Jednoduché VŠ - Brno

1
19.3.24 21:02

Jednoduché VŠ Brno

Ahoj,
chtěl bych se zeptat, jestli víte o nějaké jednoduché vš v Brně? Obor mi je celkem jedno, budu ji dělat jenom kvůli titulu. Moje tipy jsou ekonomka VUT nebo ekonomka Mendelka. Nějaké další tipy?

Díky za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2330
19.3.24 21:30

Fakt je obor úplně jedno? To je divný, ne? Jinak moje soukromé tipy jsou nějaké gender studies, pedagogické minimum, životní prostředí, sociální práce, soudní úředník a podnikatelský obor na VUT…určitě mi to někdo vyvrátí, jak jsou to kvalitní obory. Je to jen domněnka. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LiduNe
19.3.24 21:51

Ekonomka na VUT je jednoduchá jo? To bych zrovna netipovala. Si to zaplať někde na soukromé ne?

• Citovat
  • Upravit
4960
19.3.24 23:00

Ekonomka VUT určitě jednoduchá škola není. Ekonomické obory obecně nejsou jednoduché, pokud neholdujes matice. A k čemu ti bude titul z nějaké teoretické vědy třeba na fildě moc nechápu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
19.3.24 23:28

My jsme vždy doháněli kredity v rámci MU na předmětech na pedagogické fakultě, tam to bylo fakt zadarmo. Asi ne každý obor, ale proti přísnosti co jsme měli na LF to bylo vždy na PF s prstem v nose. :pankac: Tak zkus třeba pohledat tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14936
20.3.24 06:03
:zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80011
20.3.24 06:24

S postojem,,budu ji dělat jen Kvůli titulu" bude nejlepší VŠŽ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20889
20.3.24 06:56
@Bronto píše: Více

Jednoduché jsou soukromé VŠ. A to ještě ne vždycky.

Jinak ekonomka jak na VUT tak na Mendelce je dost těžká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9335
9.4.24 05:47

Nejjednodušší podle maminky mojí kamarádky je prý MATFYZ, stačí si tam odsedět přednášky a všechno rovnou pochopit na místě, jinak žádná práce s tím není, nic se nemusíš učit. Ale v Brně nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze