Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Zdravím je tady prosím nějaká maminka která mi dá info ohledně ceny jeslí? Na kolik vyjde měsíční docházka se stravným? Z webu mi to není moc jasné. Jak jste s chodem jeslí spokojené, a jak vaše dítka? děkuji
@Babišovka figuruješ v té skupině? jsem se přidala a krom pár onošených kravin jsem nic užitečného nenašla
jsem asi blbě koukala ![]()
@Lola29 nejjednodužší je tam zavolat - když tam dáš dítko jen na pár dní, platilo se tuším 200 kč za den ![]()
@Babišovka
asi se zase přidam - jak jsem tam byla, tak nuda..
![]()
@Babišovka už jsem tam..šmajrá, první odkaz a roček nošená čepička
no, tak to bude zajímavé ![]()
@martina.se já tam právě volala před dvěma měsíci a zapomněla jsem
a teď je mi blbé zas prudit, právě vím že ve FM jsou dvě soukromé školky a jesle a uvažuji co zvolit, malý bude mít v květnu dva roky a práce volá..
@Lola29 aha - že je tu toho víc jsem netušila. Známá zmínila jen jedny. Jinak soukromou školku myslíš zvoneček u magristrátu?
@martina.se včera tam poptávala ženská nějaké oblečení na holčičku, v pěkném stavu, chtěla to jako dárek pro kamarádku ![]()
@Babišovka bylo veselo, jo? teprve koukám.. no trochu se to změnilo ![]()
@Lola29 píše:
@martina.se ano + Kouzelný svět
ten zvoneček jsem kdysi chtěla taky - ale kluk už byl moc velkej. A když mi pak řekly cenu, šla jsem do kolen
ale jsou tam fajn - já se se zakladatelkama potkala na tvořivé akci pro děti a bylo to super ![]()
@martina.se nebo tam řešily menstruační kalíšky atd… hodně lidí to štve, protože tam jsou lidi, co děti nemají, chtějí jen nakoupit a teď je z toho místo bazárku spíš poradna
![]()
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.