Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Vidím tam slabou carecku udělej test za dva dny a uvidíš zda bude silit🙂hodně štěstí ![]()
Kdy jsi testovala? Pokud před MS, tak počkej aspoň do dne předpokládaného příchodu.
Pokud už je to testováno v nějakém dnu zpoždění, tak je docela dost slabá a test opakuj za pár dní.
Jinak mně osobně přijde, že tam žádná druhá čárka prostě není. ![]()
@PeBa12 😁 😁Já tam slabou vidím ale opravdu slabou ale musíš si nakloní telefon jinak to vidět nejde 🙂
@Misasisi píše:
@PeBa12 😁 😁Já tam slabou vidím ale opravdu slabou ale musíš si nakloní telefon jinak to vidět nejde 🙂
Pokud tam má něco být tak kvůli tomu nepotřebuju naklánět telefon nebo dávat 100× přiblížení. Test je prostě negativní
@Dinocco je to jeste 6dni pred, nedalo mi to, snažíme se o druhé mimi, tak jsem nedočkavě. Zkusím za 2dny 10den od ovu, ještě je brzy, já vim😅
@Anonymní píše:
@Dinocco je to jeste 6dni pred, nedalo mi to, snažíme se o druhé mimi, tak jsem nedočkavě. Zkusím za 2dny 10den od ovu, ještě je brzy, já vim😅
No, tak to byl nesmysl tak brzy testovat. To by teprve byla nidace, takže hCG zachytit žádný test ještě nemůže.
@Anonymní píše:
Počkej do zpoždění. Lovení duchů nikam nevede. Není lepší si prostě po zpoždění MS říct - buď a nebo, a vidět to jasně? Tento je jasně negativní, pak budeš lovit ducha a dostaneš MS. Takhle většinou začínají problémy s početím a psychickou nepohodou u žen. ![]()
@Anonymní píše:
Jeeee, 6 dní předem testovat, proč?
Proč si to děláte ženský tohle, že se akorát nervujete a šálíte samy sebe, že jsou někde nějaké slabé čárky?
testuj fakt až s vynechanou MS. Tohle je na úrovni věštění z kávové sedliny.
držím palce ![]()
@Anonymní píše:
6 dní před MS? A ptáš se na ducha… No koment ![]()
Nejvíc mě pobavilo, že někdo je schopný ti toho ducha potvrdit ![]()
@PeBa12 píše:
6 dní před MS? A ptáš se na ducha… No komentNejvíc mě pobavilo, že někdo je schopný ti toho ducha potvrdit
To jsou kolektivní halucinace. To je skoro v každé diskuzi nad negativním testem, že se najde někdo, kdo napíše, že tam „asi taky něco vidí“ ![]()
@PeBa12 píše:
6 dní před MS? A ptáš se na ducha… No komentNejvíc mě pobavilo, že někdo je schopný ti toho ducha potvrdit
To mě vždycky rozseka, jak někdo potvrzuje ducha, protože stokrát naklonil mobil.
Prostě je test negativní. Hotovo.
Ahoj maminky, chtěla bych se zeptat, zda také vidíte sice slabou, ale malou čárku?
Už se cítím jak magor..
Příspěvek anonymně kvůli známým.