Jesle Frýdek Místek

659
5.3.14 11:32

Jesle Fýdek Místek

Zdravím je tady prosím nějaká maminka která mi dá info ohledně ceny jeslí? Na kolik vyjde měsíční docházka se stravným? Z webu mi to není moc jasné. Jak jste s chodem jeslí spokojené, a jak vaše dítka? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Babišovka
5.3.14 11:34

Ahoj zkus se zeptat spíš zde pořád se to tam řeší :)

• Citovat
  • Upravit
72725
5.3.14 11:38

@Babišovka figuruješ v té skupině? jsem se přidala a krom pár onošených kravin jsem nic užitečného nenašla :think: jsem asi blbě koukala :oops:
@Lola29 nejjednodužší je tam zavolat - když tam dáš dítko jen na pár dní, platilo se tuším 200 kč za den :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Babišovka
5.3.14 11:39

@martina.se občas je tam sranda když se strhne nějaká hádka :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
72725
5.3.14 11:40

@Babišovka :mrgreen: asi se zase přidam - jak jsem tam byla, tak nuda.. :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Babišovka
5.3.14 11:42

@martina.se dám vědět až zas něco bude :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
72725
5.3.14 11:44

@Babišovka už jsem tam..šmajrá, první odkaz a roček nošená čepička :lol: no, tak to bude zajímavé :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
659
5.3.14 11:45

@martina.se já tam právě volala před dvěma měsíci a zapomněla jsem :zed: a teď je mi blbé zas prudit, právě vím že ve FM jsou dvě soukromé školky a jesle a uvažuji co zvolit, malý bude mít v květnu dva roky a práce volá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
5.3.14 11:46

@Lola29 aha - že je tu toho víc jsem netušila. Známá zmínila jen jedny. Jinak soukromou školku myslíš zvoneček u magristrátu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Babišovka
5.3.14 11:48

@martina.se včera tam poptávala ženská nějaké oblečení na holčičku, v pěkném stavu, chtěla to jako dárek pro kamarádku :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
72725
5.3.14 11:50

@Babišovka bylo veselo, jo? teprve koukám.. no trochu se to změnilo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
659
5.3.14 11:50

@martina.se ano + Kouzelný svět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
5.3.14 11:51
@Lola29 píše:
@martina.se ano + Kouzelný svět

ten zvoneček jsem kdysi chtěla taky - ale kluk už byl moc velkej. A když mi pak řekly cenu, šla jsem do kolen :mrgreen: ale jsou tam fajn - já se se zakladatelkama potkala na tvořivé akci pro děti a bylo to super :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Babišovka
5.3.14 11:52

@martina.se nebo tam řešily menstruační kalíšky atd… hodně lidí to štve, protože tam jsou lidi, co děti nemají, chtějí jen nakoupit a teď je z toho místo bazárku spíš poradna :think: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Babišovka
5.3.14 11:52

Kouzelný svět je na prodej, bůhví jak to tam dopadne :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin