Dobrý den, má někdo zkušenosti s jeslemi Budulinek Ostrava Mariánské hory a Hulváky?
Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!
Zadejte prosím "WEBDIO":
Pro napsání příspěvku se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
Zde můžete vožit obrázek/ fotku, který je umístěn na internetu a znáte jeho adresu.
Pro vložení vlastních fotek, které máte ve svém počítači, klikněte na tlačítko “Přidat obrázky” pod příspěvkem.
Zde můžete vložit odkaz na video, které je umístěno na YouTube.
Iva Gondeková
Dobrý den, zkoušela jsem již několik nosítek a asi jsem ve slepé uličce. Vyzkoušeno mám Monilu, Donkey(s měkkým pásem) a Aloe, chvíli jsem na... Odpověď
Dobrý den, dceři jsou 4 týdny, bohužel mi jinak než v šátku přes den odmítá spát, takže dá se říct velkou část dne stráví v šátku. Chtěla jsem... Odpověď
Dobrý den, mám o dva měsíce dříve narozeného syna, který je zatím v nemocnici. Ráda bych ho pak měla doma co nejvíce u sebe, tak bych se chtěla... Odpověď
Dobrý den, chtěla jsem sice nosit hned od narození, ale nakonec jsem se k tomu odhodlala až teď, když jsou synovi tři měsíce a jsem z toho... Odpověď
Dobrý den, mám 8tydenní holčičku a rehabilitační doktorka nám diagnostikovala predilekci, asymetrickou hlavičku, mírnou diastázu atd. Paní... Odpověď