Psychiatrická léčebna Jemnice

5.9.22 13:54

Jemnice léčebna

Dobrý den, má tu někdo zkušenosti a psychiatrickou léčebnou v Jemnici? Dnes se tam odhodlal jít otec mého syna. A zajímalo by mě jak to tam funguje.
Potřebovala bych aby zde vydržel celou léčbu ale stále mluví o tom že to přeruší.
Máte někdo zkušenosti. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9189
5.9.22 19:03
@Lulupliskova píše:
Dobrý den, má tu někdo zkušenosti a psychiatrickou léčebnou v Jemnici? Dnes se tam odhodlal jít otec mého syna. A zajímalo by mě jak to tam funguje.
Potřebovala bych aby zde vydržel celou léčbu ale stále mluví o tom že to přeruší.
Máte někdo zkušenosti. Děkuji.

Ahoj,
nebyla jsem tam osobně, ale nedávno tam byla kamarádka. Předpokládám, že otec syna trpí nějakou závislostí. Mají tam nejdřív oddělení, kde probíhá nějaký detox, nastavují tam medikaci atd. a pak je nějaká režimová část typu terapeutické komunity. Kamarádka tam byla jen na tom prvním oddělení, ale pak to vzdala a nakonec se šla léčit jinam. Myslím, že jí tam vadili někteří spolupacienti, personál snad ok. Držím vám palce, chce to prostě se rozhodnout a být motivovaný k léčbě, není to snadné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.9.22 19:07

@Lollitka závislost a psychické problémy s agresivitou. Tak uvidíme. Tak snad on to nevzdá. Budu doufat. Hlavně že personal je celkem obstojny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1418
5.9.22 19:10

Ahoj,

dělala jsem dlouhou dobu v oboru (závislosti) a na Jemnici mám samé dobré refence. Je tam hodně důraz na terapii (která je doopravdy jeden z hlavních faktorů změny), příjemné prostředí i personál.
Celé to ale samozřejmě stojí na něm. Musí chtít a musí být odhodlaný. Držím palce, ať to zvládne.

PS: hodně pomáhá podpora blízkých, tak bych se (pokud se na to cítíš) klidně zeptala, zda by uvítal návštěvy od syna/ jinou formu povzbuzení z Vaší strany. Udělá to hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.9.22 14:49

Vydržel tam 23hodin… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9189
6.9.22 16:16
@Lulupliskova píše:
Vydržel tam 23hodin… :(

Ach jo a co se mu tam nelíbilo? Kamarádka tam vydržela asi nějak 14 dní, ale pak šla jinam a tam to dokončila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
4.6.23 21:12

@Lulupliskova Dobrý den, chtěla bych se jenom zeptat, zda jak jste psala otec vašeho syna byl v léčebně v Jemnici? Potřebovala bych nějaké info, jestli to tam jde řešit jenom ambulantně docházet a nebo jenom tam být na určitou dobu, je mi jasné, že by to bylo nejlepší, ale je problém, že manžel o něčem takovém nechce slyšet. Děkuji předem za odpověd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
23.12.24 15:23

Jediné místo v ČR kde se Člověk cití jako Člověk i přesto že musí přijmout pravidla jako Adolescent. Výborné sestry a péče lékařů. Místo kde se úžasně zotavíte ať vás psychicky zasáhlo cokoliv. Opevnění Panny Jemné která opravdu umněla vybrat prostředí až s magickou mocí léčit duševní problematiku. Krasné čisté prostředí a hlavně klid na sama sebe. Zapomeňte na Pražské Lečebny pokud se chcete opravdu léčit a to kvlitně vyberte si Jemnici. Rozhodl jsem se doporučit i potomkům celebrit které mají tuto problematiku. :srdce: :srdce: :srdce: :andel: :kytka: :jazyk: :jazyk: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
23.12.24 15:32

Co se tyče Jemnice mněla by být v žebříčku top 1. Stalo je to dlouhé roky budování a spoustu syl. Jemnice není obyčejná má totiž i duši. Slýchával jsem jak jemnicí opvrhovali a nechápal jsem z vlastní zkušenosti důvod. Nerad říkam že mám něco rád většinou se to vymstí ale mohu říct že Jemnice pro mně není jen mýsto k seberealizaci ale i mýsto s lidmy, personálem, majitelky, lekaři které je pro mně srdcové. Pro mně to nejsou lidé kteří my pomahají se zotavit ale lidé které mám rád a díky tomu je to mnohem jednodužší i rychlejší a i přijemné. Děkuji Vedoucím osobám Jemnice a Nabyzím Přatelství. Marek. Husák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
24.12.24 10:14

Pokud Budete Používat Slušné Vychování je To co hledáte. Agresivita se tam moc nenosí ale pokud s ní začnete pracovat hned s terapeuty a na skupinách nebudete mít problém. Řad je podle mně zhruba tak akorát když si člověk přivikne. Rady mužu dávat jakýkoliv ale nejlepší je to zkusit. Na Bohnice, Apolinaře atd. Zapomeňte. Tohle je revoluční lečebna. Nikam jinam bych nešel protože z mého pohledu jsou jiná zařizení tak trošku co se tíče řadu atd předimensovaný. Tady člověk najde i trochu času sám na sebe. Pokud Budete dodržovat pravidla tak je to to co hledáte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
24.12.24 11:31

@Lollitka jestly vás Myluje a stojí o vás zvládne to. Má na výběr dva tipy lečeb 1,5 a 3 mněsice. 1,5 je pro silný povahy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty