Jednoduché VŠ - Brno
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jednoduché VŠ Brno
Ahoj,
chtěl bych se zeptat, jestli víte o nějaké jednoduché vš v Brně? Obor mi je celkem jedno, budu ji dělat jenom kvůli titulu. Moje tipy jsou ekonomka VUT nebo ekonomka Mendelka. Nějaké další tipy?
Díky za rady
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Fakt je obor úplně jedno? To je divný, ne? Jinak moje soukromé tipy jsou nějaké gender studies, pedagogické minimum, životní prostředí, sociální práce, soudní úředník a podnikatelský obor na VUT…určitě mi to někdo vyvrátí, jak jsou to kvalitní obory. Je to jen domněnka. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ekonomka na VUT je jednoduchá jo? To bych zrovna netipovala. Si to zaplať někde na soukromé ne?
- Citovat
- Upravit
Ekonomka VUT určitě jednoduchá škola není. Ekonomické obory obecně nejsou jednoduché, pokud neholdujes matice. A k čemu ti bude titul z nějaké teoretické vědy třeba na fildě moc nechápu..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My jsme vždy doháněli kredity v rámci MU na předmětech na pedagogické fakultě, tam to bylo fakt zadarmo. Asi ne každý obor, ale proti přísnosti co jsme měli na LF to bylo vždy na PF s prstem v nose.
Tak zkus třeba pohledat tam.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
S postojem,,budu ji dělat jen Kvůli titulu" bude nejlepší VŠŽ.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bronto píše: Více
Jednoduché jsou soukromé VŠ. A to ještě ne vždycky.
Jinak ekonomka jak na VUT tak na Mendelce je dost těžká.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejjednodušší podle maminky mojí kamarádky je prý MATFYZ, stačí si tam odsedět přednášky a všechno rovnou pochopit na místě, jinak žádná práce s tím není, nic se nemusíš učit. Ale v Brně nevím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit