Je vše jak má být ?

3
13.5.23 05:50

Je vše jak má být ?

Hezky den maminky mám 3 dny zpoždění… moje poslední MS byla 12.4. a moje testy vypadají takhle ( přidávám foto)… myslíte že vše odpovídá papirkovemu testu? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3724
13.5.23 06:45

Snažit se něco porovnat nebo vykoukat ze dvou různých testů je nesmysl. Na papírkovém je slabý duch, udělej si za dva dny další, a když bude čárka sílit, je to OK. Navíc digitální máš pozitivní, a ten říká, kdy došlo k početí = cca před 1-2 týdny. Podle MS jsi 4+3 (ale to je dle kalkulace, která počítá s 28denním cyklem a je to od posledni ms ne od početí),záleží, kdy byla ovulace. Všechno sobě cca odpovídá, ale nemá to cenu takto vůbec posuzovat. Proč děláš různé testy? Udělej si jeden za pár dní, když bude sílit, nebo digitální ti ukáže víc týdnů - objednej se na gynekologii a uvidíš. Jsi na začátku, spekulovat nad čárkama moc nic nevypovídá. Držím palce, ať vše probíhá, jak si přeješ ;)

Příspěvek upraven 13.05.23 v 07:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3724
13.5.23 07:12

… Omylem vlozeno dvakrat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37252
13.5.23 07:29

Na tři dny zpoždění je ta čárka celkem slabá. Udělej si za pár dní stejný test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
13.5.23 08:32

Já bych nerekla, že je slabá. Já neměla nikdy hned dálnice, ale dělej testy obden a uvidíš. Navíc tenhle papirkovy test je na prd, zkus od dr.max, s nimi jsem nikdy problém neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
13.5.23 10:17

Tak jsme na tom úplně stejně :D taky poslední ms 12.4 a jestli chceš porovnat tak přidávám fotky mých testů. Foto kde je digi test dělaný v den očekávané ms a druhé foto test dělaný včera :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
petisimi95
15.5.23 05:03

Buď úplně v klidu ❤️ mě vyšel test stejně růžové // až 10 dnů od zpoždění 😀

Teď mám na clearblue už 3+

• Citovat
  • Upravit
3
17.5.23 19:39

Tak menstruace se nedostavila a těhotenství potvrzené ☺️… akorát bych chtěla dodat ze před tím než jsem dělala tt jsem měla pozitivní ovulacni testy asi 4 dny 🫣… dnes končíme 5 týden. A musim říct ze nám dopomohl FOLANDROL hned po prvním měsíci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí