Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Dobry vecer, dneska jsem si zakoupila jenamazol. Muzu pit vino nebo ne? V pribalovem letaku o alkoholu nic nepisou. Diky za odpovedi.
Taky by me to zajimalo
@Anonymní píše:
Taky by me to zajimalo
si mluvíš sama se sebou?
Vzhledem k tomu, jak se používá, pochybuju, že tomu alkohol vadil. ![]()
@vokishka píše:
si mluvíš sama se sebou?Vzhledem k tomu, jak se používá, pochybuju, že tomu alkohol vadil.
Takze nevadi,jde mi o to jestlu mam zacit dneska a nebo az zitra,dneska jsme meli oslavu,tak proto se ptam.
@vokishka píše:
si mluvíš sama se sebou?Vzhledem k tomu, jak se používá, pochybuju, že tomu alkohol vadil.
Takze nevadi nebo vadi? Ok jdu spat zacnu az zitra
@Anonymní píše:
@Macik.S jestli vadi alkohol na vaginalni krem jenamazol
Proč by na krém měl vadit alkohol? To jsem nikdy neslyšela. Na prášky ano, ale na krém?
Nevadí, jen se má zavádět před spaním, to už stejně budeš mít dopito.
@Azeretereza vim,ze je to krem,ale myslela jsem,ze ma urcite nejake lecive latky,ktere se muzou vstrebat do tela.
@Anonymní píše:
@Azeretereza vim,ze je to krem,ale myslela jsem,ze ma urcite nejake lecive latky,ktere se muzou vstrebat do tela.
No to z logiky věci má, ale alkohol by se na většinu léků neměl hlavně z důvodu, že v kombinaci s léky nadměrně zatěžuje játra. Tenhle krém ti jaksi přes játra nejde, takže tam nevidím problem.
Dobry vecer, dneska jsem si zakoupila jenamazol. Muzu pit vino nebo ne? V pribalovem letaku o alkoholu nic nepisou. Diky za odpovedi.