Jednodenní paragraf
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Nemusis ho mit jen na zen jeden den, nech ho bezet a muzes ty dny, kdy ulovis hlidani, jit do práce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 to mě taky napadlo ale nevím jestli to není zbytečné. V sobotu bych stejně šla do práce tak by byla vyjmuta a maximálně by mi proplatili neděli. Předpokládám ze od toho pondělí už by šli do školy/školky.
- Citovat
- Upravit
Nech si ho napsat od pátku a ruš ho až budou děti OK. Ono se to do pondělí nemusí dát dokupy a budeš mít problém co pak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jeden den je v pohodě, manžel má krátký/dlouhý, taky si kolikrát beru jen na den ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Určitě lze jen jeden den, ale jak radí výše, nech si ho napsat a hned neukončuj. Ukonči, až budeš mít jistotu, že opravdu děti jdou do školky. Maximálně tam pak vyznačíš, které dny jsi byla v práci a třeba to nakonec bude jen ten den, ale máš krytí, kdyby bylo třeba nakonec více dní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
Ahoj,
no ono je to fakt blbý po měsíci marodit, ale nemoc se neptá ![]()
Jednodenní paragraf jde. Já tím, že nepracuji o víkendech, tak si beru prodloužený víkend… A příště než si brát volno, tak bych si nahlásila OČR - zbytečně si vybíráš dovolenou, která ti bude chybět jinde ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@chs.jasmin já nemám dovolenou, daji mi volno a musim si ho naddělat jindy ale většinou na přesčasech ten jeden den stejně za měsíc naženu. Ještě jsem se bavila nakonec s manazerkou a ona vyloženě nechtěla abych si brala paragraf s z něho šla v tu sobotu do práce a vyjmula ten den, ze už to tam někdo měl a měli potom bordel v účetnictví
to ale není asi úplně můj problém že. No domluvily jsme se ze v ten patek vezmu volno a kdyby naaaaahodou od pondělí nenastoupili do istituci
tak ze si vezmu ten paragraf, to by slo pak případně možná i zpětně k tomu pátku. Ale pochybuju, dneska už vypadají oba dva zdraví jak rybičky
![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj, mám dotaz.
Decka mám od pondělí doma, do dnešního dne jsme to nějak řešili, zítra mám volno a měla jsem být v práci v pátek a v sobotu.
Nakonec jsem si “domluvila” volno i v pátek s tím ze si to někdy naddělám do konce mesice jindy, ale vedoucí potom v horší náladě (kdy tam zacli všichni odpadavat jak švestky) tak trochu naznačila že teda neví ale kdy, do toho všeho volna přes Vánoce.
Tak zvažuju ze bych si v ten patek protože jdeme na kontrolu vzala paragraf. Nechyběly by mi hodiny a o víkendu už zase může hlídat manžel a v pondělí mám zase volno ještě já, pokud do te doby nebudou už ok, ale myslim ze ano. Bohužel v ten patek to proste není jak udělat, máme pracujici i babičky. Dovolenou nemám, nastupovala jsem od listopadu po 7 letech na rodičovské a co mám nějaké dva dny tak mám mezi svatkama.
Myslíte ze si ho mužu vzít na ten jeden den?