Jedno prso je poslední měsíc větší

Anonymní
10.4.24 19:10

Jedno prso je poslední měsíc větší

Dobrý den, chci se zeptat.. je mi 24 let a mám malá prsa a cca poslední měsíc si všímám, že mám jedno prso viditelně větší. Nevíte čím to může být a nebo mám se někam obrátit? Děkuji moc

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4383
10.4.24 20:43

Ahoj, já jsem to taky tak měla, pak to druhé prso,,dohnalo" to první. Jinak, předpokládám že chodíš na gyndu, zeptej se tam, aby jsi měla klid.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.4.24 20:58

@Lu66 děkuji za rekaci a taky se ti to stalo v podobným věku z ničeho nic? Doteď jsem neměla skoro žádná prsa a teď najednou poslední měsíc to pravé pozoruji jak je větší a větší (ne nějak razantně ale je) :)

• Citovat
  • Upravit
4383
10.4.24 21:18
@Anonymní píše: Více

Páni, to mi bylo nějakých náct. Jedno prso vždy bude trošku větší než to druhé. Mám to pořád. Je mi 26 let. :) Jestli sis tam nic nenašla, co by tam být nemělo, byla bych v klidu. Maximálně se na to zeptala doktorky. Už jenom pro tvůj klid. :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24732
12.4.24 20:14

Já mám jedno větší od doby, co začaly růst. Je to běžné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.4.24 21:17

@lucad77 děkuji za reakci. Právě bych to jako běžné brala, kdyby to bylo od růstu, ale zarazilo mě, že to je až teď v mých 24 letech.

• Citovat
  • Upravit
466
15.4.24 12:13

Objednej se do mamarni ambulance, kazda zena by mela chodit na prevence, minimalne jednou rocne, jako na gyndu, ne tak, kdyz ma potize. Prso si prohmatej. Ve Tvem veku se „jen tak“ samo viditelne nezvetsi a kazda nova asymetrie by se mela resit. Neznamena to hned rakovinu, ale casto to delaji nezboubne nadory, cysty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
11.9.25 02:33
@Anonymní píše: Více

Dobrý den, muze se zeptat co to bylo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...