Menstruace bez krve

Anonymní
13.11.22 10:09

Menstruace bez krve

Takže je mi 14 menstruaci jsem měla asi 4krat. Týden jsem měla menstruační bolesti, hlavně po běhu, ale ani kapka krve zpoždění už mám 2 týdny. Je to normální? Mám to nějak řešit? Jestli jo tak co mám říct?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65294
13.11.22 10:11
@Anonymní píše:
Takže je mi 14 menstruaci jsem měla asi 4krat. Týden jsem měla menstruační bolesti, hlavně po běhu, ale ani kapka krve zpoždění už mám 2 týdny. Je to normální? Mám to nějak řešit? Jestli jo tak co mám říct?

ve 14 je to úplně normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
13.11.22 20:56

Ahoj, první rok bývá menstruace nepravidelná, takže zpoždění bych zatím neřešila. Ale v tvém věku jsem si taky několikrát myslela, že mám menstruaci bez krve, až při hlubším sledování svého těla jsem pochopila, že to nebyly menstruační bolesti, ale ovulační. Jsou často víc na straně, bolí to hodně při dosedání na židli a při běhu apod. (mám polycystické vaječníky, jinak ovulace bolet nemusí). Nemohlo by to být ono? Pravidelně 14 dní po posledním dni bolestí, který byl nejhorší, se mi dostavila menstruace. Pokud tě bolest neomezuje v normálním fungování, neřešila bych to, ani tu nepravidelnost. Vyšetření by stejně asi důkladně nešlo, pokud jsi ještě panna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí