či e-mimi je tvou oporou :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
19.11.13 18:02

@Deninina
Děkuju i tobě! :)
A zároveň smekám.. minimálně na fotografii vypadáte spokojeně :)…Můžu se zeptat, jak jsi to zvládala ze začátku? Plánovali jste, nebo to přišlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
19.11.13 18:03
@TeresaTe píše:
@Timinka
Moc děkuji za rady.. :srdce:
Jak dlouho třeba trvalo tobě, než přešlo to nejakutnější? Děje se to vůbec tak? :D

to je různé většinou tak do 15 tt ale u jednoho z dětí až do 8 měsíce :lol:

• Citovat
  • Upravit
31672
19.11.13 18:07

Ahoj, neboj, všechno bude v pohodě, zvládneš to :hug: a jak už holky píšou, 21 je akorát. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
19.11.13 18:09

@TeresaTe Děkuji :) My to plánovali, ale nevěřili, že to klapne tak brzo, takže jsme podepsali smlouvu na byt a o pár dnů později jsem zjistila, že jsem těhotná. Takže jsem se stěhovala v době nejhorších nevolností. Začátky jsou vždycky těžké, měla jsem ze všeho strach a nervy. Ale pak to nakonec nějak vyplynulo a dopadlo. Teď jsem šťastná a spokojená. A hlavně vděčná za zdravého syna, který mi sice občas dává zabrat, ale neměnila bych a přítel taky ne :) (nedávno jsme se o tom bavili, takže znám i jeho pohled na věc :) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
19.11.13 18:12

@TeresaTe ja :poblion: celych 7 mesicu v kuse nekolikrat denne :mrgreen:..to chce klid..pomaha cerstvy vzduch, ledova kola po lzickach a kdyz uz ne to, tak torecanove cipky

• Citovat
  • Upravit
Lindsay15
19.11.13 18:12

Ahoj :mavam: 21 je super věk, mě je 19 a čekám druhé mimčo, mám už sedmiměsíčního syna. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1.zizi
19.11.13 18:13

@Timinka reklamovat, nebo strcit do babyboxu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
K-Black
19.11.13 18:15

Mě nebylo blbě nikdy, já myslím že si to vymýšlíte aby vás každý litoval :think:

• Citovat
  • Upravit
1.zizi
19.11.13 18:15

@K-Black kus tehotenstvi na tebe babo jago :jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
K-Black
19.11.13 18:16
@1.zizi píše:
@K-Black kus tehotenstvi na tebe babo jago :jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk:

no a kde myslíš že se vzali moje děti? :roll:

• Citovat
  • Upravit
3175
19.11.13 18:36

Ja jsem byla v tehotenstvi fakt na pest a vyouchla jsem za kazdou malickost, nebo jsem se rozbrecela z niceho nic. Takze jedina rada je vydrzet a priteli naordinuj i cas straveny s klukama v hospode, na fotbale atd.at nabere silu na dalsi emocni a hormonalni bouri :kytka: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175
19.11.13 18:38
@Lindsay15 píše:
Ahoj :mavam: 21 je super věk, mě je 19 a čekám druhé mimčo, mám už sedmiměsíčního syna. :mrgreen:

Ty ses teda rychlik :lol: S takovou budes mit za chvilku Klabzubovu jedenactku :mrgreen: Ale mas muj obdiv :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lindsay15
19.11.13 18:39

@jakuve Nene,třetí chceme až tak za 7 let :lol: :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat