Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojte, čekáme dvojčátka a vybrat vhodný kočárek je šílenost! Docela se nám líbí JEDO Fyn Duo, ale namůžu najít žádné recenze a není nikde k vidění ani v kamenném obchodě. Nemáte s ním někdo zkušenost??? Zajímá mě hlavně zda lze ke konstrukci upevnit 2 autosedačky a zda se dají zádové opěrky polohovat až do úplného sedu…
Děkuji za pomoc
Máte zkušenost s Jedo FYN 4 DS CLASSIC?
Přidejte zkušenost s Jedo FYN 4 DS CLA...Dobrý den, koupila jste tuto značku kočárku, cekáme dvojčátka a taky se mi líbí, ale jak píšete nikde žádná recenze. Pokud jste zakoupila jak jste spokojena? Děkuji za info
Ahoj holky. Můžu se zeptat na zkušenost s kočárkem prosím? Já čekám sice jedno miminko ale strašně se mi ten kočárek líbí. Jen mě mrzi že jsem na netu nenašla víc variant:) děkuju:)
@Lucii92 teď jsme ho viděla u kamarádky, kočárek moc hezkej, a le sporťák úděsně malej.. koukni na firkon flipper…
@Krrysa přesně tenhle jsem viděla v obchodě a moc se mi nelibi
navíc se mi nelíbí takové kulaté kočárky jestli mi rozumis:) jedo už mám vybrány dlouhovtak uvidim:)
@Lucii92 kulatá je jenom korbička
ale chápu, pokud se ti nelíbí, ok.. ale viděla jsme ve spor´táku spát 10ti měsíční mimčo a ten sporťák ho byl fakt plnej…jinka kočárek hezkej, hezky pružil, všecko ok… jo a aautosedčaku nebrat, ty poslklý jsou fakt šmejdy.. jinak polský kočárky jsou pro mě nej, a le sedajdu nebrat…
@Krrysa autosedacku určité ne. Tu si koupime zvlášť:) i tak díky:)
@Lucii92 není zač moc
jinak mám 4 dětio a vystřídala jsem asi 20 kočárků
můžu doporučit roan, firkon, jané.. a sedačku maxi cosi
úspěšnej výběr přeju ![]()
My měli verzi 2011 pro jedno dítě a s kočárkem jsme byli moc spokojeni. Prostorná korbička, krásně pružil, dobře se ovládal… I sporťák byl v pohodě. S velikostí problém nebyl a to byl syn dost velké miminko. Používali jsme ho do 15 měs a jezdil by v něm dál, ale narodila se dcera a používali jsme sourozenecký kočárek. Za nás spokojenost.
@Lucii92 jak se vám osvědčil prosím? Je to fuška s těma dvojcatama. ohledne kočáru…