Herny na Praze 5

408
21.11.22 20:42

Herny na Praze 5

Ahoj holky, potřebovala bych poradit, zda máte nějaký tip na ozkoušenou herničku/ dětský koutek na Praze 5 v oblasti OC Smíchov. Přistěhovali jsme se a moc to tu neznám, tak budu ráda, když někdo poradí. Případně i v bližší dojezdové vzdálenosti (třeba zastávka tramvaje). Předem všem děkuji, vyzkouším vaše tipy moc ráda :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14020
21.11.22 21:19

Máme rádi Tobogu na Zličíně, jen tam může být občas dost nabito. Je tam toho dost pro starší děti, ale je tam i část pro děti do 5 let.

Edit: místo nabito, tam bylo nabízí

Příspěvek upraven 22.11.22 v 14:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3425
21.11.22 21:43

Není to úplně u OC Smíchov, ale dobré je KRC Barrandov, kousek od zastávky Poliklinika Barrandov (tram 12 a 20). Klasická herna i spousta kroužků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
2.1.23 14:45

Taky jsme jezdili na Zličín, teď Toboga
Bavilo mě, že to tam můžu prolézat společně s dětmi :lol:
Mrňata mají bazének s balónky, starší děti prolézačky, vláček a jsou tam i lanové dráhy pro děti starší, trampolíny a hříště, mám pocit, že i nějaké autíčko, ale už si nevybavuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
2.1.23 15:06

Ještě mě napadá Kafé Špunt , když chceš pokecat s kámoškou a nelze jít na hřiště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
2.1.23 15:09

Hernička to neni, ale za OC je park Sacré Coeur.Tam je to s dětmi fajn a blízko je i Kampa, Kinský(u nich je hřiště) a Petřín. Dalejské údolí není daleko a na druhou stranu k hradu a do blízkých uliček. Je to krásná část Prahy, chodila jsem do ní na základku, jako malá tam měla babičku, tetu, strejdu a později i mámu. Všichni žili mezi Andělem a Újezdem. Já chodila do Kořendy, můj učitel češtiny je tam teď ředitel a mě si pamatuje(češtinu jsem měla ráda a trochu jsem mu do učení kecala/doplňovala ho, jak to kdo vezme).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí