Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Mutlice píše:
To jsou kolektivní halucinace. To je skoro v každé diskuzi nad negativním testem, že se najde někdo, kdo napíše, že tam „asi taky něco vidí“
Nevím co je víc na palici, jestli ty které ducha potvrzují nebo ty které sem dávají počůrané testy před MS a chtějí potvrzení těch duchů
![]()
@alena1995 píše:
To mě vždycky rozseka, jak někdo potvrzuje ducha, protože stokrát naklonil mobil.Prostě je test negativní. Hotovo.
Přesně
![]()
Taky jsem přes x lety hypnotizovala gravi-testy, ale věř mi, že mi to k ničemu nepomohlo ![]()
nevidím nic.. možná jsi testovala příliš brzy, vydrž pár dní ![]()
@PeBa12 píše:
6 dní před MS? A ptáš se na ducha… No komentNejvíc mě pobavilo, že někdo je schopný ti toho ducha potvrdit
hele, PeBo, máš sice samozřejmě recht, ale já jako dlouholetá snažilka (13let) ji prostě chápu… tu nedočkavost.. i když je to k hov-u 6 dní před ms totální kravina..ona to přece taky ví, ale loví a chce doufat ![]()
@karkarka píše:
Nic, je to jen ryska.
Přesně, tohle je jen ryska, objeví se skoro vždy a kór, když člověk něco vidět chce.
@Lucy75 píše:
hele, PeBo, máš sice samozřejmě recht, ale já jako dlouholetá snažilka (13let) ji prostě chápu… tu nedočkavost.. i když je to k hov-u 6 dní před ms totální kravina..ona to přece taky ví, ale loví a chce doufat
Však já ti nezakazuju aby si s ní soucítila. Ale zakladatelka určitě není případ jako ty a pokud se testuje 6 dní před MS nemůže čekat, že ji tady všichni budeme držet palečky a čekat až tu v den MS bude zakládat další diskuzi o dalším duchovi. Jen říkáme jak to je, testovat se tak brzo je blbost.
@Anonymní píše:
@Dinocco je to jeste 6dni pred, nedalo mi to, snažíme se o druhé mimi, tak jsem nedočkavě. Zkusím za 2dny 10den od ovu, ještě je brzy, já vim😅
Zatím tam vůbec není. A i když jste nedočkavá, tak to nijak neuspíšíte tím, že budete testovat takhle nesmyslně brzy. Naopak kdyby tam teď něco bylo a pak přišla MS, tak vás to bude úplně zbytečně bolet a ta psychika vám pak může komplikovat další snahu - protože si podvědomě budete dělat starosti, jestli to zase neodejde s MS… Přijde mi trochu, že některé ženy jsou tak trochu samy proti sobě tím brzkým testováním…
Vidím tak maximálně tenkou čárku což je ryska, ale žádného ducha tam nevidím
@Anonymní píše:
@Dinocco je to jeste 6dni pred, nedalo mi to, snažíme se o druhé mimi, tak jsem nedočkavě. Zkusím za 2dny 10den od ovu, ještě je brzy, já vim😅
Tak to úplně chápu dělala jsem teď taky 6 dní před ms Carka tam byla neviditelná já ji viděla a manžel řekl že blaznim a každý den krásně sílila teď už máme dálnice
druhou čárku u vás vidím ❤️️ted jen ať sílí
Ahoj holky, jsem tu nová a tak všechny zdravím. Zároveň nezakládám nové vlákno, protože to už tady bylo 39291×
stále kojím a měsíčky nemám. Nicméně nějakou dobu uz pozoruji náznaky cyklu (dle hlenu, bolesti jizvy po cs atd). V den kdy jsem mela pocit ovulačního hlenu jsme měli nechráněny styk. Je to cca 18 dnu, nevím přesně, teplotu nemerim, nechci se stresovat. Minulý týden (cca 12, 14 dpo) jsem dělala testy dr max, kde všude zůstal duch po zaschnutí. Prý se zhoršily, takze jsem tomu nevěnovala az tak pozornost. Cítím ale, že se něco děje, buď pms nebo těhotenství. Dnes jsem si koupila v dr max ten test na počurani a večer si ho udělala s tim, že cca 18 dnů uz buď bude obstojna čárka nebo snehobilo. V limitu se objevila čárka, která zmizela. Přikládám foto. Nemám a těmito testy zkušenost. Nebo to není čárka a jen stín od hrany toho plastového čtverečku? Nerada lovim duchy. Děkuji vam, pokud jste to dočetly ![]()
@Zuzu172 ja myslim, ze muzes byt v klidu. Tyhle testy jsou na prd, delaj duchy normalne. A je to jak pises, kdybys mela pred 4 dny ducha, dnes bys mela peknou carku uz.
zkusila bych jeste papirkovej a budes mit jasno.
@Anonymní píše:
Ahoj maminky, chtěla bych se zeptat, zda také vidíte sice slabou, ale malou čárku?
Už se cítím jak magor..
Příspěvek anonymně kvůli známým.
To je len ryska