Jedo Fyn Duo 2014, zkušenost

1
18.6.14 20:19

Jedo Fyn Duo 2014

Ahojte, čekáme dvojčátka a vybrat vhodný kočárek je šílenost! Docela se nám líbí JEDO Fyn Duo, ale namůžu najít žádné recenze a není nikde k vidění ani v kamenném obchodě. Nemáte s ním někdo zkušenost??? Zajímá mě hlavně zda lze ke konstrukci upevnit 2 autosedačky a zda se dají zádové opěrky polohovat až do úplného sedu…
Děkuji za pomoc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Jedo FYN 4 DS CLASSIC?

Přidejte zkušenost s Jedo FYN 4 DS CLA...
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
387
14.1.15 16:11

Dobrý den, koupila jste tuto značku kočárku, cekáme dvojčátka a taky se mi líbí, ale jak píšete nikde žádná recenze. Pokud jste zakoupila jak jste spokojena? Děkuji za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1502
7.9.15 09:43

Ahoj holky. Můžu se zeptat na zkušenost s kočárkem prosím? Já čekám sice jedno miminko ale strašně se mi ten kočárek líbí. Jen mě mrzi že jsem na netu nenašla víc variant:) děkuju:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
7.9.15 09:46

@Lucii92 teď jsme ho viděla u kamarádky, kočárek moc hezkej, a le sporťák úděsně malej.. koukni na firkon flipper…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1502
7.9.15 09:52

@Krrysa přesně tenhle jsem viděla v obchodě a moc se mi nelibi :oops: navíc se mi nelíbí takové kulaté kočárky jestli mi rozumis:) jedo už mám vybrány dlouhovtak uvidim:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
7.9.15 10:19

@Lucii92 kulatá je jenom korbička :mrgreen: ale chápu, pokud se ti nelíbí, ok.. ale viděla jsme ve spor´táku spát 10ti měsíční mimčo a ten sporťák ho byl fakt plnej…jinka kočárek hezkej, hezky pružil, všecko ok… jo a aautosedčaku nebrat, ty poslklý jsou fakt šmejdy.. jinak polský kočárky jsou pro mě nej, a le sedajdu nebrat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1502
7.9.15 11:14

@Krrysa autosedacku určité ne. Tu si koupime zvlášť:) i tak díky:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
7.9.15 11:18

@Lucii92 není zač moc :mrgreen: jinak mám 4 dětio a vystřídala jsem asi 20 kočárků :)) můžu doporučit roan, firkon, jané.. a sedačku maxi cosi :mrgreen: úspěšnej výběr přeju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
7.9.15 15:19

My měli verzi 2011 pro jedno dítě a s kočárkem jsme byli moc spokojeni. Prostorná korbička, krásně pružil, dobře se ovládal… I sporťák byl v pohodě. S velikostí problém nebyl a to byl syn dost velké miminko. Používali jsme ho do 15 měs a jezdil by v něm dál, ale narodila se dcera a používali jsme sourozenecký kočárek. Za nás spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1502
7.9.15 16:03

Holky díky moc! Jdeme do něho;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
495
31.5.22 22:32

@Lucii92 jak se vám osvědčil prosím? Je to fuška s těma dvojcatama. ohledne kočáru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí