Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@klíč568 píše:
Měla jste některá podrážděný močový měchýř? Jestli ano co vam pomohlo? A za jak dlouho to přestalo? A jake jsou příznaky? Dekuji
Ale to musíš napsat, jak se takový podrážděný močový měchýř projevuje.
Na jakékoli příznaky ohledně močáku používám lichořeřišnici. Ale je důležité si koupit tinkturu, má nějak více léčebné účinky než tablety (už si nevzpomínám proč, ale asi by se to dalo dohledat).
Mně se kromě lichořeřišnice osvědčil i Jančův ledvinový čaj.
@tininas prostě neustále bich chodila na malou.. Nic víc me netrapi
@klíč568 píše:
@tininas prostě neustále bich chodila na malou.. Nic víc me netrapi
Tak to ho máš nachlazený a to chce hlavně nohy v teple a pít urologický čaj. Ale opravdu. Může z toho vzniknout i neplodnost. ![]()
Jinak pozdě bycha honit. ![]()
Příspěvek upraven 22.02.19 v 20:28
Ja mela jednou jedinkrat zanet mocovych cest a akorat jsem chodila na zachod. Jakoby se mi porad chtelo, jinak zadne boleni, paleni…
@tininas jsem 4 měsíce po porodů 😂 ☺️ urologicky čaj nemůžu..
@Lenka_Hal přesně tak to mam ija byla jsem na cevkovani moč čistá.. Tak me poslala na urologii sla jsem tam zbytečně porad čistá Moč nechapu potom.. Za jak dlouho vam to přešlo?
@klíč568 Dostala jsem samozrejme antibiotika…pokud ti nic nenasli, zkusila bych si koupit extrakt z brusinek a pila a pila litry caju a vody.Na ty slabsi infekce by to melo stacit. ![]()
@Lenka_Hal to dělám ale zatím nic moc
A za jak dlouho vam to přešlo? Ja uz to mam skoro asi 2 měsíce.
hele, mě to teď trápí už měsíc, moč čistá, jedny atb, druhé atb, a nakonec je z toho gynekologický zánět..
@eM91 píše:
Zkus brusinky nebo šípkový čaj.
Brusinkovy čaj - brusinkovi džus - brusinkovi tablety jediné v lékárně pří kojení uz jsem Skousela právě.. Šípkový? No uvidíme
![]()
@klíč568 obvodní se zdálo divné, že mám citlivé břicho, a poslala mě na gyndu