Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Ahoj holky, potřebovala bych poradit, zda máte nějaký tip na ozkoušenou herničku/ dětský koutek na Praze 5 v oblasti OC Smíchov. Přistěhovali jsme se a moc to tu neznám, tak budu ráda, když někdo poradí. Případně i v bližší dojezdové vzdálenosti (třeba zastávka tramvaje). Předem všem děkuji, vyzkouším vaše tipy moc ráda
.
Máme rádi Tobogu na Zličíně, jen tam může být občas dost nabito. Je tam toho dost pro starší děti, ale je tam i část pro děti do 5 let.
Edit: místo nabito, tam bylo nabízí
Příspěvek upraven 22.11.22 v 14:24
Není to úplně u OC Smíchov, ale dobré je KRC Barrandov, kousek od zastávky Poliklinika Barrandov (tram 12 a 20). Klasická herna i spousta kroužků.
Taky jsme jezdili na Zličín, teď Toboga
Bavilo mě, že to tam můžu prolézat společně s dětmi ![]()
Mrňata mají bazének s balónky, starší děti prolézačky, vláček a jsou tam i lanové dráhy pro děti starší, trampolíny a hříště, mám pocit, že i nějaké autíčko, ale už si nevybavuji.
Ještě mě napadá Kafé Špunt , když chceš pokecat s kámoškou a nelze jít na hřiště.
Hernička to neni, ale za OC je park Sacré Coeur.Tam je to s dětmi fajn a blízko je i Kampa, Kinský(u nich je hřiště) a Petřín. Dalejské údolí není daleko a na druhou stranu k hradu a do blízkých uliček. Je to krásná část Prahy, chodila jsem do ní na základku, jako malá tam měla babičku, tetu, strejdu a později i mámu. Všichni žili mezi Andělem a Újezdem. Já chodila do Kořendy, můj učitel češtiny je tam teď ředitel a mě si pamatuje(češtinu jsem měla ráda a trochu jsem mu do učení kecala/doplňovala ho, jak to kdo vezme).