Jednání při zápisu do MŠ?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29350
4.6.12 14:10
@zoubky píše:
Jestli to bylo mířeno na mě, tak zbytečně mě nazýváš burankou, jen za to, že si dělám legraci :nevim: Pokud to slovo nebylo proti mě, tak ať si to s tebou vyřídí ty dotyčné samy.
Ach jo, proč v dnešní době se musí každý bránit zlými výrazy, když neví, jak z toho ven :zed:

Protože někdy je těžké přiznat, že jsme smutné z toho, že vlastně to něco závidíme, tak nejlepší obrana proti sobě samé je útok… ;) A čím méně argumentů, tím silnější výrazy… to nemyslím na ten konkrétní případ tady, ale všeobecně… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
4.6.12 15:38

@Regina Hero Když já si fakt dělala jen legraci z toho, jak Kla psala, že udělala vše možné, aby dostala druhé dítě do stejné školky(jestli jsem to teda pochopila správně :think: ), a jak je hodně proti úplatkům, a že teda ještě nezkoušela právě ten úplatek…a hned na to(ne teda přímo mě jmenovitě) je použit název „blbka“…to mě fakt jako zamrzelo :nevim: ¨
Ale co, já si užívám těhotenství, dítě ve školce mám, svůj postoj jsem tu vyjádřila, proč mi to není blbé ho tam hlásit a o úplatcích si myslím taky své…tak proč se tak trápit, že :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
4.6.12 16:03

Proč nás urážíš,zbytečně se tímto shazuješ :think: …já určitě a věřím tomu že i zbytek holek nebudem spokojený,že dáš úplatek.Za 1.je naprosto jedno co ty uděláš,
za 2.jsme spokojený s tím kde a jak dítě/děti máme a výčitky určitě nemáme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
4.6.12 16:06
@zoubky píše:
@Regina Hero Když já si fakt dělala jen legraci z toho, jak Kla psala, že udělala vše možné, aby dostala druhé dítě do stejné školky(jestli jsem to teda pochopila správně :think: ), a jak je hodně proti úplatkům, a že teda ještě nezkoušela právě ten úplatek…a hned na to(ne teda přímo mě jmenovitě) je použit název „blbka“…to mě fakt jako zamrzelo :nevim: ¨
Ale co, já si užívám těhotenství, dítě ve školce mám, svůj postoj jsem tu vyjádřila, proč mi to není blbé ho tam hlásit a o úplatcích si myslím taky své…tak proč se tak trápit, že :mavam:

V klidu,nemá ti být co líto :hug: ......to že o tobě řekně něco škaredýho člověk schovaný za monitorem a nezná tě,tak tě nesmí rozhodit.Sama neví,která bije a co říkáme stejně nechce pochopit a tvrdi si svoje.(mám ráda tuto větu:pro hlupáka každý hloupý) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
4.6.12 16:08

@wildcherry To víš, mám rozházené hormony těhotenstvím a ještě za dva dny dělám státnice, tak jsem momentálně „jiná“ :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
4.6.12 16:15
@zoubky píše:
@wildcherry To víš, mám rozházené hormony těhotenstvím a ještě za dva dny dělám státnice, tak jsem momentálně „jiná“ :oops:

Chápu :mrgreen: ,držím palce u státnic…už je mám taky za dveřma,pokud vše budu stíhat :) …(a nezapomen vzít s sebou úplatek :lol: :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
4.6.12 16:18
@zoubky píše:
@wildcherry To víš, mám rozházené hormony těhotenstvím a ještě za dva dny dělám státnice, tak jsem momentálně „jiná“ :oops:

Ty jo, to jsi dobrá… držím palce, ať ty státnice uděláš levou zadní… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
4.6.12 16:26
@zoubky píše:
Ale co, já si užívám těhotenství, dítě ve školce mám, svůj postoj jsem tu vyjádřila, proč mi to není blbé ho tam hlásit a o úplatcích si myslím taky své…tak proč se tak trápit, že :mavam:

A tím se netrap, prostě někdo si musí ulevit tím, že něco napíše…
Já jsem tehdy byla nesmírně šťastná, že nemusím jedno dítě vodit do školky na sídlišti a druhé vozit dvěma autobusy s přestupem do jiné vesnice za městem, a k tomu ještě stíhat být v práci na sedm, když se ta školka v té sousední vesnici otvírala až v sedm… a teda to kafe a bonboška byly tak nehorázné úplatky, že by na ně neměla žádná jiná maminka v širém okolí a tudíž jsem ty děti do stejné školky dostala já a ne jiné maminky… jen tedy jeden rozdíl oproti dnešku tam byl… pokud byla maminka s druhým dítětem doma, tak ho do školky stejně nevzali a když pobírala rodičovský příspěvek, tak dítě do školky nemohlo ani na vteřinu, ne jak dnes… teď si nejsem jistá, jestli se to tenkrát tak jmenovalo, nebo to byla mateřská, i částky byly jiné… myslím, že ta poslední tenkrát byla měsíčně 1800 Kč, s dcerou jen 900 Kč… no, je to už hodně dávno… dnes je to daleko lepší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
4.6.12 17:47
@wildcherry píše:
Chápu :mrgreen: ,držím palce u státnic…už je mám taky za dveřma,pokud vše budu stíhat :) …(a nezapomen vzít s sebou úplatek :lol: :lol: )

A víš, že si úplatek beru - pro sekretářku vezu bonboniéru a kvalitní čokoládku, aby mě přiřadila do lepší komise :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
4.6.12 20:04

To bych nebrala jako úplatek, ale pouze pozornost, to, že ty státnice uděláš ti to stejně nezaručí :lol: :lol: :lol:

Ale HODNĚ ŠTĚSTÍ A DOBROU RUKU PŘI VOLBĚ OTÁZEK A I TU MILOU KOMISI. PÍSNI, JAK JSI DOPADLA. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
4.6.12 20:14
@kracmeratko píše:
To bych nebrala jako úplatek, ale pouze pozornost, to, že ty státnice uděláš ti to stejně nezaručí :lol: :lol: :lol:Ale HODNĚ ŠTĚSTÍ A DOBROU RUKU PŘI VOLBĚ OTÁZEK A I TU MILOU KOMISI. PÍSNI, JAK JSI DOPADLA. :srdce:

Díky ;) No, tak víš, jak to je - nikdo se snad nezvládne na stánice naučit na 100%, takže já jsem se v nedosattku času naučila hlavn ěna tu lepší komisi, kde je větší šance na úspěch(samozřejmě ne 100%šance). A tím úplatkem/pozorností si chci zajistit, že se k ní dostanu. Druhá věc je ta, zda mi sekretářka vyhoví 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
4.6.12 21:26

Já ti věřím :kytka: :kytka: :kytka: a držím pěsti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin