Jedno prso bolí více

Anonymní
13.11.22 20:03

Jedno prso bolí více

Ahoj holky, chci se zeptat na vaší zkušenost.
Už nějakou dobu to tak mám, že mě někdy začne bolet jedno prso. Většinou to bývá ve druhé části cyklu a potom to samovolně zmizí a zase je klid. Někdy mě bolí obě, ale většinou alespoň pár dní to jedno bolí trochu více. A nebo začne bolet a to druhé se k němu přidá později. :D Většinou se jedná o levé, ale myslím, že už se mi i stalo, že to bylo naopak.
Beru antikoncepci od dubna, je dost možné, že je to tím, už si nepamatuju, jestli jsem to tak měla o před atk, ale je možné, že to začalo až s ní. Žádný útvar tam nemám a ta bolest taky nebývá nějak extrémní. Navíc vždycky maximálně s menstruací odejde.
Tak se chci zeptat, zda se to někomu taky děje, jestli je to normální. :D Bolí jakoby z boku.
Jediné co mě ještě napadá, že se mi udělala asi dva týdny zpátky boulička v podpaží, z hodiny na hodinu a dost bolela, za pár dní už ale byla úplně pryč. Asi to s tím ale nemělo nic společného.
Je mi 22 let.
Děkuju za odpovědi :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7188
13.11.22 20:26

Bolí mě to taky, před menstruací, v prsu kde mám bulky. Chodím na utz, je to prý normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
13.11.22 21:03

Moje prsa jsou nezavisle bytosti od zacatku :P Jedno rostlo vic nez druhe (viditelne), jedno bolivalo pred ms vic nez druhe (kdysiv ted ve vyssim veku boli jak sv*ne obe :mrgreen: ), jedno zacalo delat mlezivo driv nez druhe, pri kojeni se nalevalo vic, vic z neho bolelo kojeni. Nikdy se na nich nic nenaslo (zatim, nastesti). Ale pokid mas jakekoliv pochybnosti, zmin se pri nejblizsi prohlidce, nebo dojdi na utz…lepsi overit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.11.22 21:15

Dekuju :srdce: Myslím, že to bude v pohodě, fakt to není žádná tragédie :D Asi by bylo něco jiného, kdyby bolelo jen jedno v kuse, ale tohle je, myslím, závislé na cyklu. Spíš mě zajímaly zkušenosti zkušenějších (hihi :D) Ale právě uvažuju, že si v rámci prevence na ten utz zajdu, tím člověk nikdy nic nezkazí, že jo. :) a aspoň má pak na nějaký čas klid.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa