Jedovaté rostlinky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7740
6.8.16 22:25

@Mišičta ne, neboj z toho jí nic nebude. Já toho mám plnou zahradu a nemůžu se jí zbavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
6.8.16 22:27

@Fíková fuj ještě že znám maminky z emimina. Když sem dala do seznamu jahoda lesní záměná tak mi to nic nenašlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.9.24 15:22

Ocún

Ahoj
Vím, že Ocún je jedovatý ale je jedovatý i na dotek? Dcera na něj sahala, než sem jí stihla chytit, dávala si ruce do pusinky.
Prosím anonym :,(

• Citovat
  • Upravit
6626
25.9.24 15:54

Nic tak jedovatýho, aby to někoho otrávilo dotekem, u nás neroste. Musela by ho sníst, aby jí ublížil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1057
25.9.24 16:18
@Janli píše: Více

mně teda napadl jen bolševník velkolepý :think: jakože na smrtelnou otravu to asi není, ale u citlivých jedinců a obzvlášť pokud je to dítě, tak bych se asi fakt bála, kdyby na to sahalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
25.9.24 16:58
@Catalina123 píše: Více

Jo, na ten jsem si pak taky vzpomněla. To je asi jediný, tam dotek způsobí poleptání asi každýmu…..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79813
25.9.24 17:30

O bolševník jsem se kdysi popálila, bylo to dost bolestivé a hlavně mi po tom puchýři zustal asi deset let flek. Dcera na něj šlápla, byl malý, asi poseceny. Nohu měla oteklo a plnou puchýřů velmi dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2902
25.9.24 18:25

Ocún na dotek určitě ne. Kromě bolševníku mě napadá ještě skočec, ten by také mohl způsobit nějakou neplechu i na kůži. A škumpa, ale ta u nás volně v přírodě nejspíš ani neroste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Party Time spotřebiče

• (4.8) + 30 recenzí

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí